Setup Motocycle mı acaba bunlar?
Ben varyatörden ziyade ayaklarımın altında ve gidondaki titreşimden şikayetçiyim. Henüz 120 km binebildim sanki sabit 90'la giderken titreşim hissedilmiyor da gaz açıp kaparken bi titreşim var.
Setup Motocycle mı acaba bunlar?
Ben varyatörden ziyade ayaklarımın altında ve gidondaki titreşimden şikayetçiyim. Henüz 120 km binebildim sanki sabit 90'la giderken titreşim hissedilmiyor da gaz açıp kaparken bi titreşim var.
Geçmiş olsun. İyi ki kaskonuz varmış. Yani umarım vardır.
Ben 2019'da xmax 250 ile kaza yaptığımda da servis 6bin lira fatura çıkarmıştı, kasko bana ödeme yaptı ben de servise havale ettim. Kask için de kaskın faturasını sigorta şirketine hasarlı kaskla birlikte gönderdim ama kullanılmış sayıp fatura fiyatının yarısını ödemişlerdi.
Kurtkoydeyim 2014 xmax 400 icin genel bakim yaptiricam ve gidon bilyasi degistiricem. Yedek parçayı nereden alabilirim ve Mototas dışında önereceğiniz yer var mi?
Herkese merhaba. 2 yıl YBR 125 ESD, 2 yıl Suzuki GW 250 F in ardından motosikleti sattım. 3 tıl motosikletsiz kaldım. Aon 2 yıldır da Kuba Twister 50 alıp bakkala markete gitmek için onu kullandım. Bu yıl tekrar motosiklet tutkusu depreşince zincir bakımı gibi konular olmasın;el freni, ayak freni, debriyaj, vites uğraşmayayım diye Xmax 250 ya da Forza 250 gibisinden birşeyler bakındım. Sonra aklıma 250 cc nin hafif işlek anayollarda yetersiz kaldığı geldi. Bakınırken Antalya da17.000 km de bir Xmax 400 ABS 2016 model çarptı. Antalya daki arkadaşlara telefona ettim sağolsun ilgilendiler gösterdiler motosikleti. Beğenimize de uygun çıktı, gece otobüse binip Konya'dan Antalya ya geçtim. Önce 320 km yol var yormasın, minibüsümle gidip getireyim diye düşünürken son anda kullanarak getirmeye karar verdim. 4 saat gibi bir zaman diliminde 3 kez kısa mola vererek Konya ya döndüm. Başlangıçta biraz tedirgin çıkmışken yola çok sürmedi, çabuk alıştım maksi scooterin dinamiklerine. Manavgattan dağa vurunca da virajlar rampalar derken çok memnun kaldım bu scooterden. Gayet güzel seri, rampa falan dinlemeden yormadan getirdi beni. Eve döndüğümde iyi ki almışım diye düşündüm. Böylece bu sessiz grubun bir üyesi oldum. Mutluyum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Xmax 400 den bahsedecek kimse yok maalesef. Aslında fena motosiklet değil ama sanırım pek kullanan yok. Ya da kullananların motosiklet.net'ten haberi yok.
Merhaba. 2020 Model Xmax 400 Tech Max kullanıcısıyım. Ve bu kadar keyifli, dengeli viraj kabiliyeti yüksek bir Scooter yaptıkları için Japon mühendislerine teşekkür ediyorum
Ben bir çok ekstra ekledim. Ve bu motorun ne olduğunu Malossi varyatör taktığım zaman anladım.Kalkışlardaki o meşhur titreşimden eser yok. İnanılmaz bir tork makinası oldu motor.
0 dan 120 - 140 hızlara ulaşması saniyeler içerisinde gerçekleşiyor. Şehir içinde ya da seyahat ederken, manevralarda, sollama ve ani kaçışlarda çok güzel cevap veriyor.
Üzerine Metzeller Roatech lastikleri ekleyince
Virajlı yollardan vazgeçemiyorum.
Mübalağa etmiyorum, Motoru sürmeyi bırakıp eve giresim gelmiyor
Herkese keyifli sürüşler.
https://files.fm/u/murpvkaxcf
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)