aşkım benim beee resimlerin güzelliğine
aşkım benim beee resimlerin güzelliğine
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İki motoru da kullanmadım, fakat motorları sevdiğim için nette bulduğum reviewleri ve yerli yabancı forumları sıkı bir şekilde takip ederim. Eş-dost arkadaş çevremdeki motorlara da fırtsat buldukça yakın ilgi gösteririm. Şu andaki fiyat avantajı gözönüne alındığında Pegaso'nun tu kaka denip kenera atilmayacak kadar iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum. ha ben otoritemiyim...tabii ki değil..ama "BEN" bir enduro alacak olsan Transalp'in yanında, Vstorm ve Pegasoyu da ciddi alternatifler olarak düşünebilirdim. belki, herhangi birini seçtikten sonra 4 ay geçmeden kurtulmaya da çalışabilirdim..Freak adlı üyeden alıntı
Ama göz ardı edilmemesi gereken bir gerçek var ki 4500YTL bazılarımız için önemsiz bir fark bile olsa pek çok insan için "dikkate değer bir bedeldir". "Bakın bir dönem için bile olsa (4 ay) Pegaso sizin için seçilen alternatif olabilmiş". Transalp'in dayanıklılık ve sorunsuzluk konusundaki ünü zaten dünyaca bilinmektedir, ki bunu zaten kimse tartışmıyor/tartışmadı....Fakat alternatif üretmek ve olaylara tek taraflı bakmamak da forum konseptinin bir gereği olmalıdır diye düşünüyorum...Biz bütün bunları yazarken "haddimiz olmayarak" (üzerinize alınmayın...kendimi kastediyorum) icinde enduro geçen cümleler kullanirken pek çok KTM sahibi bıyık altından gülümsüyor...Ya da Vstorm 650 sahipleri yahu bizim motorlara Transalp-Killer denir...bu ne gurur yavaş olun arkadaşlar diye düşünüyor olabilirler....değil mi?
....saygılar.
Rica ediyorum,,o motor nasıldır bu motor nasıldır muhabbetine ne gerek var ki şimdi....Seviyoruz o kadar....
ya arkadaşlar neden bizde bu var...
hondan transalp 600 lük üretiminden buyana fazla bir şeyini değiştirmeden... bu güne kadar gelebilmişse (yanılmıyorsam ilk üretim xl600 v olarak 1987) daha dün 2-3 sene önce model çıkartmış bir markayla karşılaştırmak mantıksız...
4500 ytl fark geçici bir fark 1 hafta sonra o fark kalmayacak bir pazarlama mantığı 2007 ler yolda malum.. o zaman kadar ellerindekı 2006 ları temzileme çabası...
honda evet çok yakıyor... bazı ufak tefek kötü şeyleri var ama ınanırmsınız o motorda bunların hepsi kaybolup gidiyor ..
ben bir turda 2830 km yaptım geldim inanırmsınız kar hariç bir ton aksilikle karşılaştım(ankara dan çıkarken resmen 60-70 km hıza sahip rüzgara ve yağmur tipisine yakalandım) her seferınde bu sefermi üzülüceğim acaba dedim ama hep korktuğum şeyler başıma GELMEDİ...
valla ben transalp motorumu değiştirirsem tek bir sebebten değiştiririm oda bi AFRİCA TWİN (BUNU KENDI PARAMLA ALIRIMDA ) VEYA 1150 GS HEDİYE EDERLERSE.
ya gerçekten çok keyifli ve güçlü bir makina... her motosikletin artıları eksileri vardır ama bu makinadaki bana göre tek eksisi biraz fazla yakması....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
değer mi,,değer....SAVASXXL adlı üyeden alıntı
kesinlikle değer ben acımıyorum bu motorun yaktığı benzine ben deki mondial mct 250 bile 130-150 arası yakıyordu... bana göre bu motorun yaktığı benzinin her damlasına helal olsun....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
@dishy,
Transalp için yanıp tutuştuğunu görüyoruz da avatarına Pegaso Trail koymuşsun...
Bu nasıl bir çelişki?
Bu bir taşlama mı, yanlış anlama mı?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Acımasız yeni moderatör
hoşuma gitti ne var ki alla alla
Nasıl gitmez ki...dishy adlı üyeden alıntı
Madem beğeniliyor, işgal edelim TA topiğini...
Ayrıca buraya da bekleriz:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17988
beğendiniz mi sayın mod yeni avatarımı
Eskisi kadar olmasa da(), bu da çok güzel
Umarım en kısa zamanda güle güle kullan deriz...
Ben daha önce farkettim. tam özelden yazacaktım. Olcan yakaladı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Hiç affetmemAkira adlı üyeden alıntı
Hele şu son zamanlarda Pegaso görmeyeyeyim, anında atlıyorum
evet yaklaşık 27-28 yaşında yani 8 - 9 yılım varolcan138 adlı üyeden alıntı
olcan138 adlı üyeden alıntıKısaymış bayağıdishy adlı üyeden alıntı
O zamana kadar güle güle hayal kur bari.
(Not:Zaten Cygnus Transalp'ten daha iyiymiş )
orası kesinnnnolcan138 adlı üyeden alıntı
benımde aKLIMA GELDI AMA SORAMADIM BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ANNE...
ayy herkesinde aklına gelmiş
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)