Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Aralık 2017, 12:53
Ankara'daki Leoncino sahibi yazmazsa artık ifşa edeceğim.
Reklamlar
-
30 Aralık 2017, 09:18
Distribütör olduklarında zaten eğitim aldılar ama üretim yapacakları için ultra bir eğitimin içine gireceklerdir. Benim merak ettiğim hangi modeller üretilecek mesela Benelli'nin bazı modelleri sadece İtalya'da üretiliyor geri kalan modeller Çin'de üretiliyor. Ülkemizde hangi modeller üretilecek ve ihracat yapılacak mı?
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Model 10 mayısta gelecek diye yazmışlar dağıtıldı mı ki?
-
niye ifşa ? adam motoru çalmış mı .... belki de forumu kullanmak istemiyor dur
-
Balc10 adlı üyeden alıntı
Model 10 mayısta gelecek diye yazmışlar dağıtıldı mı ki?
13 Eylülde gördüm ben ilk. Daha öncesini ve detayını bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
demirarch adlı üyeden alıntı
niye ifşa ? adam motoru çalmış mı .... belki de forumu kullanmak istemiyor dur
Bu kadar ciddiye niye aldınız? Forumu kullanıyorsa mesajımı gördüğünde yazar dedim. Tepkiniz çok yersiz.
-
13 Eylülde gördüm ben ilk. Daha öncesini ve detayını bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Bu kadar ciddiye niye aldınız? Forumu kullanıyorsa mesajımı gördüğünde yazar dedim. Tepkiniz çok yersiz.
Kuba'nın bayiler toplantısında tanıtılan modelini bayi almış olabilir Ankarada'ki bayiye uğrarsan sorabilirsin. Mesajını görünce merakımdan Kuba'yı aradım yok daha gelmemiş ama numune modellerimiz bayilerimize gönderiliyor kullanıcıların önden görmesi için dediler.
-
Balc10 adlı üyeden alıntı
Kuba'nın bayiler toplantısında tanıtılan modelini bayi almış olabilir Ankarada'ki bayiye uğrarsan sorabilirsin. Mesajını görünce merakımdan Kuba'yı aradım yok daha gelmemiş ama numune modellerimiz bayilerimize gönderiliyor kullanıcıların önden görmesi için dediler.
Dediğin gibi olabilir TRK'da satılmaya başlamadan önce Vale'ye gönderilmişti Vale'de hakkını verip test sürüş yaptırmıştı.
-
-
Quad87 adlı üyeden alıntı
150 TL 'nin 2 tane sıfırı eksik olsa keşke
-
Benellilerde ducati gibi agir bakim gerektiriyor mu ? Cok uzagim italyanlara ama cook estetik cok guzeller
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
Benellilerde ducati gibi agir bakim gerektiriyor mu ? Cok uzagim italyanlara
ama cook estetik cok guzeller
Distribütör biraz bakım aralığını kısa tutuyor onun dışında problem yok kullanım kılavuzlarından bakım aralığını kontrol edebilirsin.
-
-
-
-
Ben test etme şansı yakaladım. Pek sığamadım gibi sanırım motora göre baya iri geldim.
İlk defa bu tip bir motora bindim. O yüzden bu konuda ki hissiyatlarım yanlış olabilir. Ancak süspansiyonlar yumuşak. Zaten ben binince bir miktar kapanıyor.
Çok hoş bir sesi var. Motor beklediğimden daha güçlü çıktı. Devire bakmadım ama pek devir çeviren bir motor yok. 2 yada 3 bin devirlerde birden bir güç geliyor hoştt dedim ister istemez. Vites geçişleri sertti. Bu motor ile güzel oynayanlar olur. Ancak bana göre değil.
İsranbul' da Vale Moto da var ama fuar a kadar dokunamıyorlar. Siz nerede sürdünüz merak ettim. Sanırım siyah olanı sürdünüz. Kırmızı İstanbul' da çünkü. Bende çok merak ediyorum. Bütün mali planlarım bu motor üzerinde şekilleniyor
-
-
-
bireycell adlı üyeden alıntı
Şu Ankara'daki arkadaşı birileri foruma yönlendirse ne güzel olur
Dostum videonun Türkçe bi versiyonu yok mu anlamıyoruz pek
Forumu söyledim. Sosyal platformlardan kaçmış artık arkadaş ama karar değiştirirse belki yazar önümüzdeki günlerde.
-
Vallahi adam Vietnamca konuşuyor. Daha önce İngilizce videolar filan atmıştım. Onları anlık çevirebilirsin Youtube da izlerken
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)