Yamaha X-Max 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
http://www.yakittuketimi.net/piaggio-xevo-250-i-e/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...38298092/detay
hocam bir önceki yorumda bahsettiğim xmax250'yi servise götürdüm direksiyonda boşluk var sahibiyle görüştüm kaldırıma sert bi şekilde vurmuş.
çevresinde kozmetik çizikler selesinde yırtık var içime sinmedi,bahsettiğin motoruda gördüm bakımlı xmax'e göre 2bg farklılığı var süspansiyonları
gayet güzel km'si düşük,xmax250'den 10kg hafif vs.,yamahaya göre 2.el satış olayı hızlı olmayabilir tabi,satıcı servis tanıdığımdır yedek parça servis olayında yardımcı olacağını
söyledi, takas yapabilirim cryptonu verip hayırlısı bakalım değerlendireceğim.
sağlıcakla.
xmax al kardeşim ,piyasası en iyi motordur,arada çok bir fiyat farkı yok zaten,bence macera arama,hiç bir scooter in piyasası xmax ile mukayese edilemez
sana şöyle söyleyeyim,xmax i aldın diyelim,bir zaman sonra daha güçlü istedin ,hangi markaya gidersen git xmax motoru takas eder,ama diğer markalardan bir motoru yamahaya veya hondaya getir takas etmek için,kesinlikle almazlar,honda ve yamaha birbirinin motorunu alıyor bizzat gördüm
ama farklı markayı kesinlikle sokmuyorlar
neden peki,,arz talep meselesi,honda yamaha peynir ekmek gibi gidiyor,farklı marka alıpta elindemi patlatacak
Reklamlar
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
xmax al kardeşim ,piyasası en iyi motordur,arada çok bir fiyat farkı yok zaten,bence macera arama,hiç bir scooter in piyasası xmax ile mukayese edilemez
sana şöyle söyleyeyim,xmax i aldın diyelim,bir zaman sonra daha güçlü istedin ,hangi markaya gidersen git xmax motoru takas eder,ama diğer markalardan bir motoru yamahaya veya hondaya getir takas etmek için,kesinlikle almazlar,honda ve yamaha birbirinin motorunu alıyor bizzat gördüm
ama farklı markayı kesinlikle sokmuyorlar
neden peki,,arz talep meselesi,honda yamaha peynir ekmek gibi gidiyor,farklı marka alıpta elindemi patlatacak
Aynen hocam haklısın maceraya gerek yok(motora lafım yok güzel,sağlam,fakat bir avrupa ülkesi,italya,fransa,vs.gibi piaggio'da ürün/kullanıcı/2.el çeşitliliği yok.
Yaz sezonundan önce fiyatlar uygunken xmax250 alacağım inş.çok sağol yardımın için.
sağlıcakla.
-
Scooter iyidir , xmax candır
-
Teknik bakımdan arızası olan, selesi yırtık, çizik hiç bir motoru alma kardeşim. Bekle çok motor var. Tam olarak içine sinen sağlam bir motor al.Kafan rahat gezersin.
-
sali@com adlı üyeden alıntı
Teknik bakımdan arızası olan, selesi yırtık, çizik hiç bir motoru alma kardeşim. Bekle çok motor var. Tam olarak içine sinen sağlam bir motor al.Kafan rahat gezersin.
Aynen hocam acelem yok,temiz bakımlı denk gelirse ne ala.
sağlıcakla...
-
Levend bey XEVO çok doğru bir tercih olur, çok memnun kalırsınız, ömürlük motordur, avrupa da nereye gitsem bunu kullanıyorlar ama malesef TR gereksiz bir xmax hayranlığı var, XEVO herşeyi ile kalitedir, ama amacınız al sat yapmaksa farklı.
-
BigLion adlı üyeden alıntı
Levend bey XEVO çok doğru bir tercih olur, çok memnun kalırsınız, ömürlük motordur, avrupa da nereye gitsem bunu kullanıyorlar ama malesef TR gereksiz bir xmax hayranlığı var, XEVO herşeyi ile kalitedir, ama amacınız al sat yapmaksa farklı.
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler,xevo gerçekten güzel ve torklu makina,lafım yok,benim genelde aldığım bir ürünü alıp satmak gibi bir huyum
yoktur,fakat malumunuz şartlar,ilerde oluşabilecek durumlar,hayat surprizlerle dolu,olumsuz bir durumda hızlı bir şekilde nakite dönüştürmem lazım.
hocam siz otomobil almak istiyorsunuz hangisini tercih edersiniz?servis,yedek parça,ikinci el piyasası?
Alfa romeo 159
Honda civic
Toyota corolla
sağlıcakla......
-
sym gts 250 hakkında ne düşünüyorsunuz evo değil .
-
crazyboy93 adlı üyeden alıntı
sym gts 250 hakkında ne düşünüyorsunuz evo değil .
Hocam;
sym'güzel scooterler üretiyor taiwan malı,seramik silindir,torklu,sağlam vs.arkadaşımda 2011 symphony 125 modeli vardı ağır bakım yaptırdı ve parça temininde sıkıntılı olaylar yaşadı, aynı durum wolf250 içinde geçerli.
ne kadar limitin var tl olarak?
kymco modellerinede bakabilirsin?oda taiwan,mondial firması tedarik ediyor sorun yaşayan kullanıcı yok.
sağlıcakla...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hocam;
sym'güzel scooterler üretiyor taiwan malı,seramik silindir,torklu,sağlam vs.arkadaşımda 2011 symphony 125 modeli vardı ağır bakım yaptırdı ve parça temininde sıkıntılı olaylar yaşadı, aynı durum wolf250 içinde geçerli.
ne kadar limitin var tl olarak?
kymco modellerinede bakabilirsin?oda taiwan,mondial firması tedarik ediyor sorun yaşayan kullanıcı yok.
sağlıcakla...
hocam bütçe 6 ila 8 bin arası gidip gelmekteyim bakalım sym hoşuma gitti aslında şehir içi yorumlarda baya olumlu parçalarıda internette mevcut bunun bakımları pahalımıdır acaba ?
-
crazyboy93 adlı üyeden alıntı
hocam bütçe 6 ila 8 bin arası gidip gelmekteyim bakalım sym hoşuma gitti aslında şehir içi yorumlarda baya olumlu parçalarıda internette mevcut bunun bakımları pahalımıdır acaba ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...86214330/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...80628982/detay
kymco 2012 model ön çift disk
eski model motor alma,en kötü 2012 olsun 5yaşında.
-
Selam ,
Uçuk fiyata almadığınız her motoru zamanı geldiğinde uygun fiyata satarsınız. Yeter ki değeri üzerinde almayın, satarken de uçuk fiyat istemeyin. 2 tane xevo 250 yi 10 gün içerisinde satmıştım. Çok kaliteli ve sağlam motordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
ikisi de sağlam güzel motorlar. Yüksek modelli ve az kilometre yapmışı almanı öneririm.
-
2.el motor fiyatları bayağı bir artmaya mı başladı ?
-
Güzel havalara son 1 ay arkadaşlar yok mu xmax 400 kullanan
-
Xmax 400 de akrapoviç egzos kullanan var mı?
-
Bu hafta sonu sezon açılır galiba
-
sali@com adlı üyeden alıntı
Xmax 400 de akrapoviç egzos kullanan var mı?
bende 250 var ama bizim burda 400 de akrapoviç takılı olan biri var sesi soracaksınız sanırım?
sesi 250 de takılı olan akrapoviçten biraz daha fazla eğer siz gürültülü motora alışık değilseniz biraz sıkıtı çekebilirsiniz.
-
xmax 400 ile uzun yol tecrübesi olan var mı? Bilgi verebilir mi?
-
-
Merhabalar,
Yarın 10000 km'dir kullandığım ybr 125'imi satıyorum. ybr ile bile edirne-istanbul- fethiye gezisi yapmış biri olarak uzun yolda artçılı kullanabileceğim bir xmax 400 abs almak niyetindeydim ki dün konuştuğum yamaha bayii beni caydırmak için xmax 400'e demediğini bırakmadı. Onun yerine 250 al yine aynı süratle gideceksin, yakıtı fazla, ikinci el piyasası yok sonra satamazsın elinde kalır, ikinci elde bu fiyatlar bu motora çok fazla, üretimi durduğu için piyasası iyice düşecek, servis bakım masrafları çok yüksek vs. diye saydırdı. Bu konuda tecrübeli kişiler olarak siz ne düşünüyorsunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler