Honda XL 650 V Transalp (enduro)
Reklamlar
-
05 Aralık 2012, 17:33
drtayfun adlı üyeden alıntı
Nerdeyse 10 yaşına gelmiş makinalar bunlar, benim Toyota'da bile "kullanım ömrü 10 yıldır" diye uyarı var. Bırakın bu sevdayı, aynı paraya daha küçük ama genç bir makina alın bence.
valla toyota için doğru yazmışlar...ama konuştuğumuz konu honda...
Reklamlar
-
05 Aralık 2012, 18:02
drtayfun adlı üyeden alıntı
Nerdeyse 10 yaşına gelmiş makinalar bunlar, benim Toyota'da bile "kullanım ömrü 10 yıldır" diye uyarı var. Bırakın bu sevdayı, aynı paraya daha küçük ama genç bir makina alın bence.
toyotanın hangi modeli hocam bu? bu 94 kasa toyotalar dünyada en çok satan ve en az kusurlu modeliydi. hala kullanılıyor. bizim resmi araçlardan biri de o taş gibi ve piyasası hala çok canlı toyota sağlamlığı ile ün yapmış model 10 yıl yazmaları garip 2000 senesinde 97 toyotamız vardı babam satmıştı ve bana geçen sene hala onun gibi bi araba yok piyasada demişti. servis yüzü görmüyordu..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7364517/detay#
rastgele açtım biz 7 bin tl ye satmıştık o zaman normalde aldığın fiyatın altına düşmesi gerekirken dolardan çok yükseliyor toyotanın piyasası
tabi konu motor olunca biraz cahilim o yüzden burda paylaşıma açtım düşüncemi
-
05 Aralık 2012, 18:41
golgatha adlı üyeden alıntı
Motor güzel oynanmamış görünüyor,
Boyasıda orjinal ce çil çil durmakta,
bi çift lastik 600-800 arası,
Fiyat olarak pazarlıkla aşşağıya alabiliyorsan alınabilitesi var lakin bunların yakıtından şikayetçi coğu kullanıcı hangi amaçla kullancaksın onuda söyleseydin keşke?
toyotanın hangi modeli hocam bu? bu 94 kasa toyotalar dünyada en çok satan ve en az kusurlu modeliydi. hala kullanılıyor. bizim resmi araçlardan biri de o taş gibi ve piyasası hala çok canlı toyota sağlamlığı ile ün yapmış model 10 yıl yazmaları garip 2000 senesinde 97 toyotamız vardı babam satmıştı ve bana geçen sene hala onun gibi bi araba yok piyasada demişti. servis yüzü görmüyordu..
rastgele açtım biz 7 bin tl ye satmıştık o zaman normalde aldığın fiyatın altına düşmesi gerekirken dolardan çok yükseliyor toyotanın piyasası
bu 94 corollaların bu kadar para etmesini aklım hala almıyor ayıp yahu 16binlira da ne?? her yeri altın kaplamamı ki bu aracın??
ANGARAJ
-
05 Aralık 2012, 18:57
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
bu 94 corollaların bu kadar para etmesini aklım hala almıyor ayıp yahu 16binlira da ne?? her yeri altın kaplamamı ki bu aracın??
hacı 93-97 model kasaları böyle bunların..efsane kasa corolla diye geçer...ha değeri kadar efsane değil elbet orası net...
-
05 Aralık 2012, 19:50
işte bizim milleti anlamlandıramıyorum bazı mevzularda...
ANGARAJ
-
06 Aralık 2012, 17:04
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
hangi amaçla kullancaksın onuda söyleseydin keşke?
hergün işe gidip geleceğim haftasonuda sağa sola kaçacam işte ama v-strom buldum çok temiz gibi duruyor ustaya söyledim bugün bakmaya gidecez ok derse alacam. olmadı bunu tekrar değerlendireceğim
-
06 Aralık 2012, 18:23
hergün işe gidip geleceğim haftasonuda sağa sola kaçacam işte
ama v-strom buldum çok temiz gibi duruyor ustaya söyledim bugün bakmaya gidecez ok derse alacam. olmadı bunu tekrar değerlendireceğim
vstorm iyidir candır
ANGARAJ
-
07 Aralık 2012, 17:45
HELLAS adlı üyeden alıntı
transalp.afrıka twin sağlam makınalar ben sadece bakımlarıkendım yapıyorum belkı ensantırık zıncırı ıstıcek gıbı .... nc700 x ıdı baya övuyorlar nede olsa HONDA....
