Honda Silver Wing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Selam arkadaslar sızlere bı sorum olacak sımdı ne alaka dıyeceksınız ama en azından bu baslıgı bırazdaha canlandırmak adına soruyorum bunu ... Sizce sw600 den sonra kullanılacak motor ne olmalı yanı motorlarınızı degıstırmek ıstersenız bır sonrakı adım ne olmalı ? fikirlerinizi paylasırsanız sevınırım ...
[B][I]DIKKAT KADAR REFLEKS DE ONEMLIDIR, UYKULU VE ALKOLLU KONTAK ACMAYIN ACANA DA MANI OLUN...[/I][/B]
Reklamlar
-
mcavci adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar sızlere bı sorum olacak sımdı ne alaka dıyeceksınız ama en azından bu baslıgı bırazdaha canlandırmak adına soruyorum bunu ... Sizce sw600 den sonra kullanılacak motor ne olmalı yanı motorlarınızı degıstırmek ıstersenız bır sonrakı adım ne olmalı ? fikirlerinizi paylasırsanız sevınırım ...
Vitesli olarak mı düşünüyorsun yoksa yine maxi scooter mı?
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
-
Ben, sv 400 den sonra Today 50 düşünüyorum. olabilirmi....
-
Today 50 guzel secım ))) valla cok guldum dostum allah ta senı guldursun ...
Vitesli vitessiz hic farketmez maxi scooter da birde burgman 650 var fakat onun mekanik arızası cok cıkarttıgnı duydum neyse farketmez yanı arkadaslar bır sonrakı adım olacaksa ne olacak sordugum bu yoksa sw gın yenı modellerı le devam mı ?
[B][I]DIKKAT KADAR REFLEKS DE ONEMLIDIR, UYKULU VE ALKOLLU KONTAK ACMAYIN ACANA DA MANI OLUN...[/I][/B]
-
Selamlar Sw600 den sonra ne almalıyım konulu soruya kendi motosiklet başlangıçlarım ve sonrasından alıntılar yaparak anlatmak isterim şimdiden sıktıysam sizi affola
öncelikle motosiklet merakım evlendikten kısa süre sonra 2006 yılında başladı bizim hatunu da kafaya alarak netten bakmaya başladım önce keaway 150 cc chaper baktım vazgeçtim dedim 2006 model dorado corvus bakayım derken derken bi tane düştü ve aldım 1 sene boyunca takıldım akü ve su contası haricinde bir sorun çıkarmadııı bendeki maymun iştah yaa tekrar bunu satıp ne alabilirim diye düşünmeye başladım aaaaa bi de bakıyorum 2008 model sıfır Kymco xciting 8,200 lira vermişimm cuşşşş ohaaa dedim kendime ama iş işten geçti 1 sene kullandıktan sonra arkadaşlarında itelemesiyle hadi yavrum yaparsın vitesli motoru sen eyvallah arayışlara başladımmm aaaa bide baktım gene 2006 model daha 8,000 km de Aprilia pegaso trail yeni kasa motor sahibiyim hiç vitesli bilmeden gittim taaa cesarete bak bursadan aldım geldim motoru aldım ama biraz eksikler var xenon yaptım almanyadan hepce becker koruma demiiri ohhhhh çanakkale git gel izmit,iznik derken bir aprilia buluşmasında bi baktım Aprilia Capanord 1000 cc enduro motora aşık oldum yokmuş gibiii arayışlara devam pegasoyu satıp üstüne kredi çekip 12,500 e caponordu satın aldım cilli gibi tertemizzz gel zaman git zaman 3-4 ay geçti doğru düzgün binemeden hooppp kredileri ödeyemez oldum sıkıştım aile huzurum kalmadı hoooop hemen satılık ilanı kaça gitti dersiniz acınacak rakama 10,000 e verdim sıkışınca yediğim kazığın haddi hesabı yok bu motor işinden arkadaşlar geriye kalan para ile kredileri kapatıp elime kalan para ile bi silverwing 600 aldım kızmayın ama tabiri caiiz ise attan inip eşeğe bindim durum böle şimdi çok menunum hondam dan ne kadar maymun iştahlıyız hepimiz anlayalım diye yazdım bu hikayemi bunların hepsi bana ders oldu az ile yetinmeyen çoğunu bulamaz derler ya da hesabını bilmeyen çavuşlar döner ..... avuçlar da diyebilirsiniz tabi
Siz siz olun benim yaptığım hatalara düşmeyin kararlarınız sağlam ve düzgün verin zarar etmeyin ...
Saygılarımla
:cat: HONDA MADE IN JAPAN :P
-
baracuda2 adlı üyeden alıntı
Selamlar Sw600 den sonra ne almalıyım konulu soruya kendi motosiklet başlangıçlarım ve sonrasından alıntılar yaparak anlatmak isterim şimdiden sıktıysam sizi affola
öncelikle motosiklet merakım evlendikten kısa süre sonra 2006 yılında başladı bizim hatunu da kafaya alarak netten bakmaya başladım önce keaway 150 cc chaper baktım vazgeçtim dedim 2006 model dorado corvus bakayım derken derken bi tane düştü ve aldım 1 sene boyunca takıldım akü ve su contası haricinde bir sorun çıkarmadııı bendeki maymun iştah yaa tekrar bunu satıp ne alabilirim diye düşünmeye başladım aaaaa bi de bakıyorum 2008 model sıfır Kymco xciting 8,200 lira vermişimm cuşşşş ohaaa dedim kendime ama iş işten geçti 1 sene kullandıktan sonra arkadaşlarında itelemesiyle hadi yavrum yaparsın vitesli motoru sen eyvallah arayışlara başladımmm aaaa bide baktım gene
2006 model daha 8,000 km de Aprilia pegaso trail yeni kasa motor sahibiyim hiç vitesli bilmeden gittim taaa cesarete bak bursadan aldım geldim motoru aldım ama biraz eksikler var xenon yaptım almanyadan hepce becker koruma demiiri ohhhhh çanakkale git gel izmit,iznik derken bir aprilia buluşmasında bi baktım Aprilia Capanord 1000 cc enduro motora aşık oldum yokmuş gibiii arayışlara devam pegasoyu satıp üstüne kredi çekip 12,500 e caponordu satın aldım cilli gibi tertemizzz gel zaman git zaman 3-4 ay geçti doğru düzgün binemeden hooppp kredileri ödeyemez oldum sıkıştım aile huzurum kalmadı hoooop hemen satılık ilanı kaça gitti dersiniz acınacak rakama 10,000 e verdim sıkışınca yediğim kazığın haddi hesabı yok bu motor işinden arkadaşlar geriye kalan para ile kredileri kapatıp elime kalan para ile bi silverwing 600 aldım kızmayın ama tabiri caiiz ise attan inip eşeğe bindim durum böle şimdi çok menunum hondam dan ne kadar maymun iştahlıyız hepimiz anlayalım diye yazdım bu hikayemi bunların hepsi bana ders oldu az ile yetinmeyen çoğunu bulamaz derler ya da hesabını bilmeyen çavuşlar döner ..... avuçlar da diyebilirsiniz tabi
Siz siz olun benim yaptığım hatalara düşmeyin kararlarınız sağlam ve düzgün verin zarar etmeyin ...
Saygılarımla
dostum kusura bakma ama sen bu mantıkla gidersen altındaki sw600üde kaybedersin..cebinde olmayan bankanın parasıyla hovardalık yapmışsın böyle olmaz..çalış kazan biriktir git en güzelini al..küçük motorla geziyosun diye kimse seni aşağılamaz ki büyük motor kullanmakta ne zamandan beri statü göstergesi oldu?? akü almamak için lastik almamak için 1000RRını satam adamlar biliyorum ben halleri ortada çoğunun..neyse şükürki ders çıkardım diyosun inşallah elin biraz rahatlayınca yeni motor alma hevesiyle sw600ünde başını yakmazsın..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
Today 50 guzel secım
))) valla cok guldum dostum allah ta senı guldursun ...
Vitesli vitessiz hic farketmez maxi scooter da birde burgman 650 var fakat onun mekanik arızası cok cıkarttıgnı duydum neyse farketmez yanı arkadaslar bır sonrakı adım olacaksa ne olacak sordugum bu yoksa sw gın yenı modellerı le devam mı ?
Amin, hepimiz gülelim inşallah..
Yaptığın yola, vede yolculuğa göre motosiklet seçimi yapmalısın. Şehir içi, şehir dışı yolları gözönüne alarak, vede artçı önemlidir mesela, motor seçiminde eğer artçı ile biniyorsan sürekli, o zaman motor tipini de ona göre seçmelisin. Sadece kendine göre değil, artçınıda rahat ettirecek motor seçmelisin.
Yok eğer tek biniyorsan daha çok, o zaman daha spor bir motor alabilirsin kendine. Ama ne alırsan al aklının bir köşesinde today olsun hep
Keyifli sürüşler dilerim,,,,
-
Merhaba millet nasılsınız bizim topik boş kalmasın diye yazayım dedim hele hele honda gibi marka ama topik biraz cansız gibi pekte kullanan yok yada milletin forumdan haberi yok neyse ben yazmaya devam edeyim gene yeniyim ama forumda yazmak isteyen herkesi beklerim havalarda bozuk valla motoyyyy kullanmayı özledim yaaaaa
-
Herhalde burda herkes yazlık motorcu
SW 600
-
slm bende silverciyim 206 model 400 var bizim topic hareketsiz
-
Arkadaşlar şu topiğimizi biraz hareketlendirelim ya!
SW 600
-
Merhaba millet en kısa zamanda havalar iyi olsun bir buluşma düzenleyelim istanbul olarak bakalım başarabilecekmiyiz topik cansız çünkü bakarsınız buluşmaya bir sürü sw gelir belli mi olur bulunduğumuz forumu boş bırakmayalım derimmmm .... sevgi ile kalın
-
Evet arkadaşlar, bir el atında yürütelim şu topiği
-
verdıgınız cvplar ıcın cok tesekkurler arkadaslar ıst.bulusmasına ben de varım bu arada ıst ıle sınırlı kalmasın mesela bı rota belırlersek gıdecegımız yondekı arkadaslarla da bulusabılırız
-
01 Şubat 2010, 19:37
-
10 Şubat 2010, 18:47
Selam millet nerdesiniz yahuuu silverwingciler valla daha önce kymco topiğinde yazmıştım hiç bu kadar sessiz sakin bir topik görmedim heni nerde hondacılar scootercılar sw ses ses yok kimseden canlanın biraz hu hu
-
11 Şubat 2010, 21:30
Tekrar merhaba arkadaşlar valla paso ben yazıyorum aynen kendim çalıp kendim oynuyorum heee sağlık olsun yazmaya devam gene Dün itibari ile Kamasonıc marka 2 yıl garantili h7 6000k xenon far siparişini verdim elime geçince en kısa zamanda montajını yaptıracam montajdan sonra xenon far uygulamalı silverwingimin resmini siteye eklerim bende çok merak ediyorum bu arada marsa basınca farlar direk yanıyor ya araya bir anahtar koymamız gerekecek marş basıp çalıştırdıktan sonra xenonların yanmasını sağlarsak akuyu korumuş oluruss yoksaaa huuuuuup diye çeker akuyu valla bakalım montajdan sonra paylaşırım inşallah ....
-
11 Şubat 2010, 21:49
Selamlar arkadaşlar hepinize merhaba butun silverwing kullsnıcılarına selam olsun ... Forumda bol sohbetler dilerim .....
-
14 Şubat 2010, 14:12
silverwing34 adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar hepinize merhaba butun silverwing kullsnıcılarına selam olsun ... Forumda bol sohbetler dilerim .....
Selam arkadaşım,
Öncelikle hoş geldin, ilk kez yazıyorsun yanılmıyorsam. Kendini bize tanıtırmısın, nereden yazıyorsun, kaç yıldır silverving kullanıyorsun gibi. Birde bize sor bakalım bol sohbet seviyormusunuz diye forumdaki yazışmaların tarihine bir bakarsan aralıklarından ne demek istediğimi anlarsın hemen,,,
-
14 Şubat 2010, 14:18
benzin düşmanı bunlarrr ama o kadar da gidiyor kuduz gibi tabi ne kadar benzin o kadar hız
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler