Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Kasım 2019, 00:37
mchi adlı üyeden alıntı
20k önerdim ama kabul etmedi
Aaaa çok vermişsin. Bisküvi + gofret teklif et.
Bence fikri değişir.
Reklamlar
-
29 Kasım 2019, 12:53
Arkadaşlar maalesef maddi sebeplerden dolayı elimden çıkardım motorumu. Uzunca bi süre toparlanana kadar benelli bn251 ile devam edeceğim.
Aliexpressten arka çanta demiri sipariş etmiştim, halen yolda. Eğer ihtiyacı olan varsa teslim alıp satabilirim tahminen 10 gün içinde gelmiş olur. Kimse istemezse iade edeceğim, amacım kar etmek değil, ihtiyacı olan varsa aldığım fiyata verebilirim.
-
23 Aralık 2019, 14:20
Arkadaslar tnt 250 ile bu motorun ekzoz sesleri ayni mi. İkisi de cift silindir eger karakterleri ayniysa ciddi ciddi dusunecegim motoru. Hatta burdan bir arkadas satiyordu. Sahibindende ilan var gostergesi degismis olan motosiklet hala satiliksa goruselim
-
23 Aralık 2019, 17:20
Mcht-mico adlı üyeden alıntı
Arkadaslar tnt 250 ile bu motorun ekzoz sesleri ayni mi. İkisi de cift silindir eger karakterleri ayniysa ciddi ciddi dusunecegim motoru. Hatta burdan bir arkadas satiyordu. Sahibindende ilan var gostergesi degismis olan motosiklet hala satiliksa goruselim
impetum sattı. Benimki hala satılık. Ses birebir aynı. Çünkü motor yapısı çok benziyor üst kapak ve strok farkı var diye biliyorum. TNT250 de Leoncino da ve TRK502 de 360 derece krank var.
Yani pistonlar aynı anda inip kalkıyorlar. Ama tabi arada hacim farkı olduğundan Leoncino da daha da gür bir ses var. Bu başlığı ben oluşturdum. Leoncino hakkında merak ettiklerini buradan yada ilandan sorabilirsin. İyi akşamlar.
İlan No 629691151
-
23 Aralık 2019, 17:27
impetum adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar maalesef maddi sebeplerden dolayı elimden çıkardım motorumu. Uzunca bi süre toparlanana kadar benelli bn251 ile devam edeceğim.
Aliexpressten arka çanta demiri sipariş etmiştim, halen yolda. Eğer ihtiyacı olan varsa teslim alıp satabilirim tahminen 10 gün içinde gelmiş olur. Kimse istemezse iade edeceğim, amacım kar etmek değil, ihtiyacı olan varsa aldığım fiyata verebilirim.
Öncelikle hayırlı olsun. Böyle şeyleri merak etmem de sormam da normalde, cevap vermek istemezseniz anlayışla da karşılarım ama motosikletiniz ne fiyata gitti acaba? gerçekten merak ettim
-
23 Aralık 2019, 17:32
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun. Böyle şeyleri merak etmem de sormam da normalde, cevap vermek istemezseniz anlayışla da karşılarım ama motosikletiniz ne fiyata gitti acaba? gerçekten merak ettim
Bildiğim kadarı ile 29 a almıştı 2. el olarak. Üstünede baya masraf yaptı neredeyse 4000 tl ( yeni lastik, çanta, cam vs )
Ama sonra ciddi bir maddi sorun yaşadı diye biliyorum 25 e çok üzülerek verdi.
-
23 Aralık 2019, 18:31
Evet basligi yakindan takip ediyordum aslinda. Hatta senin motorun iki tane incelemesi var birini sen yaptin diye hatirliyorum. Motosiklet ilgimi cekiyor. 4 silindirden hacim dustum simdi tek silindir 250 cc makine var hizi falan gectim artik yapmiyorum zaten ama sese alisinca insan giderken guzel bir tini duymak istiyor. 3-4 aydir tnt 250 kovaliyordum. Bir tane buldum ama simdiki motoruma gore cok hantal kaldi. Hadi hizi can korkusuyla es gectik ama tork lazim. Surusun en eglenceli kismi orasi. O yuzden baska arayislara girdim. Pahali olmasa bir 502c cekesim vardi ama fiyatlar gelince hayal kirikligi oldu. Etrafta hic leoncino da yok denesek. Guzel kullandigina hakkini verdigine eminim. Ama denemek karakterini test etmek lazim. Tee denizlideyim. O yuzden zor biraz. İllaki tatmin eder kagit ustundeki veriler tam bana gore dusuk devirde tork ideal beygir. Kafami cok kurcaliyor motor. Potansiyel aliciyim o yuzden beni ikna edersen belki alisverisimiz olur :D
Sabahtan beri yerli yabanci 10 tane inceleme izlemisimdir. Seytan diyor al bi xsr700 bin. Ama leoncino cok daha guzel gorunuyor
-
23 Aralık 2019, 18:37
oialdemir adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarı ile 29 a almıştı 2. el olarak. Üstünede baya masraf yaptı neredeyse 4000 tl ( yeni lastik, çanta, cam vs )
Ama sonra ciddi bir maddi sorun yaşadı diye biliyorum 25 e çok üzülerek verdi.
Benim vfr işine dönmüş, aslında ben maddi olarak sıkışmadım ve aldığım fiyata sattım ama motosikleti alma sürecinde epey uğraşmış şehir dışından yağmur yiyerek getirmiştim. Kaza yapınca aile baskısı ve motosikletten soğuma sonucunda satış kararı almıştım.
Çok üzücü bir durum, inşallah tez zamanda sıkıntıları hallolur ve daha iyileri nasip olur arkadaşa.
-
23 Aralık 2019, 18:38
@Mcht-mico etrafında CB500F varsa onu dene, sonra aldığın keyfi 1,5'la çarp. Öyle bir şey benim tahminim ( Ki bence CB500F çok eğlenceli bir motosiklet - yaşlıyım ben o kadarla eğlenebiliyorum )
-
23 Aralık 2019, 19:38
-
23 Aralık 2019, 20:48
En kısa özeti şu aslında. CB500 ve 390 kadar giden, ama tasarımı daha güzel olan bir motosiklet. Tam hissiyatını bu videoyu izleyerek anlarsın
https://youtu.be/pwZTn4t7Jd4
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Bir hatırlatma multistrada kadar yakışıklı da olsa ben trk almazdım. Bu benim şahsi fikrim. Leoncino ve trk yi ilk kez deneyen 5 insandan biriyim
O zaman en iyi bayi vale moto idi. Şimdi bıraktılar sektörü. İlk onlara geliyordu modeller benim arkadaşım olduğu için bayi sahibi ilk elden denedim. Trk güzel gidiyor az yakıyor eyvallah ama çok ağır 1200 GS kadar ağır hemde sanki 500 değil 300-400 CC gibi gidiyor. Birde yüklü çanta iki kişi oldu mu niye 500 luk bu motor dersin. Leoncino öyle değil. Şase olsun elektronik olsun bir yıl daha üstüne ARGE yapılmış bir motor. Zaten tüm ABS ve elektronik Bosch. 26000 de ve sorunsuz. Tâbi bizde iyi yağ bal veriyoruz bilen bilir
Kanala baktim sen gelmissin ya bu taraflara. Salda bana 50 km falan. Keske gelsen bidaha :D
-
23 Aralık 2019, 21:08
Kanala baktim sen gelmissin ya bu taraflara. Salda bana 50 km falan. Keske gelsen bidaha :D
Ülkede yüzdüğüm en güzel yer olabilir
-
24 Aralık 2019, 16:54
Ülkede yüzdüğüm en güzel yer olabilir
aynen güzel yer orası. bundan bir 5 sene önce daha güzeldi ama insan basınca illaki deforme oluyor.
o değil de cidden motosikleti almayı düşünüyorum. sıkıntısı problemi var mı? en önemlisi takas var mı? :D bende cbf 250 var he de üstünü tamamlayıp geleyim
-
24 Aralık 2019, 17:14
aynen güzel yer orası. bundan bir 5 sene önce daha güzeldi ama insan basınca illaki deforme oluyor.
o değil de cidden motosikleti almayı düşünüyorum. sıkıntısı problemi var mı? en önemlisi takas var mı? :D bende cbf 250 var he de üstünü tamamlayıp geleyim
Ben gittiğimde yine sakin bir dönemdi. Çok keyif almıştım.
İlanda yazanlar neyse o bir sorun yada kaza yok. Takas konusuna çok sıcak bakmıyorum aslında :(
İlk başta ilana koyma sebebim tek olmasıydı tepkileri merak etmiştim. Yazın ülkeye gelmeye başladı tekrar ilanı açtım cruiser a merak salmıştım.
Görüştüğümüz insanlar oldu. Kimi geldi denedi fiyatta anlaşamadık. Kimi takas önerdi ben yanaşamadım. Kimi geldi bindi bayıldı şiirler yazdı motora
dönmedi sonra Merak edip binmek isteyende oluyor çok.
