YBR kalitesi diyenler var nasıl oluyor arkadaşlar Motosiklet kullanıcıları video fotoğraf sözü vermiş ama kimseden ses seda yok.
YBR kalitesi diyenler var nasıl oluyor arkadaşlar Motosiklet kullanıcıları video fotoğraf sözü vermiş ama kimseden ses seda yok.
YBr'nin fiyatı olmuş 9.693 TL alınması saçmalık artık ruha candır
Motosikletin yedek parça fiyatları hakkında bilgi sahibi olan birileri var mı birde titreşim durumu ne tür bir seviyede
Maalesef alıp da düzgün bilgi verecek biri çıkmadı, ben de kendi motoruma benzer yanları olduğu için bakıyordum. Topik yakında ölür.. Birisi aldım , film çekiyom, montaj yapıyom, spilbergin yanında staj yapıyom diye oyaladı milleti ama yalan çıktı.
İlk geldiğinde bayiye incelemeye gittim 5 tane getirmişti dün servise gittiğimde elinde kalmamıştı ilk sayfalarda motosikleti alan herkese bilgi bekliyoruz dedim ama kimseden ses çıkmadı topik ölmemeli helede ybr'nin fiyat artışından sonra
Adamlar hangi modeli getirse satıyorlar. YBR'nin fiyatından dolayı bu model oldukça iyi satıyordur geçen yolda 2 tane arka arkaya gördüm. Ybr'den biraz daha parlak gibime geldi
Bendede kuba pars var şuan ve memnunum genel olarak. Ufak tefek sorunlar olsada hiç yolda brakmadı şuan 19 bin km oldu. 1 yıl 2 ay oldu alalı. Ruha hakkında yorum yapamam fakat cr1 modeli ile pars modeli parçaları birbirine uygun. kendine özgü parçaları var elbette.
Cr1 5300 geçen yıldan kalan motorsikletler.
Bu yıl gelen cr1 5650 dir. Ben gittim kuba bayii den sordum.
Ruha fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla pars ve cr1 modellerinden biraz düşük. Görünüş olarak pars ve cr1 e yönebilirsiniz. Kuba bayi ye gidip karsılaştırma yapın mümkünse test sürüsü yapın öyle alın. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım benim gibi sizde memnun kalırsınız kuba dan
Yok mu yorumlayacak babayiğit
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Youtube da 1 tane videosu yok
Arkadaşlar yok mu aranızda kullanıcısı olan teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi verebilicek ?
Ruha 125 4.900 - 5000 TL Ybr ise 9.359 parça kalitesi ve marka dışında teknik özellik olarak bir fark var mı?
Motosikletin kullanıcıları kaç km yapmış biraz detaylı bilgi aktarabilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)