Honda Silver Wing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Selamlar. Iki gunluk SW 600 ABS sahibiyim.
Motosikletimi biraz gozlemleyim deneyimlerimi paylasmaktan mutluluk duyacagim. Bu arada deneyimli agabeylerimiz de SW puf noktalarini paylasirlarsa memnun oluruz.
Saygilar
PS: Bursa'dan SW'ci arkadaslarimiz var mi?
Reklamlar
-
OEG adlı üyeden alıntı
Selamlar. Iki gunluk SW 600 ABS sahibiyim.
Motosikletimi biraz gozlemleyim deneyimlerimi paylasmaktan mutluluk duyacagim. Bu arada deneyimli agabeylerimiz de SW puf noktalarini paylasirlarsa memnun oluruz.
Saygilar
PS: Bursa'dan SW'ci arkadaslarimiz var mi?
En çok merak ettiğim noktalar;Net yakıt tüketimi,servis ve yedek parça fiyatları olacak.Deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim.Zira Tüm belirttiğim şeyler SW600'ün handikapları oluyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Hay hay... hele bi istatistik oluşacak kadar kullanayim...
-
2006 model 600'luk kullaniyorum, yakit tuketimi bahsedildigi gibi, sehir icinde genelde 6.5 - 7 lt arasi tuketim var, uzun yolda 150km/h hiz civarinda gidilse bile 5.5 lt'ye kadar dusuyor.
Max. hiz olarak 190 km/h'i gectigim oldu. 180 km/h hiza rahatlikla cikabiliyor.
Lastik olarak orjinal bridgestone'lardan sonra Metzeler kullaniyorum, daha kontrollu ve daha guvenli hissediyorum.
Servis bakimlari disinda hicbir problem yasamadim.
-
Artçı olarak eşimle birlikte iken otobanda 170 km/saat hızı gördüm. Çok ama çok rahat çıktı o hıza. Elimin altında da vardı daha üstelik. şehir içi/uzun yol yakıt tüketimi daha önce çokça yazıldığı gibi. Ben Adana-Gaziantep yolculuğunda otobanda ortalama 100-110 km/saat hızla yol alarak 5,5 Litre/100 km yaptım. İvmelenmesinde, yol tutuşunda, virajında en ufak sorun yok. Sadece yüksek hızlarda bendeki orijinal ön cam biraz kısa kaldı. Rüzgar aldım biraz. Bir de artçımın dediğine göre, 150-200 km mesafeden sonra artçı ayak pegleri hafif rahatsızlık vermiş. Ayaklarının pozisyonunu değiştinme ihtiyacı duymuş ve bunu yapamamış. 1000 km bakımında 4 litre yağ ve yağ filtresi kullanıldı. 100 YTL tuttu. İkinci bakımı 6000 km.'de olacak. Ustaya sordum o bakımda da yağ-yağ filtresi değişecekmiş. Kullananlara göre, mekanik arıza çıkartmaması ile ünlü bir motor SWing. yedek parçası pahalı ama arıza çıkartması ender olduğundan sorun yaşanmıyor.
Compass sana bir sorum var. Orijinal lastikleri bittikten sonra mı değiştirdin yoksa hemen mi? Bridgestone ile Metzeler'leri kıyaslar mısın?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
-
-
Silverwing 400 arkadaşımda var ve oldukça memnun. Ancak yakıt olarak burada bahsedilenler kadar fazla yaktığını söylemedi 14 kuruş / 100 km şehir içi tüketiminden bahsetti. Belkide motorun yeni olmasından kaynaklanıyor bilemiyorum. Uzun yolda 170km hıza çıkmış.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Barbudos adlı üyeden alıntı
Artçı olarak eşimle birlikte iken otobanda 170 km/saat hızı gördüm. Çok ama çok rahat çıktı o hıza. Elimin altında da vardı daha üstelik. şehir içi/uzun yol yakıt tüketimi daha önce çokça yazıldığı gibi. Ben Adana-Gaziantep yolculuğunda otobanda ortalama 100-110 km/saat hızla yol alarak 5,5 Litre/100 km yaptım. İvmelenmesinde, yol tutuşunda, virajında en ufak sorun yok. Sadece yüksek hızlarda bendeki orijinal ön cam biraz kısa kaldı. Rüzgar aldım biraz. Bir de artçımın dediğine göre, 150-200 km mesafeden sonra artçı ayak pegleri hafif rahatsızlık vermiş. Ayaklarının pozisyonunu değiştinme ihtiyacı duymuş ve bunu yapamamış. 1000 km bakımında 4 litre yağ ve yağ filtresi kullanıldı. 100 YTL tuttu. İkinci bakımı 6000 km.'de olacak. Ustaya sordum o bakımda da yağ-yağ filtresi değişecekmiş. Kullananlara göre, mekanik arıza çıkartmaması ile ünlü bir motor SWing. yedek parçası pahalı ama arıza çıkartması ender olduğundan sorun yaşanmıyor.
Compass sana bir sorum var. Orijinal lastikleri bittikten sonra mı değiştirdin yoksa hemen mi? Bridgestone ile Metzeler'leri kıyaslar mısın?
Merhaba,
Orjinal lastikleri tam 20.000 km'de degistirtmistim, tahminimden cok daha farkli; ilk olarak lastik desen ve gorunus olarak da farkliligini belli ediyor. Bridgestone'a gore biraz daha kalin gorunumlu bir lastik, taban deseni yanaklara dogru devam ediyor, yanakta da kalin bir cizgi ile bitiyor.
Bunun sonucu virajlarda daha rahat yatirabiliyorsunuz motoru.
Benim en cok farklilik hissettigim durum bu oldu.
Fren ve surus konforu gayet tatminkar ama Bridgestone ile kiyaslayamiyacagim.
-
01 Aralık 2008, 19:47
merhabalar... artık bende 2005 model FJS SilverWing 600 ABS sahibiyim.
motorumu alalı daha 10 gün oldu. sadece şehir içinde 165 km de 33 YTL yakıt tükettim.. litresi 2.9 dan hesaplarsak 100 kmde 6.89lt yakıt tüketimim var.
400 denedim ama performansı bence çok kötüydü. normal scooterlar gibi kalkış yapıyo filan beni hiç tatmin etmedi ama bundada yakıt biraz yüksek
herşeye rağmen eşimle beraber bineceğiz. hiçbişey hayatımızdan daha önemli olamaz. Şimdiye kadar ABS olmayan bi motora nasıl binmişiz bilemiyorum doğrusu..
yakıt tüketimini fazla dert etmeyenler kesinlikle 600 lük alın derim
-
01 Aralık 2008, 20:09
honda herşey onda
-
02 Aralık 2008, 15:03
silverwing kullanıcıları nerde acaba ??? herkes motorunu garaja indirmeye başladı mı ne ???
-
02 Aralık 2008, 16:33
burgman silver'ı döver..........
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
02 Aralık 2008, 17:35
-
02 Aralık 2008, 17:39
Aprilia Atlantic hepsine el sallar bye bye
-
02 Aralık 2008, 17:44
-
02 Aralık 2008, 17:52
-
02 Aralık 2008, 17:56
-
02 Aralık 2008, 18:04
-
02 Aralık 2008, 18:10
-
02 Aralık 2008, 18:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler