Yamaha Rx 115 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Motor özellikleri : silindir hacmi 115 8 beygir 2 zamanlı 5 vites
Arkadaşlar bu motorun tek kullanıcısı benim geliba sitede ama kullanan varsa onlar bilir pek fazla bişey dememe gerek yok 140 - 160 rahat basıyo ama bunu kullanan ların 1 adet petrolü olması lazım benzin yakmıyo içiyo geçen adıyama gittik arkadaşla 2 kişi 550 km 80 ytl lik benzin yaktı oda 2 zamanlı olmasından kaynaklanıyo sanırım eğer anlayan arkadaşlar varsa yazsın lütfen çok yakmış veya normal die
Buda Resimleri
http://www.resimupload.com/resim_upl...leyen=gececi46
http://www.resimupload.com/resim_upl...leyen=gececi46
Reklamlar
-
4 zamanlı olsaymış güzelmiş 2 zamanlıya benzin dayanmaz
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
akşam akşam yazmasaydın rx115 falan sabahı bekleyemezmiydin sanki
kullanan mutlaka vardır sitede.yakıt tüketimin(550 de 80 ytl)az sayılır rx 115 için ya motor çok temiz ya sen fazla yüklenmedin yada yol aşağı meyilli...
-
benim motor 2000 model ve K.maraştan adıyamana gittim fazla iniş yoktu yolada bide bu motorun ilk sahibiyim ben resimlerden belli olmuyomu yaşini hiç belli etmiyo ayda yılda bazen binerim zevkkine çıkartır millete sesini dinletir geri koyarım )) susturucuyu kestirdim sesine herkes hayran
-
Süper Moderatör (BBRR)
rx 115 yamahanın iyi modellerinden biridir .. ufak tefek modifiyelerle bu motor 150 km gibi ciddi süratlere çıkar..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bence çok ii yakmış.. benm motor 4 t bundan fazla bile yiyo.. bu km ye 145 bin yakmış.. bence çok ama çok iyi.. o performansa göre çok iyi.. güzel bir motora sahipsn dostum.. tek dezavantajı elden marşı olmamasıdır..
-
valla yaşını hiç belli etmiyo. güzel motor..
-
Tek kelimeyle süper motor...
-
bence yakıtıda görünüşüde harkulade bir motor.performasına göre çok iyi yakmış zaten 125cc 4 zamanlı mıtorlarda 100 bin yakıyor.
arkadaş aklında olsun böyle temiz bir motor raslarsa ban haber ver.
bence yakıtıda görünüşüde harkulade bir motor.performasına göre çok iyi yakmış zaten 125cc 4 zamanlı mıtorlarda 100 bin yakıyor.
arkadaş aklında olsun böyle temiz bir motor raslarsa ban haber ver.
-
08 Ağustos 2006, 00:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
yamaha rx 115 çok super bir motordur yalnız bujilerini değiştirirken çok dkkat etmek lazım orjinal olmazsa pistonu deliyor
-
16 Ağustos 2006, 13:14
-
16 Ağustos 2006, 13:56
bende rx king vede efsane kral rxz 135 var king 155 yapıyo rxz 190 yapıyo racing lerle aynı kalkıyor 3.5 sn 0-100 hızlan ma ama ses olayı 115 de bstın mıydı arı vızıldar yaktınğının hakkını verir rxz üretilse alırdım bendeki 92 93 te bitti zaten cbr 125 le aprila rs 125 i rakipyatılar 115 cbr yi geçerde aprila yı geçemez rxz hepsini tokatlar
MOTOR ZEVKSE YAMAHA RX KİNG TUTKUDUR KRAL SENSİN
-
16 Ağustos 2006, 15:47
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
-
Slm Motorunu Satmak İstersen Fİatta AnlaŞirsak Alabİlİrİm.
-
Bunun Aynisi Bende Var Tek Kelimeyle Ne Yakarsa Yaksin Helal Olsun...hemde Helali Hos Olsun Vallaha Hakkini Fazlasiyla Veriyor Sehir Icinde Araclarla Resmen Kafa Yapiyorum ...bazi Cok Bilenler Felan Var Yok Cok Yakiyormusta Yok Yagi Fazla Yiyiyormusta ))) Binmeden Kimse Bir Sey Diyemez Harika Makineee ..
-
şu anda Türkiye deki en iyi motorlardan.
-
rx 115 16 beygir deilmi yaa arkadaş 8 bg yazmış benmi yanlış biliom
-
resimler açılmıyor arkadaşım....
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
rx 135 in yeni modelleri yurtdışında var ama Türkiye de yok
14 BHP @ 7500rpm
-
Rx 115Lik Hemen Almayı Düşünüyorum Ama Temiz Birşeyede Çok Para İstiyorlar.Bende Vardı Ama Bu fiyatlarda Oldugunu Bilmiyordum Çok Ucuza Verdim Şimdide Arıyorum..........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler