Benim 400 lük makinam da, tamamı şehir içi dur kalk ile, 215 km. yol 35 tl. yaktı,, bilgilerinize...........
Evet, dedik ya orta yaşlıyız biz. Sıcağı görmeden cesaret gelmiyor, eskiden yağmur çamur demez binerdim. Hele 89 senesinde sıfır bir MZ 251 almıştım. O motora yaz kış bindim. Ama keyifli motordu hani. Hele birde benzinine yağ katmıyorduk ya, ayrı deposu vardı çünki. O da ayrı bir zevkti. (malum 2 zamanlıydı o motorlar). Heyyyy gidi gençlik hey
Ulen, ne tembel topikmiş bu be, 10 gündür kimse uğramıyor buralara.. hehe he
Arkadaşlar selam,SW nin yakıtı bayağı mevzuu olmuş ,yumuşak kullanıldığında ekeonomik oldukça olabilir SW,ama bu topiğin en başlarında ben yazmıştım sert kullanılırsa 7 lt. yakar diye,V matic olduğundan her sert gazlamada 2 vites aşağı attığınızı düşünün ama birde özellikle hızlandırmada devri sabit tutup hızlandırmayı deneyin,o zaman oldukça az yaktığını göreceksiniz,tabi ki bu arada bakımlı olması lazım aracınızın,mesela ben SW 600 ile geçenlerde 300 km, yaptım 14,5 lt. ile, bunun 150 km.si otoban 100-120 km. sürat cıvarı kullanıldı diğer 150 km.side virajlı yol, yani her şey sağ elinizin altında bu motor eğer otomatik olmasaydı rahatlıkla daha aşağılarada inerdi bu yakıt.Herkese keyifli yolculuklar dilerim...
400 bilmemde 600 ün çok fena yakıt tükettiğine bizzat arkadaşımla çıktığımız gezide şahit oldum hesaplamalarımıza göre motorun ayarları tam düzgün bakımdan çıkalı 10 gün gibi bir zamandı 8,3 litre yaktı 100 km de hız sabit 110 140 arası ani hızlanmalarda yakıtı içiyor resmen..
SW 400, de en son denememde 35 tl. benzin, 230 km. yol yaptım bilgilerinize....
Evet, galiba haklısın. Gerçekten yok sorunumuz çok şükür....
Ama benim küçük bir sorunum var. Her kalkışta motor devrini bulana kadar yani bir saniye falan. Kafa granajı içerisinden tırlama sesi geliyor. Çok kısa sürüyor ama beni rahatsız ediyor bu durum. Başına gelen arkadaşlar varsa, ne gibi bir çözümü vardır. İlgilenirlerse memnun olurum selamlar...
Herkese merhaba, nihayet Swing topiğine rastladım. Yaklaşık 2000 km' deyim ve deneyimlerimi aktarmak isterim. 600' lük makine bana göre normal yakıyor. Full depoyla yaklaşık 270 km yol yaptım. Ekonomik kullanımda 300 km, sert kullanımda 200' lere kadar düşeceğini zannediyorum. Makine yakıtının hakkını veriyor. Sol şerite girmek için çekinmiyorsunuz. Motor sesi, ABS'si, hızı, bagajı ve Honda kalitesi bu fiyata kaçırılmaz. Rakibinin 400'lük fiyatından 7 bin TL daha ucuz. Ve doğal olarak ikinci eli rakipleri gibi yarı fiyatına değil sıfırına yakın fiyattan satılıyor. Sıfırıda bildiğim kadarıyla İstanbul'da yok.
walla bu ne ya nerde silverciler yoksa herkes geziye mi çıktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)