Motorunuz kaç km de acaba eksantrik zinciri istecek gibi demişsiniz...Benimkide isteyecek gibi de normalmi diye ? benim motor 42 bin
-
07 Aralık 2012, 19:05
aligt adlı üyeden alıntı
Motorunuz kaç km de acaba eksantrik zinciri istecek gibi demişsiniz...Benimkide isteyecek gibi de normalmi diye ? benim motor 42 bin
42binde egzantrik zinciri mi istiyor transalpler?
Normal User manuelinde kaç binde bir değişmesi gerektiği yazıyordur,
Bence inceleyin onu ondan sonra gerdirme olayını bir araştırın eski motorum f650de otomatik gerdirme vardı ki muhtemelen transalpde de vardır?
ANGARAJ
-
Merhabalar arkadaşlar bu xl 650 transalp ile xl 600 transalp arasında ne gibi farklar var mesela yedek parçaları birbirleri ile uyumlumu xl 600 daha az yakıyor diyorlar Birde xl 600 transalp alsam düşük model olduğu için çok problem çıkarmı
"İyi Sürücü Motora Binerek Uzun Yıllar , Yollar Geçiren Ve Eceliyle Ölen Adama Denir."
-
craz099 adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar bu xl 650 transalp ile xl 600 transalp arasında ne gibi farklar var mesela yedek parçaları birbirleri ile uyumlumu xl 600 daha az yakıyor diyorlar Birde xl 600 transalp alsam düşük model olduğu için çok problem çıkarmı
transalpler sağlamlığı ile ün salmış makinalar ve 600lük dediğin gibi daha az yakıyor diye biliyorum bende ve arıza olayı yaşayan pek görüp duymadım eğerki alacağın makine temiz ise uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanırsın muhtemelen.
ANGARAJ
-
peki bu xl 650 ile xl 600 ün parçaları birbiri ile uyumlumudur. Sonra eski modelin parçasını arayıp gezmeyelim
"İyi Sürücü Motora Binerek Uzun Yıllar , Yollar Geçiren Ve Eceliyle Ölen Adama Denir."
-
herkese merhaba.
bugün itibari ile 2007 model transalpimle aranıza katıldım. tavsiye görüş ve önerilerinize açığım, bu motorla ilgili öğrenecek çok şeyim var sizlerden
-
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
04 Şubat 2013, 15:14
-
13 Şubat 2013, 18:35
arkadaşlar kimse gözükmüyor forumda nerelerdesiniz..? Transalpin bakım periyodları nasıl kitapçığında kaçıncı kmde hangi işlemler yapılması gerektiği yazıyor..?
-
14 Şubat 2013, 11:47
aphele adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kimse gözükmüyor forumda nerelerdesiniz..? Transalpin bakım periyodları nasıl kitapçığında kaçıncı kmde hangi işlemler yapılması gerektiği yazıyor..?
şurda sizin hondanın sitesinden nasıl user ve services manual indirebileceğinizi resimli bir şekilde gösteren bir anlatım var bir inceleyin derim,
Umarım işinize yarar..
ANGARAJ
-
14 Şubat 2013, 12:50
2009 model Corolla. Kullanım klavuzunda öyle yazar hepsinin. Metal yorgunluğu ve ekonomik ömür diye bir şey var, yorulmuş mekanik sürekli bakım ister-masraf ister. O açıdan çok eski makinalara sıcak bakmıyorum ve o kadar para vermeyi anlamsız buluyorum.
-
14 Şubat 2013, 15:07
98 Model Honda Crv kullanıyorum,bence çogu 2013 model arabadan hala çok üstün. Bu metal yorgunluğu nasıl bişeydir metalın ihtiyacı olan bakım değil mi pas oluşmaması ve cürümediği sürece ömrü niye bitsin. Boyasıda olduktan sonra üzerinde paslanmaz etmez. He motor kısmı orası zaten tamamen şansı işi elinden gelen bakımlarını yaptırmaktır.
-
24 Şubat 2013, 15:03
Herkese selamlar,
İkinci el 2006 model Transalp aldım. Yarın devir işlemlerinden sonra resmi olarak motorun sahibi olacağım Haftasonlarında şehir dışı turları hakkında bilginiz olursa haber verebilir misiniz? Motor konusunda çok tecrübeli sayılmam. Yalnız başıma motorla yolda kalmak istemem Kadıköy taraflarındayım. Herhangi bir etkinlik olursa katılmak isterim. Herkese tekrar selamlar. Kazasız sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler