Yok ben kışın evlencem, çizme giycem gelinliğin altına çünkü. Evet bu da benim manyakça hayallerimden birisi...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Abi sen gel de gerisi mühim değil
Halis abi bu esprileri hoş karşılayacak yaş ve olgunlukta olduğundan sana takılıyorum...ama özlüyon dimi beni... hayatında vazgeçilmezlerindenim...bensiz yapamıyorsun...mesajlarım bir şekilde dikkatini çekiyor...konuya muhatap olmadığında bile inceden napıyor bu veled şeklinde ucundan ucundan bakınıyorsun... sen beni yaradandan ötürü seversin ben seni severken kriterlerim yoktur...olmaz
Tubiş biz sorunları çözdük...çözmek derken Halis abi beni olduğum gibi kabul etti ve sorunlar çözüldü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sevindim.......
Tamam yeter artık.......
ama halla 1 acıgını bulsamda atırsam diye pusuda bekliyom sabah geldimi ilk işim sen nereye ne yazmışsın bakmak oluyor ama tekrar söylüyom ne yapayım önüme KARINCA cıktı ezmemek için firen yaptım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------
izmit gişelere koymuşlar f800gs üstünde benim resmim istersen git bak
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
selam arkadaşlar ben yeni bir motor almak üzereyim 2000 model 40.000 km transalp 650 cc nekadar yaktığı konusunda bilgi almak isterim mümkünse umarım kullanan vardır bu motoru
TUBİS bu ne Transalp aşkı böyle... helal olsun... bu tutkuya sahip olan insanları seviyorum... taktir ettim..
benim tutkumda f650..
saygılar..
...der __face__
[QUOTE=kınalı;1815495]selam arkadaşlar ben yeni bir motor almak üzereyim 2000 model 40.000 km transalp 650 cc nekadar yaktığı konusunda bilgi almak isterim mümkünse umarım kullanan vardır bu motoru[/QUOTE
nerdeyse xt'nin iki katı kadar fazla yakarsın bir arkadasımda hem transalp hemde xt600 var ondan biliyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Ben XT600 ün Transalp ten fazla yaktığını biliyorum.Kendim bizzat şahit oldum.Transalp karbiratörlüdür ve enjeksiyonlulara nazaran biraz fazla yakar.Ama aşırı bir fark yoktur.Transalp almakla çok isabetli bir karar vermişsin.İnşallah temizdir ve güle güle kullanırsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
XT 600:18 km/lt.
transalp:19.4 km./lt.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
çift silindir bi makina tek silindire nazaran acık daha fazla yakar ama öyle can yakıcı bi fark olamaz..
...der __face__
benım hayalım bu makına yaksada fark etmez
ASKON bunu çok iyi anlıyorum... aynı şeyi bende V-MAX için düşünüyorum.. ;)
...der __face__
transalp üstün motordur al kardeşim.
bu arada derdimi de anlatayım, benim transalp çalıdıkdan 1.5 sene sonra içine edilmiş şekilde bulundu o yüzden eğer tanıdıklarınız varsa 1997 model siyah motoruma, çıkma tertemiz parçalar bakıyorum.
Saygıdeğer Transalp kullanıcı ve hayranlarına iyi akşamlar, ortalama 8500 tl bütçe ile 2.el transalp almayı düşünürsek, hangi modeline bakmalı ve özellikle nelere dikkat etmeliyiz?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)