Honda XL 650 V Transalp (enduro)
Reklamlar
-
15 Kasım 2011, 20:36
herkese iyi akşamlar..sayın motoman,açıklayıcı paylaşımınız için çok teşekkür ederim.ben motor olarak tarz olarak transalpi seçtim.ondan şüphem yok..artık ondan yana herhangi bir sıkıntım yok..şuan uygun temiz ve aksesuarlı bir xl650 bakınıyorum..bulduğum an bitirecem bu işi
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
06 Aralık 2011, 05:20
-
selam
yeni yoldaşım
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/9/img0103fc.jpg/][/URL]</noscript>[/IMG]
-
allah kaza bela vermesin çok yakışıklı alet maşşalah...
ANGARAJ
-
hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..kaç model?kaç km de?biraz bilgi verebilir misiniz?
-
Hayırlı olsun güle güle kullan motorunu güzel seçim
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
ibrahim abi hayırlı uğurlu olsun
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..kaç model?kaç km de?biraz bilgi verebilir misiniz?
abi 38 bin küsür ve 2006 model tanıyorum abiyide ondan önce yazam dedim
-
GaCCaLl,YÖRÜK,scuderia06,fat280, iyi dıleklerınız ıcın tesekkurler,2006 model 38334 antalya muratpaşadan aldım geldım herkeze ıyı surusler
-
hımm iyiymiş..Allah kaza bela vermesin.peki özel değilse ne kadara aldığını yazar mısın?
-
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
hımm iyiymiş..Allah kaza bela vermesin.peki özel değilse ne kadara aldığını yazar mısın?
11.250 satan kısı benzın deposunu doldurup verdı
-
hımm iyi almışsınız.hayırlı uğurlu olsun tekrardan..ara ara tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz..nasıl gidiyor?başlanıgıçta neler hissettiriyor,performans yakıt olayı falan?
-
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
hımm iyi almışsınız.hayırlı uğurlu olsun tekrardan..ara ara tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz..nasıl gidiyor?başlanıgıçta neler hissettiriyor,performans yakıt olayı falan?
yakıdını bılerk 5,,6 lt aldım, sımdılık motosıklet benı kullanıyor alt devirlerde torkuna diyecek lafım yok super
-
arkadaşlar transalp ve varederonun üretiminin durduğunu duydum bilgisi olan varmı.eğer doğruysa neden ?
bu yaz transalp almayı düşünüyodum. xl 700.
-
sc-aquila adlı üyeden alıntı
arkadaşlar transalp ve varederonun üretiminin durduğunu duydum bilgisi olan varmı.eğer doğruysa neden ?
bu yaz transalp almayı düşünüyodum. xl 700.
üretimi dursa bile bunlar kült makinalar kaldı ki hondanın 80 küsür modelinin parçalarını bile tedarik edebiliyorsun honda servisinden o yüzden için rahat olsun derim bknz:Aftrica Twin
ANGARAJ
-
-
06 Şubat 2012, 21:10
40000 bakımında Yağ filitresi degıstı,yag degıstı,anahtar kodlama, bujı temızlıgı, hava filitresı temızlıgı ıscılık dahıl dahil 140 dan 125 tl honda bayisinde bakımı yapıldı
Sızce fıyat normal mı?
-
08 Şubat 2012, 12:57
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
40000 bakımında Yağ filitresi degıstı,yag degıstı,anahtar kodlama, bujı temızlıgı, hava filitresı temızlıgı ıscılık dahıl dahil 140 dan 125 tl honda bayisinde bakımı yapıldı
Sızce fıyat normal mı?
Gayet iyi bence. Anahtar kodlama olayını anlamadım yalnız?
-
08 Şubat 2012, 13:11
emrello adlı üyeden alıntı
yeni anahtar yaptırmış abi onu demek istiyor yedek olarak
-
08 Şubat 2012, 18:49
arkadaşlar hafta sonu gezi sırasında seyir halındeyken birden motor gaz yemedi stop etti.stop düğmesini ac kapa yaptım çalıştı.daha sonra devam ediyoruz 70-80 km hiç bi sorun yok .sonra hızım 130-140 km de otobanda tekrar aynısı yaptı stop düğmesini kapatıp açtım tekrar çalıştı.sizce problem nedir ,böyle bi problemle karsılaşanımız varmıdır veya problem nerdedir
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
10 Şubat 2012, 15:25
emrello adlı üyeden alıntı
1 adet yedek anahtar vardı elımde,ne olur ne olmaz 1 tane daha yedekledım, 1000 km sonra fren balataları komple degıstırecem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler