Honda Silver Wing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mayıs 2010, 09:52
CrayzWolf adlı üyeden alıntı
Öncelikle Merhaba Benim Sizlere bir kaç sorum Olacak.
Ben 2-3 Senedir Motor kullanıyorum Mondial 150 Hs ile başladım Şu an Honda Dylan 150 Kullanıyorum. Fakat motorumu bi arkadaşıma satıyorum. Sym GTS EVO 250 almayı düşünüyordum ama Her yaz 1 aylığına şehir dışına çıkıyorum İstanbul-Antalya Arası. Beni 250 cc tatmin etmeyeceğini düşünerek temiz bir tane Honda sw 400 almayı düşünüyorum.(2007-2008 model) Fakat boyum 1.70 90 kiloyum. Motor ağır dur kalklarda sıkıntı yaşarsın falan diye duydum.Sele yüksekliği nasıl geri gelirken ayağım tam basar mı : )) Motoru genel olarak özetleyebilir misiniz ? Son hızı nedir ? Servis parça sıkıntısı var mı ? Motor ağır gelir mi ? Şimdiden tşk ediyorum.
merhaba;
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yakın isek bende silverwing 400 var istersen gelip bakabilir ve deneyebilirsin. Ama bence söylenenlere pek inanma çünkü ben iki seneden fazla kullanıyorum ve çok memnunum. Bir sorunda yaşamadım parça ve serviste de hiç sıkıntı olmuyor. Ağır olduğu doğru ama kolay alışıyorsun bence zorluk yaşamazsın.
Reklamlar
-
25 Mayıs 2010, 10:26
Sw Kullanıcıları olarak bir bulusma düzenlesek fikir alısverisinde bulunup tanıssak
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
25 Mayıs 2010, 10:46
uzzy adlı üyeden alıntı
Sw Kullanıcıları olarak bir bulusma düzenlesek fikir alısverisinde bulunup tanıssak
Bana uyar... Bu haftasonuna planlayalım mı?
-
25 Mayıs 2010, 13:33
Selam arkadaşlar bende uzun zamandır sizlere söylüyorum ama özellikle İstanbulda yaşayıpta görüşmek isteyen sw kullanıcıları olarak bir buluşsak diye lakin pek aldırış eden olmadı hayat gailesi galiba herkes bi yerlerde bir türlü bi yerlerde toplanamıyoruz Bir tarih yer ve zaman belirleyelim bence isteyen gelsin buyursun gelsin bir çay sıcak bir sohbet hiçte fena olmaz derim bu iş için cumartesi veya pazar günlerinden birini seçelim ve buluşalım ben varım isterseniz organize etmeye başlayalım herkez fikirlerini söylerse ortak bir paydada buluşuruz diye düşünüyorum ???
İstanbul Katılımcı Listesi :
1- baracuda2
2- uzzy
3- muratmb
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Önce katılıcaklar listesi hazırlayıp sonrasında yer ve zamanı belirleyelim derim ...
:cat: HONDA MADE IN JAPAN :P
-
25 Mayıs 2010, 16:31
Bu hafta sonu İstanbul dısındayım haftaya olursa gelebilirim
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
25 Mayıs 2010, 17:32
MuratMb böyle bir iyilik yaparsan çok memnun olurum ben İstanbul capada oturuyorum istersen msnden yada telefon ile gorusebiliriz.
MSN adresim: haylazgokhan@hotmail.com
cep telefonum 05557173083
ismim Gökhan siz telefonuma mesaj yada cagribirakirsaniz ben sizi ararım coktesekkurler
-
25 Mayıs 2010, 18:33
CrayzWolf adlı üyeden alıntı
MuratMb böyle bir iyilik yaparsan çok memnun olurum ben İstanbul capada oturuyorum istersen msnden yada telefon ile gorusebiliriz.
MSN adresim:
haylazgokhan@hotmail.com
cep telefonum 05557173083
ismim Gökhan siz telefonuma mesaj yada cagribirakirsaniz ben sizi ararım coktesekkurler
Rica ederim hiç önemli değil...
05334537616 telefon numaram, AvrupakonutlarıTEM'de oturuyorum. Akşamları 7-8 den sonra evde oluyorum müsaitsen buyur beklerim. Veya haftasonuda cts pzr konuşalım müsait olduğunda görüşürüz....
-
25 Mayıs 2010, 20:12
Honda Silverwingciler Buluşması
Selam arkadaşlar bende uzun zamandır sizlere söylüyorum ama özellikle İstanbulda yaşayıpta görüşmek isteyen sw kullanıcıları olarak bir buluşsak diye lakin pek aldırış eden olmadı hayat gailesi galiba herkes bi yerlerde bir türlü bi yerlerde toplanamıyoruz Bir tarih yer ve zaman belirleyelim bence isteyen gelsin buyursun gelsin bir çay sıcak bir sohbet hiçte fena olmaz derim bu iş için cumartesi veya pazar günlerinden birini seçelim ve buluşalım ben varım isterseniz organize etmeye başlayalım herkez fikirlerini söylerse ortak bir paydada buluşuruz diye düşünüyorum ???
İstanbul Katılımcı Listesi :
1- baracuda2
2- uzzy
3- muratmb
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Önce katılıcaklar listesi hazırlayıp sonrasında yer ve zamanı belirleyelim derim ...
-
26 Mayıs 2010, 12:07
baracuda2, mailin ben evden çıktıktan sonra bana düşmüş. o sebeple arayamadım.
buluşmayı bu ctesi yaparsak bende gelirim, şayet pazar günü başka bir planım var.
yada cuma akşamı da olabilir.
bu arada ben ön camı aldım. rüzgar olayı son bulmuştur.
ama senin xenon u görmeden xenon almayacağım
-
26 Mayıs 2010, 18:35
28.05.2010 İstanbul Buluşma !!!
Selam millet o zaman 28.05.2010 Cuma akşamı saat 20:30 da Kadıkoy yakasında Bağdat caddesinde Gloria Jeans coffee'nin önünde buluşabiliriz . Silverwing kullnıcılarını bekleriz içimden dedim başka türlü bu böle olmayacak bi turlü buluşamayacağız herkesi bekleriz ... akşam olduğu için sanırım problem olmaz çalışanlar için umarım çok katılım olur .... Sevgiler Saygılar
1- baracauda2
2- guveli28
3-
4-
5-
6-
Forumu okuyupta gelmek isteyenler listenin devamına isimlerini yazarlarsa çok sevinirim ....
-
27 Mayıs 2010, 12:10
Arkadaşlar selam;
Bende varım. 20:30 'da orada olacağım... Görüşmek üzere....
-
27 Mayıs 2010, 17:05
28.05.2010 cuma buluşması :
1- baracauda2
2- guveli28
3- muratmb
4-
5-
6-
Haydi arkadaşlar herkesi bekeleriz gelmeye çalışın tanışmış oluruz
-
27 Mayıs 2010, 23:28
baracuda2, caddenin neresinde bu gloria. ne tafara yakın.
-
27 Mayıs 2010, 23:43
guveli28 adlı üyeden alıntı
baracuda2, caddenin neresinde bu gloria. ne tafara yakın.
Bagdat Caddesi 412/13 Suadiye, Istanbul, Istanbul
Bostancıdan Suadiye kadıkoy yonune gideken sağ tarafta kalıyor.
Google dan bakabilirsiniz arkadaslar ...
-
29 Mayıs 2010, 14:45
Merhaba arkadaşlar dün akşam Bağdat caddesindeki buluşmamıza sadece ben ve guveli28 arkadaşım geldi daha fazla katılım olacağını düşünüyordum saolsun guveli28 kardeşim taaa fatihten kalkıp gelmiş zahmetler vermiş çok teşekkür ederim kendisine lakin diğer kullanan arkadaşlardan ses seda çıkmadı demekki o kadar kopuk bir topik burası honda gibi bir markanın en buyuk maxi scooterları olarak toplanamadık başaramadık bu anlamda çok uzgun olduğumu belirmek isterim mondial,kymco,suzuki burgman kullanan arkadaşların topiği bilr bu kadar kopuk değil piaysada özellikle istanbulda o kadar çok silverwinge rastlıyorum ki bu kadar az paylaşımcı bir yer görmedim belki okuyanlar şimdi diyordur içinden memnun değilsen yazma kardeşim diye fakat öğle değil işte ne kadar birlik olursak o kadar iyi bizim için bir sürü paylaşım yaparız mesala dün akşam guveli28 arkadaşımızın takmış olduğu givi marka siperlik çok hoşuma gitti birebir görmiş oldum bunun gibi kaç tane örneklerle birbirimize faydalı olabiliriz ... Kıssadan hisse Katılan katılmayan herkese gende teşekkür ederim bir daha nerde ne zaman hangi organizasyonda karşılaırız bilemem tabi ..
Herkese selam ve saygılar
Kazasız sürüşler dilerim siz siz olun latık havalarınız haftya bir kontrol ettirin ......
-
05 Haziran 2010, 10:00
baracuda, bende tşk ederim. tekrarında görüşmek dileğiyle...
arkadaşlar, bilgi alışverişi ve deneyim paylaşımı konusunda buluşma/toplantılar gayet faydalı oluyor. bir dahaki organizasyonumuzda katılımın daha fazla olmasını ümit ederim.
hatta bir pazar sabahı hep beraber garipçe ye gidip kahvaltı yapabiliriz yada yine cadde tarafında buluşabiliriz...
-
06 Haziran 2010, 15:48
Şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşitttt sesizlik arkadaşlar ........ Gene topik olum sessizliğine burundü günlerdir tek bi kelime yazan yok süperrr o zaman bende ses yapmayayım bariiii hadi kaçtımmmm ..... şşşşşşşşşşşş
-
08 Haziran 2010, 15:37
Svgili guveli28 kardeş bu ön cam ıcın sorguladım soruşturdum anes motorda kalmamış eğer aklında olsun bulursan banada haber verisirsen ço sevinirim .selamlar...
-
10 Haziran 2010, 17:55
baracuda2, sirkecideki yerde var olabilir ama adamların kartını kaybetmişim. bir yer daha var. aşağıya adres ve tel bilgisi yazıyorum. ellerinde asansörlü model varmış.
http://www.motosikletim.com.tr/store...roductid=96622
http://www.motosikletim.com.tr/KMDef...spx?cntid=1021
fiyatta pazarlık yapabilirsin. kredi kartına da taksit yapıyorlar.
Not: ben anes den asansörsüzü 200 e aldım. bu daha pahalı olanıydı.
-
13 Haziran 2010, 18:57
Selam güveli28 aradım sordum soruşturdum givi siperlik on cam kalmamış hiç bi yerde samura motoru bile aradım ama malesef en az 4 hafta sonra gelecek diyorlar napalım bekleriz artık temmuz ortaları veya sonuna doğru gelir yurt dışından italyadan :((( gelsinde hazır euro düşmüşken alsaydık yaw iyi olacakatı )) bu arada bugün ağvaya gelmeden imrenli tarafına bi gittik denize gittik sezonu açtık harika bir gündü bol bol yüzduk dönerkende gözleme yemeyi unutmadık tabi
Kendinize iyi bakınnn millet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler