genç mi beni görsen amca filan dersin belkide
forum baya bi zevklendi ama bana müsade 1-2 saat sonra gelirim artık şimdilik hoşçakalın
genç mi beni görsen amca filan dersin belkide
forum baya bi zevklendi ama bana müsade 1-2 saat sonra gelirim artık şimdilik hoşçakalın
arkadaşlar bende de 2006 silverwing 400 var 32000 km oldu tık sorun çıkartmadı ama artık debriyaj balatam bitti gibi bişey balatayı en uygun alabileceğim bi yer var mı varsa yardımcı olurmusunuz????
arkadaşlar şu çok yakıyo muhabbetini bi kenara bırakalım artık. şimdi motorla uzun yola çıksak seyir süratimiz 140 yada 150 olsa 400 lük SW burgman yada 600 lük SW arasında gözlenebilir bi fark olacağını düşünmüyorum. sonuçta 400 lük motorla 140 lı süratlari denerseniz motor zorlanmaya ve fazla yakmaya başlayacaktır. ama 600 lük bi makine için 140 lı süratler sorun olmadığı için motor rahatlığını koruyacaktır diye düşünüyorum.
sonuçta biz bu makineleri sehir içinde zırtpırt gezmek için almadık. Mesela benim motoru almamdaki asıl amaç şehir dışına geziye çıktığında bi aracı rahat rahat sollayamamak yada bazı zibidilerin sen onu sollarken seni fark edip gaza basması ve yolun solundan geri tekrar sağ şeride girmek beni acayip derecede deli ediyo. artık canım istediği zaman sürekli sol şeriti kullanabiliyorum mesela.
SW600 ve Atlantic500? 52hp ve 39hp? 50.3NM ve 37NM? 230kg ve 205 kg?
Bence karşılaştırırken biraz matamatik hesabı yapmakmı gerekir? Hemde çok iddialı yazılar yazarken!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Eeee anladın tabi beni geçemiyeceğini demi Şaka bi yana aman deyim deli gider 600 cc sen genede dikkatli ol tedbiri elden bırakma bu keratalar ne tuhaf ya gazı açtınmı sanki noslar devreye giriyor Bilmeyenler bana ne diyor biliyormusun scooter be 500 cc olsa ne yazar diyorlar yola bir çıkıyoruz ben varıyorum onlar daha yoklar sonra bana kestirmeden mi geldin diyorlar evet diyorum otobanda kestirmeden geldim
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
olurmu hocam ya hoşgeldin ciddiye almanda güzeldi yinede
sonuçta burada hep bilgi vermeye çalışıyoruz ama arada bir gırgıra sarmak lazım dimi
abi kesinlikle öyle, deli gidiyor makinalar. bugün akşam oto yıkamaya götürdüm. çocuk bana abi bu 2 milyar var mı dedi bende sıfırı 17 milyar filan deyince yüz ifadesini göremenizi isterdim
sonra öyle güzel yıkadı ki motorumu tanımakta zorlandım..
sw 400 hakkında daha geniş bilgisi olan varmı fuarda 11.750 fiyat çektiler sıfırına honda standında,çok ucuz geldi indirim mi var acaba?
Ne güzel muhabbet dönmüş geçmiş yıllarda fakat hiç denecek kadar az anlamlı bilgi var.
merhaba, yaklaşık 2 hafta önce 2006 model SW 400 aldım. Dün de samsun dan sinop a uzun yol yaptım hem gezmek hem motoru denemek için.
Öncelikle ivmelenmesi çok iyi, gücü avucunuzda hissedebiliyorsunuz.
Kalkışta sürtme sesi gibi bir ses geliyor(bakımda ustaya göstereceğim)
Rüzgarlı havada oturuş pozisyonunuz dik olmazsa oldukça etkileniyorsunuz.
Ben 130 a kadar çıktım ve gazı bıraktım sürat konusunda oldukça cömert.
ve kesinlikle uzun yolu seviyor.
SW topiğini canlı tutalım arkadaşlar.
ewet debriyaj balatamı çok uygun fiyata hallettim şimdi sıra kayışımda benden önceki sahibi 600 lük kayış taktırmış kayış sağlam ama bol geldiği için performansını etkiliyor bunada bi çözüm buluruz inşallah
Fuarda çok güzel Honda fiyatları varmış ama ne yazık ki değerlendirecek halde değildik.
La liberta non ha prezzo !
honda iyiydide burgman 400 e biri 21.900 tl dedi şaka sandım harbiden öyle olmuş,15.000 den 22.000 e çıkmış nasıl olduysa
Aslında imkanım olsa SW600'ü fuardan bayiye göndermezdim.2009 model siyahına anahtar teslimi 14250 lira dediler,nutkum tutuldu.Eğer bu ara iş bulursam hiç düşünmeden alacağım makinadır.Almak isteyen olursada bizden biri olsun bari.Güngör motorda zannedersem hala duruyor makinalar.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)