topigi söle bi okudumda kim ugrasın,sorun yok...
topigi söle bi okudumda kim ugrasın,sorun yok...
Arkadaşlar, ben geçen hafta motoruma yolculuk camı taktım. Ve ertesi gün Adapazarı, Bolu gezisi yaptım. Uzun yolculuk camı gerçekten yüksek süratlarde kaska vuran, rüzgarın sesini kesti ve uzun yolculuklar daha zevkli oldu cam sayesinde. Sürekli uzun yol yapan arkadaşlara önerilir.... Ancak yakıt sarfiyatı biraz arttı gibi, cam daha uzun ve dik olduğu için rüzgara karşı mukavemet uyguluyor eksisi bu bence.......
Selamlar herkeze
Burgman 400 den sonra alınabilecek scooter motorun honda sw600 oldugunu dusundum ve kımseye bıse sormadan aldım
ilk izlenmlerım:
(-) ler
motor 6000km olmasına ragmen debrıyaj balatarından asırı fazla ses cıkıyor
kalkıslarda gıstergelerın ordan tıtrmeme seslerı gelıor
iki kisi yokuslarda zorlamaya gelmıor debrıyaj balataları ısındıgı zaman yerınden kalkmıyor motor
yakıt araba ile aynı
viraj pek iyi degıl arka kısmı cok fazla agır oldugu icin denge cok ıyı degıl
(+) lar
cekisi bakımından scooter denemez
araba sollama derdın yok
eksozun hafif tatlı sesi cok guzel gucunu belli ediyor
abs mukemmel kolaylık saglıyor
kıç attırmak icin birebir
yukarıda belırttıgım + ve eksılerden anlasılacak ksacası şu 600 motorun keyfıne dıyecek yok ama suzukı650 olan eksusuar da hondada yok sadece 600lük motoru var
suzukı almayı dusundum benım verdıgım paraya 2004 modellerı alınıyoırdu dedım suzukıye vercegım parayı 2008 model hondaya verırım
dedım ve pek hoslanmadım
hondadan
sahibinden . com ılen verdım 3 gunde sattım aldıgım paraya..
simdi burgman 650 arıyorum
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
Selam arkadaşlar... Adana'dan Gökhan Batuk. Adli Tıp uzmanı doktorum. Yaklaşık 1 yıldır Swing 600 sahibiyim. Geçen sene eylülde sıfır almıştım motorumu. 9000 km. yaptım şimdiye dek. Genel görüşe ben de katılıyorum: hiçbir sorunu olmayan bir motor bizimkisi... Debriyajdan gelen ses, 250 cc üstü kuru tip debriyaja sahip tüm scooterlar için ortak sorun... SWing'de bu sorun diğer markalara oranla, örneğin Piaggio'lara oranla çok daha az. Benim kısmen de olsa tek derdim yakıt tüketimi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 PM ----------
Kalkışlarını(0-15km/saat hızlanmanı) daha hızlı yaparsan sorun yaşamazsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 PM ----------
Temmuz başı yola çıkarak Akdeniz-Ege 4300 km yol yaptım. Ortalama yakıt tüketimim 5.4 litre/100 km
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
bandırma marmaris gezisine çıktım toplam 1350 km yol yaptım 52 litre benzin yaktı varın siz hesaplayın
çok sevdiğim SW600 ümü araba almak zorunda olduğum için sattım. İnş. arabanın borcunu bitirdikten sonra tekrar yeni motorumla birlikte aranıza katılırım.
sw 400 ler maximum kaç km ye kadar sorunsuzlar. yada motor yaptıran oldumu hiç ?
Selamlar herkese 2006 model 32,000 km de bir fsj 600 aldım dün itibari ile inşallah memnun kalırım arkadaşlar sizlerden ricam motoru bir servise gösteremedim gidip bi baktıracam bakalım sağına soluna yağına suyuna frenlerine motor kısmına bildiğiniz İstanbul Anadolu Yakasında oturan işini iyi yapan ve uygun fiyatlı bir honda servisi arıyorum gerçi okudum burdan konşuk motor diye oraya bi uğramayı düşünüyorum cumartesi ama sizlerden gelecek öneriler benim için çok önemli değerli görüşlerinizi bekliyorum hepinize saygı ve selamlarımla ....
:cat: HONDA MADE IN JAPAN :P
Selamlar bende aranıza yenikatıldım topik pek hareketli değil sanırım kimsecikler yok yaw ala ala silverwingçiler nerdesiniz ?????
Bu arada bende Anadolu yakasında servis arıyorumm bilginize nereye gideyim ???? tşkler ...
Selam gene ben ama bu topikte bize yardım edecek kimseler yok sanırım ..
Adı büyük Honda işte ....
Selamlar tekrardan yaw ne kadar ölü bir yermiş burası Kymco Sym filan alsam daha iyimiş yaw ala ala bu kadar mı yok silverwing kullanan kimse topik açılmış ama öle bi şekilde devam ediyor anlamadım bişi ?????????????????????????????????????????
Slm arkadaslar ben de 1 haftadır kullanıyorum sw 600 bı oncekı motorum x9 250 ıdı onunla tabıkı kıyaslamak samalamak olurdu her ıkısı de bana keyıf verıyor sonucta sınıflarında ıyı motorlar bunlar. Bu baslıkta bence eksık olan sw kullanıcılarının hıc bı yerde bulusmaktan bahsetmemıs olmaları kıs ayında oldugumuz ıcın belkı bu sıralar mumkun olmayabılır fakat ılk guneslı hafta sonu ben bulusalım derım arkadaslar boylelıkle bılgı paylasımı yapabılır yenı dostluklar yakalayabılırız herkese ıyı surusler....
HONDA HAYAT ONDA... istanbul gibi mega dev bir kentte elim ayağım, granajın göreceli burgmanlara göe dar olması benim trafikte her yere rahat girip çıkmamı sağlıyor. Veee o mükemmel tork ve en önemlisi yağına tuzuna dikkat et yola devam et... Burgman 650 yi onun için satmıştım. Bir arıza yaptığında 1 ay kadar parça beklerdim. Dedim ya Honda Hayat Onda...( Benzin işine gelince görevlerini iyi yapan bir motor helali hoş olsun...
Selam arkadaşlar bende yeni aldım ama pek kullanıcıya rastlamadım neden acaba honda en bilindik marka ama silverwing pek kulanan yok pek anlayamadım sanırım biraz pahalı ondan kaynaklanıyor aslında en ıyısı 2 ncı el temiz bir tane alıp kullanmak hemde bir ömür boyu yolda kalmadan ne dersiniz ????
Selamlar arkadaşlar bir sorum olacak silverwing e xenon far uygulayan var mı acaba ben taktırmak istiyorum kısa uzun acaba ne kadar hangi marka olmalı ve kaç K olması lazım en iyi sonucu almak için kullanan varsa benimle paylaşırsa sevinirim montaj dahil kaça patlar acaba ? tşkler
benımde dıkkattımı cektı sw kullanan cok fazla yok herhalde bunun sebebı bence hem kendısının bıraz pahalı olması (gercı bu motora bu fıyat gayet makul) hem de yakıt sarfıyatının en azından dıger motorlara kıyasla fazla olması.
baracuda2; xenon far ıyı bı motorcu arkadasımdan aldıgım bılgıye gore pek ıyı degılmıs gorsellik harıcınde tabı senın kullanma amacına baglı ben orjınal olanı koruma taraftarıyım tabı karar senın ....
Selam, yeni gelen arkadaşlar.
Hoşgeldiniz öncelikle, yazılarınızı okudum tek tek. Bizim motorlar tabiiki zevkli, sağlam vede keyif veren aletler. Ancak zenon far taktırmak isteyen arkadaşa acizane bir önerim var. Beni dinlerseniz eğer kesinlikle taktırmayın derim.
En önemli sebebi, karşıdan gelen sürücüleri kesinlikle rahatsız ediyor. Çünkü farlar zenon olduğunda aynı zamanda mercekli olması gerekiyor. Eğer zenonlu far merceksiz ise ışığı dağıtıyor, örneğin bir duvara yaklaşıp durduğunuzda ışığın bir kesilme çizgisi olur. Bu orjinal zenonda ve klasik halojen farlarda vardır. Ama sonradan takılan zenon farlarda mercek olmayacağı için yüksek lümenli ışık dağılıyor ve karşıdan gelenleri rahatsız ediyor.
Gelelim bu kanıya nasıl vardığıma 2008 yılında 0 kilometre HONDA CIVIC Elegans aldım. Ve aldığım bayide hem kısa farlara, hemde sislere zenon takılması talimatını verdim. Ve takılmış olarak arabamı teslim aldım. Kullandıkça ne kadar yanlış yaptığımı anladım, utancımdan far ayarlarımı en alt seviyeye indirdim öylece kullanıyorum. Ve emin olun bir gün müsait olduğumda kesinlikle onları arabamdan söktüreceğim. Şayet beni dinleyecek olursanız kesinlikle aracınıza taktırmayın. Halojen farlar gayet iyi ....
Bu arada bende 2006 sv 400 var. Çok memnunum herşeyiyle seviyorum motorumu arabam bir yana motorum bir yana kalın sağlıcakla......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)