Kuba RX9 50cc Nostaljik CafeRacer Motosiklet
Reklamlar
-
14 Şubat 2018, 13:51
Kendi orjinal dişlisi 13 hocam 14 ve 15 boyutlarını aldım ben ama zinciri ayarlayamadım bir daha deniycem bakalım
Reklamlar
-
14 Şubat 2018, 20:49
CloudyFa adlı üyeden alıntı
Kendi orjinal dişlisi 13 hocam 14 ve 15 boyutlarını aldım ben ama zinciri ayarlayamadım bir daha deniycem bakalım
teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
Arkadaşlar gidonu değiştirmek istiyorum ancak ilçedeyim motor ustasıda yok kendim değiştirmek istiyorum ancak pek bilgim yok gidon ölçüsü nedir , elcik nasıl sökülüyor yardımcı olursanız sevinirim sizce kendim yababilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
-
14 Şubat 2018, 21:06
22 mm çapı 8 10 mm anahtarla sökülebilicek vidalar hepsi
-
14 Şubat 2018, 21:30
CloudyFa adlı üyeden alıntı
22 mm çapı 8 10 mm anahtarla sökülebilicek vidalar hepsi
Tekrardan teşekkürler bu forum olmasa ne yapardım bilmem :D
-
17 Şubat 2018, 14:04
geçen hafta motoru bi çalıştırayım dedim, havalar soğuduğundan beri yatıyodu.
marşla çalışmadı, sağ taraftaki ayak marşıyla 15 dk uğraşarak çalıştırdım. normal mi böyle olması ?
-
17 Şubat 2018, 14:19
Motorum 1 ay yattı geçtiğimiz ay jikleyi açtım ikinci marşta çalıştı hemde el marşıyla , belki bogulmuştur motor
-
17 Şubat 2018, 14:37
bozgun09 adlı üyeden alıntı
Motorum 1 ay yattı geçtiğimiz ay jikleyi açtım ikinci marşta çalıştı hemde el marşıyla , belki bogulmuştur motor
jikle hangi kısım oluyor
-
17 Şubat 2018, 17:24
https://yadi.sk/d/V8iJxO6U3R7vNw
Linkteki fotoğraflarda var pirinç renkli bir parça karburatörün üstünde
-
17 Şubat 2018, 23:30
bozgun09 adlı üyeden alıntı
yahu onu gördümde ne olur ne olmaz diye ellememiştim, elleseydim keşke :D
-
18 Şubat 2018, 10:51
whaki adlı üyeden alıntı
yahu onu gördümde ne olur ne olmaz diye ellememiştim, elleseydim keşke :D
Bende her yerini kurcalaya kurcalaya öğrendim 😂😂
-
18 Şubat 2018, 11:29
amygdalinas adlı üyeden alıntı
Bu gün ilk bakımı için Ankara Vento Motor ' a götürdüm. Yağ değişimi yapıldı, zincir yağlandı, frenler ve genel olarak motorun her yeri kontrol edildi. Götürdüğümde blok tarafının su ile yıkanıp yıkanmayacağını bilmediğim için yıkamamıştım ve motor pislik içerisindeydi. İşlemlere başlamadan önce usta motorumu yıkadı ve daha sonra yağ değişimi vb. işlemleri gerçekleştirdi. Kafasında motoru tazyikli su ile yıkamalımıyım diye soru olan varsa serviste öyle yıkandı ve bir sorun oluşmadı. Tam ben bakım yaptırırken 100cc ye çevrilmiş bir tane RX9 geldi. Kullanıcısıyla konuştuğumda maksimum hızının 90 a rahat bir şekilde çıktığını söyledi. Daha gider fakat titreşimden dolayı denemedim tarzında bir şey dedi. Yokuşlarda çok rahatladığını söyledi ve yakıtının fazla değişmediğinden bahsetti. Vento motors 500-600 tl arasında tutabilir bununla çok uğraştık diye belirtti. Eğer ankaradaysanız ve bu işlemi yaptırmak istiyorsanız bence başka yerde yaptırmayın. Gördüğüm RX9 2000 km ye yaklaşmıştı ve hiçbir sorunu yoktu. Önceki sayfalarda soranlar için kendi gözümle gördüm,tekrar ediyorum 2000 km ye yakındı ve hiç bir sorunu yoktu motorsikletin. İlerleyen zamanlarda bende yaptırmayı düşünüyorum fakat şuan için yeterli geliyor. Yaptırmayı düşünmemin sebebi ara hızlanmalarda yavaş kalmasından dolayı ve gördüğüm 100cc olan motorun kullanıcısı hızlanmasının çok farkettiğini söyledi. Almayı düşünen arkadaşların bilgisi olsun ya da alanların kafasından bazı soru işaretlerini silmek için bunu yazdım.
İlk bakımdan sonra vites geçişlerinin rahatladığını hissettim ve rölantide dalgalanmanın çözüldüğünü gördüm. Maksimum hızı ilk bakımdan önce 75km idi şuan bir deneme yapmadım fakat denediğim zaman yazacağım.
Merhaba ilk bakım ücreti ne kadara yaptırdınız?
-
18 Şubat 2018, 18:22
kadir_emre1 adlı üyeden alıntı
Merhaba ilk bakım ücreti ne kadara yaptırdınız?
Ben kendi yağımı götürdüm 20 tl tuttu usta kendi yağını koysaydı 40 tutacaktı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Birde hava filtresi yok galiba sadece kauçuk bir boru sanırım
-
19 Şubat 2018, 03:20
merhaba, bakım ücreti Ankara Vento Motors'ta 70TL. Ben de 70TL vererek ilk bakımını yaptırdım
-
19 Şubat 2018, 11:21
amygdalinas adlı üyeden alıntı
merhaba, bakım ücreti Ankara Vento Motors'ta 70TL. Ben de 70TL vererek ilk bakımını yaptırdım
Bakımda tam olarak neler yapıldı.Hangi yağ kullanıldı zincir yağlama vida sıkma gibi şeyler?
-
27 Şubat 2018, 22:30
bu motorun görselliğine hayran kaldım açıkçası, ama işlevsizliği biraz fazla. hızdan kaybediyo, belki 80cc felan yükseltilirse neyse dedirtir. ama seleside çok ufak.
ama tip hakikaten güzel aga...
-
Arkadaslar motorun sağinda ve solunda kuba yazan yuvarlak kapakların ismi ne acaba nasil temin edebiliriz
-
arkadaşlar motorun yağ kapasitesi 1 litre değil mi? bulamadım da
-
Evet bir litre geç oldu ama söyleyeyim
-
Vitesleri 1N234 mi yoksa N1234 mü? bilgi için teşekkürler...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler