yürekçe emin ol 140 160 basıyo,5. viteste bile 12000 deviri çevirebiliyor
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
selam kardeş bende rx 115 2001 model var mavi istersen sana verebilirim
2500 ytl istiyorum. pazarlık payı yoktur. pahalı geldiyse kusura bakma
msn:mehmetali848@hotmail.com cep:0539 825 56 26
Merhaba Dostlar Bende Rx 115 Buldum ama bi türlü karar veremedim Honda titanmı Rx mi ??
bende de var 200 model ama benimkisi biraz daha az yakıyo galiba 9 litre ile 255 km yapıyo ama sen baya bi zorlamıssın motoru normal yakmıs çünki bu motor 80 den sonra acaip benzin yakıyo ama yaktıgı kadarda gidiyo
yaaa benim yamahamın resmi neden gözükmüyooo
ya bende ngk hsb9 kullanıyorum ama benim kisi bujiyi çabuk yakıyo biraz ama ben sıkıstırıyorum 155 yaptım gecen bana daha ii bi buji markası önerirmisiniz sizin kulandıgınız ii se tabi yalnız bazı bujiler var takıyosun yanmıyo ama motor kaçmıyo fazla
ya rx115 lerde motor sibobu olmadığından motor çok yakıyor. vede arkadaşa 550 km gitmiş km ye 40 k civarı yakmış ama motor 50 şle 100 km arası dinlendirseydi bu fiyat 35 k kadar düşerdi .
selam arkadaşlar bana rx 115 eksoz lazım izmirde pek yok yedek parçası yardımcı olursanız çok sevinirim.motorumun sesi pancar motoru gibi çıkıyor çünkü kurtarın beni
şimdiden teşekkürler
Sen hiç motorda uyudun mu? :)
Antakya da her türlü yedek parcası bulunur rxlerin sipariş verirsen olur heralde ama yan sanayisi orjinal gibi ses çıkarmaz onun için orjinalını tavsiye ederim...
daha sonra açıklamada yapıcam şimdi acil bi işim çıktı arkadaşlar ama rx 115 süper....
rx 115 kullanıyosan ngk dan şaşmıcaksın emin ol arkadaşım
çeki ve hız istiyosan rx 115 yok rahatlık ve daha az yakıt istiyorum diyosan titan derim sana
251 seyhanla 2 kişi hafif rampa aşa 170 gördüm ben 140_160km hız 250 mz için çocuk oyuncağı rx 115 içinse 140_160 çocuk oyuncağı olmasada çok zor değil temiz ve bakımlı olsun yeter
motorun devrini koruyamıyosun bence yada bakım yapman gereken kısımlar var motorunda karbüratör buji hava filtresi eksoz gibi...
rz 115 te 150 km hız yapmak için kesinlikle motifiyeye falan ihtiyaç yoktur kesinlikle yoktur
Fabrika telefonları__0212 277 57 97
0212 277 70 93
0212 277 86 93
bu numaralardan mutlaka bi sonuş alırsın ara görüş bence
arkadaşlar yeni üyeyim 98 model rx 115 i mi daha doğrusu efsanemin fotoğrafını eklemek istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun gerçek efsane nasıl olurmuş herkes görsün bence peşin peşin söliyim efsanem satılık değil ama.herkese iyi günler
temiz 115 yada 135 bulmakta zor iyisi tabiki güzel oluyo ama eğer dökülmüşsede toplaması ayrı bi dert ağır bi masraf ister parçası çok pahalı işçiliği zor makinalar bunlar
Arkadaşlar rx 115 makinalar o kadar para yapmas nası uçuyosunuz bu kadar ya eğri oturup doğru konuşalım temiz bi 115 lik 1500_2000 ytl arası değişir ama en az 5_6 yaşındaki makinayada 2000 ytl verilirmi düşünülür.bendede var 115 likl hatta faturası bile kesilmedi daha.ama en fazla 1300 ytl yapar benim gözümde 340 ytl ötv si var 160 da plaka masrafı onlarıda sayarsak motor geliyo 1800 ytl ye durum böyle çokta abartmanın anlamı yok bana göre.
[U][I][COLOR="Cyan"][COLOR="Red"]ÖZTÜRK[/COLOR][/COLOR][/I][/U]
öztürk,arkadaşım sağol verdiğin bilgi için inşaallah çözüm bulurum numaralardan.ilgilendiğin için teşekkürler.
Sen hiç motorda uyudun mu? :)
bi çözüm bulmalısın bu makinalarda eksozda sorun varsa motor bi hiç demek bana göre ve orjinal parça kullanmalısın verdiğim telefonlardanda kesinlikle bi sonuca ulaşmış olmalısın arkadaşım
[U][I][COLOR="Cyan"][COLOR="Red"]ÖZTÜRK[/COLOR][/COLOR][/I][/U]
tek ölüm makinası bendede atmaca var yani pejo 103 tüm modifiyesini tamamlayınca resmi siteye tekrar göndericem
motorun çok yakmamış gayey iiiii yakmışşşş ben 400 km yolaaa 60ytl lik benzin yakıyorummmm motorun yakımı çok güzelllll saygılıarla antepten delta motosiklet grubu by by by
beyler ben 135 king kullandım. daha yeni sattım hatta :( 115lik olan 16 beygir 135 ise 18.5 beygir... makine mükemmeldir yani 2000 2500ytl arası 140ı aşan tek makine budur diye biliyorum.. 135likle 2 kişi 170 bastı kardeşim.. on numara makinedir yani. 2002ye kadar olanlar full japondur. sonrakilerde kore karışımı falan var.. şiddetle tavsiye ederim.. ses ve kaçış olarak tam zaevk veren bi makinedir yani.. eğer parayı denkleştirebilirsem yeniden alacam...
arkdaşlarım ben bir yamaha 115 lik rx arıorum temiz olursa sevinirim birde bende 0 modifiyeli bir prsto hecker var takas olursa daha ii olurr yardımcı olurmusunuzz motor 190 ı rahat görüyooo mümkün olan herşeyi yaptım motora ama ne biliyim işte 115 lik ne zaman dan bari hayalimdirr
ben motor almak istiyorum ama ne alacama karar veremedim bu konuda bana yardımçı ola bilirmisiniz acaba fikirlerinizi bekliyorum
ya ben kocaelinden oğuzhan şuan üye oldum kanala ya ben rx115 in hastasıyım bizim akraba aldı çok hoşuma gitti ben rx115 arıyorum ama sesi çıkacak sorunu olmayacak birazda ucuza kacacak olabilirmi sizce satılık rx haberim olsun.
Satılık rx 115 arayanlar bende 2000 model var daha motora anahtar değmedi.. İsteyenler mesaj yollayabilirler...
Arkadaşlar 2002 model tertemiz bir rx'im var eğer alıcı varsa görüşebiliriz motor malatyadadır.Bana tecdeli1@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.Selametle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)