Şimdilik ufak bi video çekebildim motor üzerinde vakit bulunca çekicem
https://youtu.be/1IoafYz--bk
Şimdilik ufak bi video çekebildim motor üzerinde vakit bulunca çekicem
https://youtu.be/1IoafYz--bk
Görüntü güzel ama kullanış olarak nasıl güven veriyor mu parçaları kaliteli mi yakıt sarfiyatı nasıl rahat mi fiyatını hak ediyor mi bence de bu şekildeki motorlara verilebilecek para en fazla 2 bin lira ehliyet avantajı için 1500 lira fazlasını istiyorlar e arkadaş ehliyet zaten 1500 lira he sonra bir de şu var hadi aldın kullandın beğendin bir süre sonra hatta kısa bir süre sonra bu motor sana dar gelecek küçük zayıf gelecek en azından saatte 100km ye ulaşmak isteyeceksin sonra ehliyet al daha büyük motor al derken aynı hesaba gelecek
Kuba'yı protesto ediyor ve motoru almıyorum. Artık Kuba'nın hiç bir ürününü almam. Başka markalara bakıyorum.
Evet. Her aradığımda Ankara'da ki bayi (Vento Motors), şu gün gelecek diyorlar gelmiyor,bu gün gelecek diyorlar gelmiyor. Konuştuğumuzda sizin gibi başka bekleyenlerde var dediler. Yani bayi(ler) sipariş etmiş motoru. Facebook hesabından adamlara soruyoruz motor nerede, tüm bayilere dağıtıldı bayileri arayın diyorlar, bayiyi arıyoruz motor yok, tarih bile veremiyor artık bayi. Yani Kuba Motor açık açık yalan söylüyor. Zaten koskoca Ankara'da 1 tane bayi olması da komik. Normalde 4 bayi var ama 2 tanesi şehir dışında. 1 tanesi de Kuba'nın sadece ATV'lerini satıyormuş. Motor bozulsa değiştirilmesi gereken bir yeri olsa günlerce yatar alet diye tahmin ediyorum. Zaten sezon bitti bitecek.
Altından hızlı değerleneceğe benziyor umarım yanılırım.
Almak istiyorsanız iyi haber, bence yanilacaksiniz, tabii görece olarak,nihayetinde motor piyasası belli ne de olsa.
Çünkü bizim vatandaş saatte 50 ile giden motosiklete çok para vermeyi sevmez, cub alır cg alır.
Bu motosiklet bana hala ikinci motor olarak alınabilecek, çok fazla üçü beşi hesaplamayan insanlar içinmiş gibime geliyor.B ehliyetli kullanılıyor fln tamam da, B ehliyetliler değil mi genelde 'motor tehlikeli yaa' diyenler, yani bundan da uzak duracaklardır.
Sınava girse 1000 tl max harcar A alır her motoru suret 50cc İle 150cc aynı fiyat ise ben 150cc alırım
Aynı sorunu bende yaşadım Gökhan bey,
Ankarada şu an yok hala geleceğinide pek düşünmüyorum 9.ay gelecek diyorlar ve fiyat konusunda bence zam gelecek oyalama politakası sürdürüyorlar.Vento motor getirtecek ama ulusan motora gelmeyebilir.Ben iyiki almışım çünkü zam gelebilir.Sizin yerinizde olsam nette satan birinden alır kargo değilde bu ambar kamyonlarına teslim ettirip alırım size maliyeti 100 150tl arası bişey tutar hem beklememiş olursunuz hemde zam gelsede bu zamdan etkilenmemiş olursunuz.3.450 gibi bi fiyata indirim yaptırırsanız eğer nakliye bedelinide azda olsa çıkar.Vento motor ve rüzgar motor kuba motorun servisleri.Bozulsa bile yatacağını düşünmüyorum parçalar piyasada mevcut ankara zaten motor için hem hava şartları için zor hemde bu tarz bayii ve servis konusunda sıkıntı diye düşünüyorum.
Kadir bey, Vento Motors'la biraz önce konuştum, motor gelmiş ama 3 tane . Ben beyazı ayırttım .
Güzel haber hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Açıkcası msx125 hiç yakından canlı görmedim ama bu motor o kadar denildiği gibi küçük değil.Eksileri var tabii ki fiyat fayda endeksine göre bence en mantıklı 50cc manuel olması sürüş keyfi için bence en önemli artılardan biri
İnanın yanılmak çok istiyorum, motosiklet piyasasını biliyorsunuz zaten sürekli artan fiyatlar var bir de tutan motosikletler genelde bayii için düdükleme fırsatına dönüyor.
Ben ikinci motosiklet olarak almayı düşünüyorum lakin biraz bekleyip kronik herhangi bir sorun veya onun haricindeki sıkıntıları kullanıcılardan öğrenip ona göre hareket etmek isterim.
Kocaeli Sofuoğlu Motor'da RX9'u inceleme fırsatım oldu. Beklediğimden daha kaliteli bir ürün. Çamurluklarının metal olup olmadığını merak ediyordum. Metalmiş.
Motosikleti satın alan arkadaşlar sigorta ile ilgili nasıl bir yol izlediniz detaylı açıklayabilir misiniz?
Ben satın almadım lakin 50cc'de sigorta zorunluluğu yok. Emniyet işlemler sırasında sizden sigorta istemiyor. Diyelim ki "yok arkadaş ben sigorta yaptırayım" dediniz; Bu sefer de 50 cc motorlu bisikletler Zorunlu Trafik Sigortası nda teminat kapsamı dışında kalıyor. Dolayısıyla sigorta yaptırmak hiç bir işinize yaramıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)