Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Leoncino Trail gelse güzel olur, tam bizim memlekete göre motosiklet. Bizim street'Lerin çoğu trail aslında
Reklamlar
-
-
impetum adlı üyeden alıntı
Sayılır
donanım ekliycem ama fiyatımı yüksek tutucam
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Ön amortisör takımını değiştirirsem trail oluyo benimki şuan
Trail'lerde arka amortisör standart motosikletle aynı mı? (Olmamalı...) Gidon da farklı olması gerekir diye düşünüyorum... (Modeli çok tanımıyorum ama mantıken gidonun da yükselmesi gerekir biraz...)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Trail'lerde arka amortisör standart motosikletle aynı mı? (Olmamalı...) Gidon da farklı olması gerekir diye düşünüyorum... (Modeli çok tanımıyorum ama mantıken gidonun da yükselmesi gerekir biraz...)
Bildiğim kadarıyla farklı olanlar şunlar.
-Ön amortisör ( daha derin dalma mesafesi, yay sertliği )
-Arka amortisör ( yay sertliği )
-Eksenel Ön Frenler ( yol versiyonunda radyal bağlı monoblok )
-Pirelli Scorpion Rally STR Lastikler ve Tel Jant ( Ön 19 Arka 17 )
-Trail daha hafif 170 kg boş ağırlık. Bizim yol versiyonları 186 kg boş olarak.
-Komple dikişli sele. Sele daha yukarıda. 83,5 cm Bizim yol versiyonu 78,5 cm.
-
Baya fark varmış
-
-
Hayırlısı olsun güzel fiyat 😊
-
Hayırlısı olsun güzel fiyat
Kilometresi arttı. Daha fazlasını istemek doğru olmaz.
-
Yapıştır bir DL650 duacı ol
Opsiyon: Fiyatı biraz daha makul olsa (ki bir bakıma makul aslında...) Tenere 700 yakışırdı size aslında. (50-55 olaydı veya kredi faizleri %1 altı olaydı ben şimdi yazılmıştım Tenere 700'e...)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Opsiyon: Fiyatı biraz daha makul olsa (ki bir bakıma makul aslında...) Tenere 700 yakışırdı size aslında. (50-55 olaydı veya kredi faizleri %1 altı olaydı ben şimdi yazılmıştım Tenere 700'e...)
Şirket otopark ın da var bir tane çok pis kesişiyoruz Çok pahalı ama namusssuz.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Benimkini satabilirsem almayı ciddi düşündüğüm motorlardan biri, nasipse inşallah
-
19 Kasım 2019, 02:29
Çok acil nakit ihtiyacımdan dolayı motorumu 26bin liraya satıyorum arkadaşlar. Sıkıntımı giderene kadar satılmazsa ilandan kaldıracağım. Malum siteden ayrıntılara bakabilirsiniz. Ankara keçiörendeki ilan.
-
19 Kasım 2019, 03:54
Normal gider fiyati nedir
-
19 Kasım 2019, 08:53
mchi adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam,
3 litre yağ alıyor. 6000' de bir periyodik bakımları. Fren balataları pahalı özellikle ön frenler radyal bağlı monoblok olduğu için
( S1000RR - 690 2011 uyumlu ) pahalı olabiliyor. Çift disk önde 2 set alıyorsunuz. İstanbul' da Vale Moto kapandıktan sonra Blue Motor' a gittim.
Güzel bir firma Anes Honda bayisi aynı zamanda. Periyodik bakımları benzer bir sınıfta ki motor ile aynıydı.
Yağ + işçilik başkada bir sıkıntıya sokmaz.
-
19 Kasım 2019, 13:20
mchi adlı üyeden alıntı
Sanırım normal piyasa fiyatını sormuşsunuz. Aklımdan geçen fiyat 29 30 civarı. Sezonda bu kadar edeceğini düşünüyorum. Gerçekten ihtiyacım olmasa mukayese bile edilemeyecek bi fiyat yazdım. Bu fiyata satmaktansa 20bin km binerim daha iyi ama ekonomik durumum çok zora düştü.
-
19 Kasım 2019, 22:59
Sanırım normal piyasa fiyatını sormuşsunuz. Aklımdan geçen fiyat 29 30 civarı. Sezonda bu kadar edeceğini düşünüyorum. Gerçekten ihtiyacım olmasa mukayese bile edilemeyecek bi fiyat yazdım. Bu fiyata satmaktansa 20bin km binerim daha iyi ama ekonomik durumum çok zora düştü.
Bir ölücü olarak ilk mesajiniz dikkatimi çekti ama 26 yeterince ölü bir rakam değil benim için hayirli satislariniz olsun.
-
20 Kasım 2019, 11:14
mchi adlı üyeden alıntı
Bir ölücü olarak ilk mesajiniz dikkatimi çekti ama 26 yeterince ölü bir rakam değil benim için hayirli satislariniz olsun.
Daha kaça inecek adam yeni kasa 2. el R25 parasını 500cc 50hp scrambler veriyor sana.
-
20 Kasım 2019, 11:37
-
20 Kasım 2019, 12:01
mersinLee33 adlı üyeden alıntı
Hayırlı satışlar
Lastikeler yeni sanırım. O ölçülerdeki en makul fiyatlı lastik mitas force +. Daha önce sahip oluğum tnt 25 e almıştım fena değildi. Şimdiki motoruma (gsx650f) da sizin leoncino ölçülerinde lastik lazım. Pirelli angel gt lere baksamda yaklaşık 500 tl daha ucuz olan sportforce+ u da düşünüyorum. Nasıl siz memnun musunuz lastiklerden? tavsiye eder misin ? fiyat performans olarak nasıl virajlarda nasıl tutunması?
Çok mu soru sordum acaba
Cevaplarsanız sevinirim.
Sport Force parasına göre iyi bir lastik. Spor kullanım amaçlanmış.
Kışın Angel GT yada Winter Grip performansı beklemiyorsanız sorun yok.
Bahar da ve yaz aylarında güzel yağmurda da çıkarım ben limitleri bilmek lazım tabi.
Sonuçta kış lastiği değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Pirelli Angel ST' den sonra yağmur ve kış ayları dışında çok bir fark hissetmiyorum.
-
20 Kasım 2019, 19:38
oialdemir adlı üyeden alıntı
Daha kaça inecek adam yeni kasa 2. el R25 parasını 500cc 50hp scrambler veriyor sana.
20k önerdim ama kabul etmedi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)