jjuan sintel balata kullanıyoruz organik balataya göre daha uzun ömürlü ve daha iyi tutuş sağlıyor diye açıklamıştı Hasanpaşa'daki yaza veda etkinliğinde cfmoto gömleği giyen kısa boylu toplu bir arkadaş. Hatta bu markanın ispanyol bir balata markası olduğunu falan anlattı uzun uzun zor kurtuldum dilinden, başka soru sormaya da korktum
Arkadaşlar teknik verilere ulaşmaya çalıştım, bir karşılaştırma yapmak istedim aldığım verilerde hata varsa bilemiyorum ama yanlışım varsa düzeltin lütfen, sizleri takip ediyorum ve teknik bilginizin benden daha iyi derecede olabileceğini düşünüyorum.
NK400 dolu 206 kg./ Dominar 195 kg. nk 17 lt. yakıt alıyor, Dominar 13 lt. ikisi de yaklaşık olarak aynı oranda radyatör sıvısı almakta 1,5 lt. civarı sanıyorum, NK400'ün ne kadar yağ aldığını sordum, müşteri hizmetleri 2,6 lt. yağ aldığını söyledi Dominar'da ise kullanım kitapçığında 1,5 lt. şeklinde veri sunulmuş. Her ne kadar lt./kg ağırlıklarının ne kadar uyuşabileceğini bilmesem de bu sıvıları dolu ağırlıklardan düştüğümde NK400= 184,9 kg. Dominar= 179 kg. Ayrıca ağırlığı etkileyebileceğini düşündüğüm gözüme çarpan başka faktörler de var, örneğin o gözümüze takılan büyük arka dişli bile ağırlığı arttırmakta. Ayrıca lastiklerin ebatları da farklı ve nk daha kalın görünüyor, ön çift disk ve fren merkezleri mesela ve sonuçta çift silindir ve krankın çift oluşundan kaynaklı da ağırlık artacaktır düşüncesindeyim. Yani diyeceğim o ki iki motorsikletlerden herhangi biri teknolojik olarak ağırlığı düşürebilmek amacıyla ekstra bir + (artı) yada - (eksi)'ye sahip değil. Yani bu hafif ve daha iyi yada bu ağır ve kötü diyebilecek oranda bir ağırlık farkı yok.
en çok ağırlık ağırlık diye tutturan ben, lafımı geri alıyorum.
400 nk kuru ağırlık 193 kg. hadi gidiyoruz full depo yağ su doldur = 206 kg.
alet gücüne göre ağır değil. hafif de değil.
kawasaki er-4n ile aynı. tipi de aynı. güç ağırlık oranı da aynı.
400nk: 0-100 7 saniye. gayet iyi.
ön 120 arka 160 lastik. (honda cb500f ile aynı)
400nk en yüksek hız 175km/h. cb500f in de motor yeter artık dediğinde 188km/h. arada 13 km/h fark var eğer top speedciyim diyorsanız
onun dışında stabil 100-130 arası giderim şehirler arası diyorsanız güzel motor..
şehir içinde beni çeksin götürsün diyorsanız, çift silindir, büyük arka dişli rahat bir motor.
aranıza yeni katılıyorum. bu gün siyah inci mi ( 400 nk cf moto) yu almanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim. Rodaj sürecinde önümüzdeki haftalarda da mutlaka cf moto 400 ile ilgili sizlerle paylaşımlarda bulunacağım. ilk defa bu cc de ürün sahibi oldum
bu ara da motorumu aldığım denizli bayisi moto class süleyman beye ilgi ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum
Hayırlı olsun motosikletiniz bagaalp. Umarım topspeed konusunda ve diğer bilinmeyenler konusunda görsel ve video paylaşımlarınız çabucak gerçekleşir. Gerçekten çok merak ettiğim bir motorsiklet 400nk. Tekeriniz düz bassın.
merhaba
cst nin adreno serisi lastikler var. bayinin söylediğine göre bu model için cst nin özel kauçuk malzemeden üretim yaptığı bir lastik olduğudur.
CST lastiklerde yazan nylon ibaresi bu lastiklerde yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
bende öyle düşünüyordum ama vergilerden sonra mt25 ve r25 fiyatını görünce ki piyasaya giriş fiyatları malum bu motorunda bu fiyatta uzun zaman kalacağını tahmin etmiyorum
lansman fiyatından faydalanmak istedim sezona hazırlık yaptık deriz
zaten naked seven biriyim. Şeytan diyor git sat r25'i yada takas et çek altına kralından bitane nk400. Kilogram lastik hepsi kuruntu. Beni düşündüren tek şey satarken 500 liradan vazgeçsem iki motor arasında hangisi daha çabuk satılır. Ahh ahhh gözü kör olsun bu yamahanın bizi abs'siz r25'lere mahkum ediyor.
bi ön siperlik düşünüyorum
nasıl olur acaba
bulabilir miyim bilmiyorum
hayırlı olsun ilk alan siz oldunuz bu formu takipeden olarak sizi kabul ediyoruz. İlk NK 400 cü sizsiniz.... şimdi bol bol resim yazı hakkımız var .. alacaklara gaz vermek babında iyi gelir. Kazasız belasız binin
bilgilendirin hocam bizleri koyun resim. inceleme de isterük
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
o kadar çok 400nk diye arıyorum ki her gün.
bugün youtube şöyle bir öneride bulundu
şaapmak için şey yaptım.
Koptum valla.
Adam 25 dakika konuştu, 1 kere motoru çalıştırmadı.
Bir de su topçusu muymuş, sutuntçu muymuş, stunt'çı mıymış anlamadım.
Ama esnafmış, elektrikçi.
Adam yaz mevsimindeyiz deyince kapattım. Ankara'da götümüz donuyor.
teşekkürederim
inşallah hafta sonu sıkı bir sürüş sonrası görsel ve yazıları paylaşırım sizlerle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)