Şu anda 26000 civarında hafta da bir biniyorum. Çünkü ciddi bir boyun fıtığı sorununu yeni atlattım. Açıkcası fiyatımın iyi olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hem sıfır fiyatını hemde benzeri modellerin fiyatını düşününce mantıklı bir rakam 30000 TL.
Ciddi düşünüyorsanız arayın detaylı konuşalım bir orta yol bulabiliriz.
-
29 Aralık 2019, 16:42
Uzun sure dusunme asamasi. Hatta yolum dusecekti yanina ugrama planim bile vardi ama 7000 kmde 2017 model garantisi bile devam eden mt07 abs denk geldi. Musterim hafiften dusmus korkmus satiliga cikarmis kucuk kozmetik eksiklikleri var. Piyasa fiyatinin baya altina degerlendirdim. Gonlumde aslan yatiyordu aslinda. Alisveristen memnunum gerci. En azindan piyasasi hizli. Baktim olmuyor gecerim aslana. Cevabin icin tesekkur ederim. Tekrar soyluyorum yeniden yolun duserse denizliye mutlaka beraber gazlayalim
-
29 Aralık 2019, 20:54
Uzun sure dusunme asamasi. Hatta yolum dusecekti yanina ugrama planim bile vardi ama 7000 kmde 2017 model garantisi bile devam eden mt07 abs denk geldi. Musterim hafiften dusmus korkmus satiliga cikarmis kucuk kozmetik eksiklikleri var. Piyasa fiyatinin baya altina degerlendirdim. Gonlumde aslan yatiyordu aslinda. Alisveristen memnunum gerci. En azindan piyasasi hizli. Baktim olmuyor gecerim aslana. Cevabin icin tesekkur ederim. Tekrar soyluyorum yeniden yolun duserse denizliye mutlaka beraber gazlayalim
Hayırlı olsun. Her zaman söylediğim gibi sınıfının en güçlü, en dayanıklığı bloğu mt 07 dir. Umarım siz bir kaza bela yaşamazsınız. Bir gün birlikte sürmek dileğiyle
-
29 Aralık 2019, 22:26
Ben gittiğimde yine sakin bir dönemdi. Çok keyif almıştım.
İlanda yazanlar neyse o bir sorun yada kaza yok. Takas konusuna çok sıcak bakmıyorum aslında :(
İlk başta ilana koyma sebebim tek olmasıydı tepkileri merak etmiştim. Yazın ülkeye gelmeye başladı tekrar ilanı açtım cruiser a merak salmıştım.
Görüştüğümüz insanlar oldu. Kimi geldi denedi fiyatta anlaşamadık. Kimi takas önerdi ben yanaşamadım. Kimi geldi bindi bayıldı şiirler yazdı motora
dönmedi sonra
Merak edip binmek isteyende oluyor çok.
Şu anda 26000 civarında hafta da bir biniyorum. Çünkü ciddi bir boyun fıtığı sorununu yeni atlattım. Açıkcası fiyatımın iyi olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hem sıfır fiyatını hemde benzeri modellerin fiyatını düşününce mantıklı bir rakam 30000 TL.
Ciddi düşünüyorsanız arayın detaylı konuşalım bir orta yol bulabiliriz.
Hayırlı olsun. Her zaman söylediğim gibi sınıfının en güçlü, en dayanıklığı bloğu mt 07 dir. Umarım siz bir kaza bela yaşamazsınız. Bir gün birlikte sürmek dileğiyle
Tesekkur ederim. Size de fitik konusunda cok gecmis olsun.
-
Elveda iki gözümün çiceği :(
Senden önce motosikletlerim oldu senden sonra da olacak. Ama hiç birinin yeri senin gibi olmayacak.
Görüşmek üzere sanat eseri, insanların dönüp baktığı güzellik ve kafelerin önünde herkesin kestiği motosiklet.
-
Elveda iki gözümün çiceği :(
https://i.hizliresim.com/WXMjbE.jpg
Senden önce motosikletlerim oldu senden sonra da olacak. Ama hiç birinin yeri senin gibi olmayacak.
Görüşmek üzere sanat eseri, insanların dönüp baktığı güzellik ve kafelerin önünde herkesin kestiği motosiklet.
Yeni sahibine hayırlı olsun. Yerine ne geliyor şimdi?
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Yeni sahibine hayırlı olsun. Yerine ne geliyor şimdi?
Kazasız belasız biner umarım. İyi niyetli bir arkadaştı. Memnun kalması dileğiyle.
Kafamda başka motosikletler var. Biraz daha kg vereyim ve boyun fıtığını çözeyim alacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)