Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Yamaha Rx 115 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

bende yamaha 135 var 70 kilometre yaklaşık 2 litre benzin harcıyom motorun kabletoruna tel bakır var ince telden bi tane koyun motorunuz az yakıt alır orjinal mama olduğu için çok yakıt alır tabi ben d.bakırlıyım bu güne kadar morum 170 inmedi umarım inmezde motorunuzun yağını depoya koyun otomatike koymayın 10 ytl benzin bide 1 ytl yağ koysanız deponuz sağlıklı olur ben motor cuyum diye size söylüyorum

yamaha motorun bir çok acemisi var aranızda motorunuz çokmu yakıyor eyvah heen satayım bunu no no no motorunuz az yakıt almas için kabletorun mamasna tel koyun vede deponuza yağ bırakın otomatike yağ bırakmayın onu iptal edin motorunuz daha az yakıt harcar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

edirneli

slm bendede rx 115 yamaha var satılık 98 model az kullanılmış 29 bin km de isteyenlere duyrulur çok temiz fiyat : 2 milyar EDİRNE MERKEZ adres : cannal22@mynet.com tel : 535 396 19 21

slm bendede rx 115 yamaha var satılık 98 model az kullanılmış 29 bin km de isteyenlere duyrulur çok temiz fiyat : 2 milyar EDİRNE MERKEZ adres : cannal22@mynet.com tel : 535 396 19 21 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı inadına135 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yamaha 135 var 70 kilometre yaklaşık 2 litre benzin harcıyom motorun kabletoruna tel bakır var ince telden bi tane koyun motorunuz az yakıt alır orjinal mama olduğu için çok yakıt alır tabi ben d.bakırlıyım bu güne kadar morum 170 inmedi umarım inmezde motorunuzun yağını depoya koyun otomatike koymayın 10 ytl benzin bide 1 ytl yağ koysanız deponuz sağlıklı olur ben motor cuyum diye size söylüyorum

yamaha motorun bir çok acemisi var aranızda motorunuz çokmu yakıyor eyvah heen satayım bunu no no no motorunuz az yakıt almas için kabletorun mamasna tel koyun vede deponuza yağ bırakın otomatike yağ bırakmayın onu iptal edin motorunuz daha az yakıt harcar
    Bu nasıl bir yazıdır abi ya bişey anlamadım..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    ortaq motor güzel motor ama herkez kullanmaya cesaret edemiyor burda ona kısaca ölüm makinası deniyor çünkü gaza basınca altından kayıp gidiyo
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 zamanlı çok yakıyor derler fakat bu motor aksine o kadarda çok yakmıyor..
    En azından hissettirdiği güçün yaktığı benzinin hakkını vermekte
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

mrb

ben samsundan boksör55.1 SENE ÖNCE ENİŞTEMLE BİRLİKTE ESKİ BİR YAMAHa RX 115 ALDIK VE MOTORU baya bi değiştirdik.eksozdan çıkan sesleri duyan şaşıyor.depoyu değiştirip,bi çizimciye lav filan çizdirdik.motorun direksiyonunu chopper biçimde uzatıp motora ayrı bi hava verdik.bu motoru satmak istioruz ama fiyat almak istioruz buraya msn adresmi bırakıyorum.isteyenler bana ulaşıp motosikletin resimlerini görebilir.titoharleyci@hotmail.com

selamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza malatyadan bendede yamaha rx 135 z modeli var tek kelimeyle dehşet bişey 0 100 4 saniye

Motosikleti
    Yamaha Rx 115 & Gfr 125
    satılık arexler mevcut 3 tane var fiyatlar görüşülür
    [COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]

malatyadan selamlar beyler yamaha rx z

arkadaşlar bende malatyadan katılıyorum aranıza bizdede 2 adet rx z var biniyoruz çok harika bunlar sadece yağlama sıkıntısı var biraz onun için mümkünse biraz depoya yağ ilve etmek daha iyi olur binimum parçaları mevcuttur lazım ulursa arkadaşlara yedek parçda sıkıntımız yok hallederiz
    0555 393 94 36

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar RX 135 KİNG'ler 4 zamanlımı ayrıca elden marş varmı.

