Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
22. sayfa BirinciBirinci ... 12202122232432 ... SonuncuSonuncu

Honda XL 650 V Transalp (enduro)

REKLAM ALANI
    mRCARiZMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mct 250
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    carizma kedi brandanın üstünde uyusa ne olur kımseye zararı yok hayvancıgın eger motorun ustune cıkıp yatıyorsa yumusak bir paspas koyda üzerine hem rahat yatsın hemde brandana zarar gelmesin yada kedi hic gelmesin diyorsan brandana sirke suyu dök kedi felan gelmez bişeler fırlatmaktan daha iyi cözümler sanırım sirke dök gelmezler en güzeli bu
    yazım yanlış anlaşılmış kediyi paralamak niyetinde değilim zaten branda olsa sorun değil. brandası yok döşemenin üstünde yatıyor. duyduğum kadarı ile üstüne kokusunu bırakırnış idrar la falan oyuzden uzak durması taraftarıyım. bu yüzden çözüm arıyorum
    Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    o oraya bir kere alıstımı sureklı gelır aynı yere yatar selenın ustune bır bez bırak sirkeli gelmez
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

transelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp / SH300i /cb125e
    Alıntı mRCARiZMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazım yanlış anlaşılmış kediyi paralamak niyetinde değilim zaten branda olsa sorun değil. brandası yok döşemenin üstünde yatıyor. duyduğum kadarı ile üstüne kokusunu bırakırnış idrar la falan oyuzden uzak durması taraftarıyım. bu yüzden çözüm arıyorum

maalesef idrar ve kedi tırnak izleri büyük sorun, her daim büyük branda pratik olmuyorsa; eski ince bir yağmurluk sele brandası olarak iyi iş görüyor. kedi kovucu olarak sprey böcek ilacıda kullanan duymuştum...
    aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....

Motosikleti
    arkadaslar motorumu aldım 2006 sıyah renk 16500km de yaklasık 500 km kullandım ve ta bu zaman kadar kullandıgım en keyıflı rahat dengelı motor ybr 125 kadar raahat kullanımı var ve ayrıca ta almak ısteyenler alsın üzerinden inmek istemeyecek ,kimseye kulak asmayın xl 650 den sasmayın ))) hiç sıkıcı bir motor degil cok zevkli 110 120 giderken 5 viteste 160 km ye cıkmakta hıc zorlanmıyor ) manevrasıda cok güzel daha ne olsun yakıtta uzun yol 5 5.5 litre....amartisörler cok rahat yumusacık yalnız ön fren cok guclu asfaltta dikkat etmek gerekiyor suspansıyonlar yumusak tepkısıne alısamadım henuz

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    arkadaslar motorumu aldım 2006 sıyah renk 16500km de yaklasık 500 km kullandım ve ta bu zaman kadar kullandıgım en keyıflı rahat dengelı motor ybr 125 kadar raahat kullanımı var ve ayrıca ta almak ısteyenler alsın üzerinden inmek istemeyecek ,kimseye kulak asmayın xl 650 den sasmayın ))) hiç sıkıcı bir motor degil cok zevkli 110 120 giderken 5 viteste 160 km ye cıkmakta hıc zorlanmıyor ) manevrasıda cok güzel daha ne olsun yakıtta uzun yol 5 5.5 litre....amartisörler cok rahat yumusacık yalnız ön fren cok guclu asfaltta dikkat etmek gerekiyor suspansıyonlar yumusak tepkısıne alısamadım henuz
    Güle güle kullan, kazasız belasız. Gerçekten TA'nın verdiği his bambaşka...
    Ağır metal insanı...

Motosikleti
    tesekkür ederim emrello kazasız belasız günlerde binelim....

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    çok ciddi ve net soracağım sevgili üstadlar.

deauville mi transalpmi

yani eledim baya bir kafamda. vstormdan gv650 den vazgeçtim deauvillet ve transalp arasında kaldım.

2006-2007 arası 10,000-20,000 arası bu iki güzel makinadan birini alıcam 1 2 aya kadar.

ne diyorsunuz ?
    What goes around, Comes back arround...

Motosikleti
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

deauville mi transalpmi

yani eledim baya bir kafamda. vstormdan gv650 den vazgeçtim deauvillet ve transalp arasında kaldım.

2006-2007 arası 10,000-20,000 arası bu iki güzel makinadan birini alıcam 1 2 aya kadar.

ne diyorsunuz ?
    ikiside farklı karakterde motorlar biri enduro biri tamamen asfalt motoru eger asfaltta dolasıcam diyorsan dövil al sanırım motoru enjeksıyonlu daha az yakar ta ya göre, ama dag tepe dolasamassın dövil ile ama her yola gelen bır motor arıyorsan ta derim

Motosikleti
    BURGMAN
    ikiside farklı karakterde motorlar biri enduro biri tamamen asfalt motoru eger asfaltta dolasıcam diyorsan dövil al sanırım motoru enjeksıyonlu daha az yakar ta ya göre, ama dag tepe dolasamassın dövil ile ama her yola gelen bır motor arıyorsan ta derim
    istanbulda dağ bayırmı var üstad?
    hani arada ömerliye falan toprak yoldan giderim falan.
    10 20 cm çukurdan tümdekten geçerim maksimum oda ayda yılda bir yani

Motosikleti
    üstad sen dövil al o zaman dövil cok sık guzel bır motor saftlı felan...

Motosikleti
    BURGMAN
    teşekkür ederim sevgili arkadaşım

emrellonunda fikirleri benim için önemli ondanda cevap bekliyorum

Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    teşekkür ederim sevgili arkadaşım

emrellonunda fikirleri benim için önemli ondanda cevap bekliyorum
    Valla ben endurocuyum ne diyeyim

Deauville kullanan bir arkadaşım vardı, gayet memnundu. Şaftlı olması güzel, ABS de var galiba, o da büyük artı. Galiba yan çantaları sökülemiyor DV'nin. Şehir içinde biraz sıkıntı yaratabilir o nedenle. Sürüş karakteri konusunda bir fikrim yok ama motoru gayet uzun ömürlü bir motor.

TA'nın karakteri tabii ki çok farklı. Uzun ve kırıcı yollara daha dayanıklıdır.

Bir de şu var: TA'nın parçasını daha bol bulursun. Devirirsen koruma demirleri + çanta demirleri bayağı bir korur (DV'nin boyalı çantalarına yazık olur). Ben olsam DV ile arazimsi yollara girmem. TA'yı çizsen de savaş yaraları enduroda güzel durur . Satarken de tahminimce TA'yı daha rahat satarsın. Daha az değer kaybeder.

Yine de ikisi de Honda ve güzel motorlar. Hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa onu al.
    Ağır metal insanı...

akinosan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xl650 Transalp

deauville mi transalpmi

ne diyorsunuz ?
    Çok ilginç,

Ankara'dan TA sahibi bir arkadaşım da bugünlerde aynı konuda araştırma yapıyor. Bir endurocu olarak TA konusunda ısrar etsem de, pek lafımı dinletemedim kendisine. Aslında onun da "Ankara'da enduro makineyi ne yapayım" gibi mantıklı bir argümanı mevcut. Bilemedim. Görülmeye değer şeylerin, hep toprak yolların sonunda olduğunu düşünen biri olarak kendi adıma her zaman enduroyu tercih ederim.

Ama, enjeksiyonlu motoru, dolayısıyla düşük yakıt tüketimi, abs'si ve şaftlı aktarması ile Deauville de tercih edilebilecek bir motor. Asfalt ağırlıklı bir sürüş planlıyorsanız sizi tatmin edecektir kuşkusuz.

Deuville'in 700'lük motorunun, yeni kasa TA'da kullanıldığını da belirtmekte fayda görüyorum.

Motosikleti
    BURGMAN
    değerli fikirleriniz, ve zahmetten kaçınmadan emek eden parmaklarına sağlık sevgili enduro aşıkları, aslında benimde ruhumda enduro yatıyor, hissediyorum.. lakin biraz daha asfalt tercihim mecburiyetten, işe gidiş geliş olsun, şehir içi sürüş olsun, ne bileyim abs istanbulun abuk trafiğinde çok önemli bir ehemmiyet diye düşünüyorum açıkçası, birde zırt pırt zincir yağlama derdinide işin içine sokunca dauville daha ağır basıyor dediğiniz gibi..

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Aslında bende sürekli asfalt kullanıcıydım (%90 asfalt, %10 arazi) ama güzelim İstanbul'umun her yeri enduro parkuru gibi mübarek O kadar çok çukur tümsek geçiyordum ki iş ile ev arasında GV250 cruiser'den TA'e geçince konfor buymuş yahu demiştim kendi kendime

Dövil'i bende çok beğeniyorum, diğer arkadaşlarında dediği gibi şaftlı ve enjeksiyonlu olmasından dolayı.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    BURGMAN
    birde atıyorum 10-15 binde bir dövil yada TA aldığım zaman 2006-2008 arası, sadece lastik ve akü değiştirmek dışında bana masraf açabilicek bir kronik sorunu varmıdır sizce?

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    yeni kasa Transalp boyle gıderse ıkıncı eldekı fıyatı sıfırı gececek, traslapı alan satmıyor, satanda cok nazlı 2008 modelıne bıle 18 tl ıstıyor
    YAMAHA

Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    birde atıyorum 10-15 binde bir dövil yada TA aldığım zaman 2006-2008 arası, sadece lastik ve akü değiştirmek dışında bana masraf açabilicek bir kronik sorunu varmıdır sizce?
    TA'nın herhangi bir kronik sorunu yok. Benimki 2007 model, 14000 km'de hala orijinal aküsü var, daha da gidecek gibi. Tek marşta çalışıyor. Enduro'larda km'yi kafana çok takma derim. Ben bunu almasaydım 70.000'de Africa alacaktım.

DV'yi bilemiyorum. Kronik sorunu yoktur büyük ihtimalle.
    Ağır metal insanı...

mRCARiZMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mct 250
    Arkadaşlar dövil almak isteyen olursa ankarada metin ustanın elinde var bitane çok temiz ben TA yı alırken ikisi arasında kalmıştım ancak boyum uzun olduğundan dövil biraz alçak gelmişti. tercih meselesi.
    Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA

Motosikleti
    honda transalp

merhaba

selam arkadaşlar, forumun taze üyelerindenim. 2006 transalp im var konu başlığını görünce daldım aranıza.keyifli sürüşler dilerim.

22. sayfa BirinciBirinci ... 12202122232432 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler