XSR 37.900' satılıyor 2108'de 41.000'i görecektir. Bu model 6.000 euroya gelirse ne yamaha ne honda kalır pazarda ülke vergi şartlarında gerçekçi olmak lazım İtalya'da 6000 Euro bizde 8.000 Euro İnşallah olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
ama fiyat olarak TRK'ya çok yakın olacaktır. Hatta az biraz pahalı olabilir diye düşünüyorum
İşte geldi gönlümün efendisi. Vale Moto yeni bir yer açmış. Leoncino yu koymuş vitrine acaba ne zaman teste açacaklar
Hocam yeri nerede açmışlar? Aynı yer mi?
@oialdemir; Üstat bu nedir? Benelli mi?
Üzerinde yazanlardan bir şey anlamadım, ters RKS gibi bir şey yazıyor ama..
ABS'li BN251 fiyatıda fuardamı belli olacakmış?
O motor sanırım 200 cc, videodakinin yanında 125 yazıyor. Bu motorun fiyatını doğru belirlerlerse yok satar.
Motorun güzelliğine bakın. Enjeksiyonlu olsa tamamdır ama muhtemelen karbüratörlüdür.
Benelli Coşturmuş Bu sene Belliki ciğerimizi sökecek...
Italya da degisik sehirlerde gerek is gereksede turistik acidan bulunmuslugum vardir .Algida secicilik motorcu oldugumuz icin hep ne marka ne model dikkatimi ceker tuhaf olansa benneli italyan mali ama brn italyda abartmiyim ama hic gormedim))Gorduklerimin cogu ya yamaha ya da piaggio idi.))
Benelli yükselişe geçen sene başladı, bu yıl da bu modellerle hızlanarak devam edecektir. Bunlar piyasaya çıktıktan sonra Avrupa ülkelerinde bolca görüleceklerdir. Servis işi çözülür ve tüm modelleri getirilirse Türkiye 'de 5 yıl içerisinde Japonların ipini çekecektir diye düşünüyorum. Bir eksikleri adam gibi bir cruiser kaldı.
Kalitesine birşey diyemem ama görsel olarak şahane bir motor Leoncino 500. Ducati scrambleri anımsatıyor bana. Fiyat ne olacak merak konusu.
Ancak servis işini çözmeleri lazım. Motorlar güzel ama gerek yedek parça olsun gerek onarım konusunda güven veren servisleri olmadıkça belirli satış adedini geçemezler, hele ki yüksek cc lerde.
İnsanlar her ne kadar servisleri daha pahalı da olsa sırf istendiğinde yedek parça bulunabilmesi ve tamir konusunda güven verdiği için Japon motorlarına yöneliyor.
Umarım hem kalitesi, hem fiyatı hemde servisleriyle şu japonlara sağlam bir rakip olur benelli.
Burada fabrika açması beni bayaa umutlandırdı
Öğle arası Vale Moto' ya uğradım. Mehmet Usta ile çay içip muhabbet ettik biraz. Bu sene servis eğitimlerine İtalyan teknikerler de gelecekmiş. Güzel gelişmeler oluyor gibi.
İtalya'da Ferrari de göremessin kolay kolay, Türkiye'de daha çok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)