RX Z 135'ler 6 ileri şanzıman ve TURBO var bu modelde. motor temiz bakımlıysa ufak tefek modifiyeyle 200 km sürati görüyor bu canavar
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    yoq:(ama olujak. hıh
    abi elimde 2 tane var yani çok iyi tanıdığım kişilerde daha sıfır diyebilirim rxz135 satarlarmı bilmiyorum istersen fotoları msn üzerinden atabilirm

atsana ya hemşo bi bakalım resimlere

Motosikleti
    yoq:(ama olujak. hıh
    buraya atmayı bilmiyorum ama msn den ulaşırsan bana atarım only_KNG@hotmail.com

seni ekledim çevrim dışı gözüküyorsun

arkadaşlar ben RX 135 KİNG'leri 4 zamanlı diye biliyorum ayrıca elden marş varmı.

4 zamanlı rx115=sibobludur
    2 zamanlı rx115=piston ludur öylemi arkadaşlar ben yeni geldim yaşım 18 ama motor hastasıyım özellikle yamaha rx115 delisiyim

YAMAHA RX115 TEN BAŞKA MOTOR İSTEMEM ((AMA YARIŞ MOTORU DAHİL DEĞİL)):::::

arkadaşlar motor hakkında herşey konuşmak isterseniz özellikle yamaha rx115 rx135 king olursa msn werim askgemisi_77@hotmail.com

satlık yamaha rx 115 arıyorum arkadaşlar temiz iyat uygun adana olsun

Alıntı barrokas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm bende yeni üye oldumbendede rx 115 var 2003 kırmızı
    satacan mı abiiii

Alıntı gececi46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor özellikleri : silindir hacmi 115 8 beygir 2 zamanlı 5 vites
    Arkadaşlar bu motorun tek kullanıcısı benim geliba sitede ama kullanan varsa onlar bilir pek fazla bişey dememe gerek yok 140 - 160 rahat basıyo ama bunu kullanan ların 1 adet petrolü olması lazım benzin yakmıyo içiyo geçen adıyama gittik arkadaşla 2 kişi 550 km 80 ytl lik benzin yaktı oda 2 zamanlı olmasından kaynaklanıyo sanırım eğer anlayan arkadaşlar varsa yazsın lütfen çok yakmış veya normal die
    Buda Resimleri
    http://www.resimupload.com/resim_upl...leyen=gececi46
    http://www.resimupload.com/resim_upl...leyen=gececi46
    abi senin motor 2 zamanlı ya yani piston lu süper abi 80 ytl lik benzin normal abi

slm lar satlık yamaha rx olan arkadaşlar beni bir uyarın 2002we üstü olsun byy msn ekleyin sadece motor hakkında konusalım askgemisi_77@hotmail.com

arkadaşlar nasıl gidiyorr

arkadaşlar pistonlurx 2 zamanlımı oluyor 4 zamanlımı

valla çok yakıyo diyen artistlik olsun diye söylüyorlar aslında bilmeyen binmemiş kulaktan dolma bilgilerle iki zamanlı çok yakar muhabetiyle yola çıkanların atması rx 115 çok yakmıyor çok güzel vede sağlam motor sıkıştırmazsanda hiç bi arıza vermez sıkıştırıncada piston deliyor bende 135 var 2001 geçen bende deldim :D

Alıntı rx_delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pistonlurx 2 zamanlımı oluyor 4 zamanlımı
    arkadaşım 2 zamanlıdada piston var 4 zamanlıdada piston var 2 zamanlının seri olmasının sebebi yanma işlemini 2 zamanda tamamlaması 4 zamanlıdada 4 zamanda tamamlıyor 4 zamanlıda subap vardır yani sibop deriz kendi aramızda 2 zamanlıda subap yoktur yağ direk pistonun üzerinde yanar kaybolur biraz araştır sen bu konuları gerekli

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler