TEKNİK ÖZELLİKLER:
http://www.yamaha-motor.co.at/eu/pro...turestechspecs
TEKNİK ÖZELLİKLER:
http://www.yamaha-motor.co.at/eu/pro...turestechspecs
Bu nedir arkadaş euro 4 diye 125cc hava soğutmalı motora 10000 tl mi verecez? Artık yavaştan bisiklete doğru yönelmek lazım.
ilk sayfadan yerimizi alalım
Motorun fiyatını eleştirmeden önce bir mantıksal analiz yapmanızı öneririm. Bu motosiklet güncel Usd kuru(3,72) ile vergisi, kârı vs dahil 2675$ ediyor. Avrupa fiyatlarına göre hesapladığımız zaman Yamaha bu motosikleti Türkiye'de ucuza bile satıyor. Almanya fiyatı 2795€ (11.048.60TL), UK fiyatı 2799£ (12.769.10TL).
'Yamaha-Honda kaliteli düşük cc motosiklet getirmiyor bizi cbf'ye muhtaç ediyorlar, bizi önemsemiyorlar' gibi söylemler okuyordum forumda. Kaliteli ürün getirdiklerinde de 125cc hava soğutmalı motora o para verilir mi deniyor. Ama kaliteli ürün fiyatları böyle arkadaşlar, ucuz olsun diyorsanız malesef kalitesiz olacak.
Velhasıl, Avrupada insanlar ellerinde Mt 09, Ys 125 biniyorlar, eğleniyorlar, şakalaşıyorlar. Aklımdan geçiriyorum, benim de bir Mt 09'um olsa, benim de bir Ys 125'im olsa diyorum, neden alamıyorum diyorum, bizde niye yok diyorum.
2014 ybr 125'im, cefakar dostumla devam.
mt 125'teki motor olsa neyse de bu nedir ya
Her çıkan yeni model standartlara uyması açısından (euro 4 gibi) fiyatları artıyor. Bu yüzden honda cbf ve cb kasa değişmediği sürece en populer commuter olmaya devam edicek. Yenilik onlarada gelirse fiyatları artıcak parça bulması sıkıntı olucak falan filan..
Hepsi neyse de, şu gösterge paneline bayıldım. Acaba normal YBR alıp bu paneli mi taktırsak.
Ys125 'in ne kadar satacağı mesaj sayısından belli bari arkaya disk koysaydınız ve 150-175 cc yapsaydınız, sakat doğmuş , kötürüm olmuş
Motorun fiyatını eleştirmeden önce bir mantıksal analiz yapmanızı öneririm. Bu motosiklet güncel Usd kuru(3,72) ile vergisi, kârı vs dahil 2675$ ediyor. Avrupa fiyatlarına göre hesapladığımız zaman Yamaha bu motosikleti Türkiye'de ucuza bile satıyor. Almanya fiyatı 2795€ (11.048.60TL), UK fiyatı 2799£ (12.769.10TL).
'Yamaha-Honda kaliteli düşük cc motosiklet getirmiyor bizi cbf'ye muhtaç ediyorlar, bizi önemsemiyorlar' gibi söylemler okuyordum forumda. Kaliteli ürün getirdiklerinde de 125cc hava soğutmalı motora o para verilir mi deniyor. Ama kaliteli ürün fiyatları böyle arkadaşlar, ucuz olsun diyorsanız malesef kalitesiz olacak.
Velhasıl, Avrupada insanlar ellerinde Mt 09, Ys 125 biniyorlar, eğleniyorlar, şakalaşıyorlar. Aklımdan geçiriyorum, benim de bir Mt 09'um olsa, benim de bir Ys 125'im olsa diyorum, neden alamıyorum diyorum, bizde niye yok diyorum.
2014 ybr 125'im, cefakar dostumla devam.
Patron almanya da adamların maaşı euro zaten yani en kötü atıyorum asgar ücret 1500euro desen adam iki aylık parası ile bu motoru alabiliyor.Bizde asgari ücretten bahsetmeme gerek yok herhalde yani motor maliyetini bilmiyorum ama biraz yüksek geldi bana.
İlerde degerlencek buralar ne kadar begenmesemde,cok satıcak 14 ybryle devammm
'orda 11 bin tl' demiyorum zaten. Motorun Almanya'da satılan fiyatını da yazdım, o fiyatı TL'ye çevirdiğinizde Yamaha bu motoru Avrupaya göre ucuza bile satıyor ülkemizde diyorum.
Gayet açık yazdığımı da düşünüyorum aslında ama, biri daha sizin anladığınız gibi anlamış. Yazdığımın ilgili kısmını şuraya kopyalayayım da. Tekrar okursanız anlayacağınızı düşünüyorum:
" Motorun fiyatını eleştirmeden önce bir mantıksal analiz yapmanızı öneririm. Bu motosiklet güncel Usd kuru(3,72) ile vergisi, kârı vs dahil 2675$ ediyor. Avrupa fiyatlarına göre hesapladığımız zaman Yamaha bu motosikleti Türkiye'de ucuza bile satıyor. Almanya fiyatı 2795€ (11.048.60TL), UK fiyatı 2799£ (12.769.10TL). "
Gözümüz aydın. Dolar düştü ama ys125 10.350 oldu 😡😠
YS 125 geldi mi stoklara?
Yurtdışında kaç para olduğunu falan boş verin. Bu motor 10 bin TL eder mi ? Etmez. CFMoto 150NK'ya tercih edilir mi ? Edilmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)