2013 den sonra devam etmeyen XR 125 in grenajları değişmiş hali bu.. Şase ve motor; benzin musluğuna varıncaya kadar aynısının tıpkısı..
Yüksekliği eski ybr ler kadardır, esd'ler biraz daha alçakmış gibi duruyor.
2013 den sonra devam etmeyen XR 125 in grenajları değişmiş hali bu.. Şase ve motor; benzin musluğuna varıncaya kadar aynısının tıpkısı..
Yüksekliği eski ybr ler kadardır, esd'ler biraz daha alçakmış gibi duruyor.
XR 125 yanlış hatırlamıyorsam 8.7 HP gücüne sahipti oysa bu 10 HP tam emin değilim XR125 için görünüm büyük oranla aynı ama biraz makyaj ve yenileme yapıldığı açık ara farkla belli oluyor. XR125 tutulan bir modeldi ybr ve cbr modellerine uygun fiyatlı rakip olarak üretildi zanlımca.
10 BG ???
Aynı 125cc bloktan 2 BG fazla çıkarabilmek için ya kompresyonu arttırmalı...
Ya da birer subap takımı daha ilave yapmalı.. Hadi o da olmadı 110 Kg lık gövdeyi 60-70 kg a düşürmeli..
Zaten stabil çalışabileceği son nokta 8.5 BG @ 6800 ddk civarıdır diye düşünüyorum.
Hintlilerin twinspark/çift buji iddiası var ama daha yüksek güç ancak balansörü kaldırıp kompresyonu biraz arttırmalarından kaynaklanıyor,
ee bu sefer de totom acıdı muhabbetleri başlıyor..
Öncelikle selamun aleyküm hayırlı bayramlar dilerim,
ruha 125 modeli ayın 15'inde firmaya geldi ve dağıtıma çıktı eskişehir'de oturuyorum bayramdan dolayı motor ayın en geç 30'unda elime ulaşacak fiyat soran arkadaşlar için: 4.900 TL gibi bir fiyata aldım yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum motor elime ulaşınca detaylı inceleme yapıp sizlere bilgi vereceğim.
buyrun modelin detaylı fotoğraflarını bayiler paylaşmış umarım şimdilik işinize yarar;
https://www.sahibinden.com/motosiklet-kuba-ruha-125
Ybr taklidi ama direksiyondaki kumandalar ybr den daha iyi kill swich mi ne deniyor ondan koymuşlar far açma kapama var hatta jikle bile gidonda iyi gibi duruyor
Firmayı arattırdım bayiye yoldaymış pazartesi günü teslim edeceğim dedi bekliyorum elime geçsin de bilgilendireceğim sizleri.
Yav arkadaş ne kubaymış be bayiyi dün aradım yarın yani çarşamba gelecek dedi bu ruhsat 88TL mevzusu var onun için aradım kamyon afyondaymış perşembe cuma gelecek dendi sizce ne yapayım sürekli tarihi erteleyip duruyorlar??
hahaha ilk postu okudum da kıskanılmaya alışın demişler bir de zaten ybr den copy paste yapıp öğretmen anlamasın diye ödeve yalandan ekleme yapar gibi bir şeyler eklemişler ne adamlar ya zaten ismi ofsayt ya neyse sonuçta bu da motor bütçe meselesi ama böyle anlatmaları komik olmuş
Yok dostum eskişehirdeyim tek bir bayi var sordum da adam direk fabrika sahibini aradı onla konuştum senin motor çıktı bayramdan sonra şuan Afyon'da yarın bayimizden teslim alabileceksiniz dedi yarını bekliyoruz bakalım alır almaz bı video cekip atacağım bilgilendirme amaçlı
Dostum bana denilen o bende onların yalancisiyim diyebilirim sana herhangi bir pürüz çıkmaz ise hayırlısıyla yarın teslim alıyorum motoru
Motosikleti alan var mı şu ana kadar ? Alıp test edip motor hakkında detaylı yorum yapabilecek birileri?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)