bende hiç beğenmedim............
Ozur dilerim ama forumda her konudan zaten ikişer ikişer var ve hiçbiri kitlenmemiş (gördügüm kadarıyla) bunun kilitlenme sebebi olması biraz tuhaf.G-Strider adlı üyeden alıntı
Ama ben senden yukarda verdigin link i verip al bak burdada bilgi var demeni isterdim. Bu kadar celallenmene gerek yoktu yani...Napalım actıysak actık bi konu...Yetkililer isterlerse kilitlesinler naapalım boynumuz kıldan ince...
abi bu ne yaaa. uzay mekiği gibi beee.
ama negüzel uzun yol yapılır bununla heee. yaya yaya
iğrenç bi tipi var. motora benzer bi yeri yokki gidon haricinde.
ne tipinde olursa olsun(Vespa nın klasik yuvarlak farlı modelleri hariç) scooterlarin gorunusleri hiç hosuma gitmiyor.
sanırım şaka yapmış...G-Strider adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
fazla çekmişler bunu uzamış imalat hatası olmasın sakın , bunun üstüne biri oturunca direk gibi kalır yaa çok yatık bu bencede pek güzel değil ama zevk tabi yapçak bişi yok inşallah sahip olursun
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
alınabilcek bi fiyat olsa kimsede almamazlık yapmaz şimdi böyle beğenmiyorsunuz
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Çok ilginç bi görüntüsü var ben beğendim doğrusu tr de satılsa baya bi konuşulur bu motor
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
SAKAL adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)