B sınıfı ile 50 cc kullanılabiliyor. Bakınız; resmi gazete 12.madde..
Ama sigorta konusuda bende net bir bilgi bulamadım.
Kaynak nedir,bulan paylaşabilir mi?
Baba ma almak lazım yazlıkta kahve ye pazara gider gelir.
Yasal düzenlemeler netleşene kadar bir kaç kurban verilecek galiba. Bu linkte biri paketinden çıkarıp toplamış motoru, detaylı resimler var. Hafif toplu biri, iki tane iri adamın bu motora binebileceğini sanmıyorum . Binilir ama dışarıdan çok komik görünecektir.
http://www.xxxxxbbs.com/thread/129670.html
Motor resimlerde ve teknik özellikleriyle gayet güzel gözüküyor sanırım 4 vites cub versiyonların ters şanzumanı olup debriyajda var.
Artıları
1-Bence retro olması birebir replikası gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla honda 50 ss modeli.
2-Manuel şanzuman olması keyif açısından
3-Lastik ebatlarının scoteerlardan büyük olması
4-50cc gibi durmayışı ve 3.62hp yeterli gibi
5-A2 ehliyeti olmayan benim gibiler için fırsat
6-Vergi ve sigorta masrafı olmaması
Eksileri
1-Benzin göstergesi göremedim.
2-Herhangi bir taşımada port yeri yok.Arkaya çanta aparatı yurtdışındaki bir motorda gördüm ama selenin güzelliğini kapatıyor.
3-Frenleri sanırım güçlendirilmeli tabiki test etmeden bişey demek zor
şahsi fikirlerim bunlar ankarada ikamet eden biri olarak ben gelince sanırım alırım gibi revival 50 ve motoran allegrodan daha güzel duruyor sanki hayırlısı olsun bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
http://www.time-moto.cn/newsDetails/atccategoryid_3741_articleid_9588_language_zh-CN
Buradada bikaç görseli mevcut
Bu motosiklet için zorunlu trafik sigortasının gerekmediği doğrumudur. Bu konuda kesin bilgi varmıdır? Bi tanıdığım arkadaş Sırf B ehliyetle sürüldüğü için bu motosikletten almayı düşünüyor. Kime sorsam herkes ayrı birşey söylüyor.
Arka çanta için demir kuba tarafından bayilere gönderilecek. 3.62 Beygir olması rampalarda kendini belli edecektir ama iki kişi olmaz bu motora taşır ama hızı düşer. Benzin göstergesine benze gerek yok çünkü 1 litre benzin ile ortalama 50 km yol yapacaktır. Kullanım şekli ve bölgeye bağlı değişir ama en kötü ihtimal 40 km yol yapacaktır. 6 litre deposu var yani bir depo 300km demek.
Firma midemi bulandırdı. Normalde 25 Temmuzda piyasada olacaktı ürün, sonra 1-10 ağustos arasına ertelendi. Sorduğumuzda da " Uluslar arası taşımacılıkla ilgili aksaklıklar sebebi ile" demişlerdi. Anladığım kadarı ile sebebi 28 Temmuz 2017 motosikletlere ek vergi kararı. Bir şekilde adamlara haber uçmuş galiba.
Fiyatını resmi sitesinde yayınladığı için umarım zam gelmez tabiki bu haber diğer motorlarada yansıyacaktır.Yedek parçayada zam gelecek o zaman
Kuba fırsatçı bi marka değil. rakiplerine oranla biraz daha kaliteli ve yüksek fiyatla geliyor bunuda kalitesinden dolayı tüm kuba kullanıcıları kabul etmiş zaten. Uluslar arası taşımacılık dediği okyanus yapılan bir temizlik ile alakalı haberini görmüştüm Çin'den buraya gelen tüm gemilere eksta 15 gün atılmış
Bu motoru cg havasından nasıl kurtaracağız. Deri mont ve full ekipmanla biraz toparlar ama almadan hafif modifiyeler düşünüyorum. Çamurlukları biraz kısaltıp janttaki parlak telleri mat siyaha boyasak nasıl olur? Başka fikri olan varsa paylaşsın lütfen
Klasik bir modelde cc yükseltme işlemi çok rahat yapılabilir. Gönlünüz rahat olsun.
Ne kadar yakar diye soranlar olmuş sanki Ne yakacak bu abicim 1 litreyle 50 60 km yol yaparsın bununla en az neyin hesabıdır bu
Ekonomi böyle olursa 30cc makine bile gelir. Dişli değişimiyle 55-60 yapar bu muhtemelen, müşterisi olacak gibi duruyor.Hemen olmasa da düşünebilirim ben de, bakalım fotoğraflardakinin aynısı mı olacak gelen.Bir de disk fren olsaydı önde, süper olurdu.
Umarım dediğiniz gibi zam gelmez. Ama Kuba bu motorları %20 ek gümrük vergisi vererek alacak. Gelişine de satmaz herhalde, üstüne üç-beş kar koyacaktır. Bakalım 3.550'nin üzerine ne kadar fiyat koyacaklar.
Mide bulandıran tarafı da Kuba'nın malları çoktan almış olup depoda bekletiyor olma ihtimali.
http://www.hurriyet.com.tr/motosikle...liyor-40534188
Bu dediğin fiyat artışı olsa olabilir idi ama fiyatları arttırmadılar sezon sonu yaklaştığı için adamlar ellerindeki malları bitirmek için aynı fiyattan satacaklardır. @darknife adlı kullanıcıda belirtmiş zaten fırsatçı bir firma olacak bir davranışını bende görmedim şuana kadar vergi zammının aksine ötv indirimi yapan bi marka yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)