Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Mayıs 2017, 08:44
230km sonra bir çizgi kaldi yüksek devirli kullanilirsa yakiyo 90 -100km hizlarda kullanilirsa 280-300km gider
Reklamlar
-
27 Mayıs 2017, 08:57
intothewild adlı üyeden alıntı
herkese selam ,
arkadaşlar Rally'niz ile bir depo ile kaç km yol yapıyorsunuz ? benzin göstergesi 1 bakla kaldığından sonra onu yanıp söner hale mi getirdiniz ve son bakladan sonra kaç km gider bunları test etme şansı olanlar detay verebilir mi rica etsem ?
ben son bakladan maksimum 10 km sonra alıyorum güvenemedim ne kadar gider diye ve genelde yüksek devir kullandığım için bir depoyla 200km falan yapabiliyorum , ben mi çok yaktırıyorum nedir bi paylaşır mısınız siz de durum nedir ?
vaayyy 200 km çok fena imiş iyi sıkıştırıyosun anlaşılan benim rodaj bitmedi normal kullanıyorum sıkıştırmıyorum 250 km lerde benzin aldım hep son çizgi durumunu test etmedim ama sen aldığında kaç litre alıyor makine deponun hacmide belli nekadar kaldığını zaten görürsün kullanım tarzınla seni kaç km idare edebileceğini rahatlıkla hesaplayabilirsin
bu arada pazar günü yani yarın kenan sofuoğlu pistinde süper moto yarişları varmış yeni öğrendim bugün servisse yağ değişimine gideceğim kısmetse yarında 3 - 4 arkadaş gitmeti pilanlıyoruz gelmek isteyenlere duyurulur
-
27 Mayıs 2017, 13:14
murat 60 adlı üyeden alıntı
vaayyy 200 km çok fena imiş iyi sıkıştırıyosun anlaşılan benim rodaj bitmedi normal kullanıyorum sıkıştırmıyorum 250 km lerde benzin aldım hep son çizgi durumunu test etmedim ama sen aldığında kaç litre alıyor makine deponun hacmide belli nekadar kaldığını zaten görürsün kullanım tarzınla seni kaç km idare edebileceğini rahatlıkla hesaplayabilirsin
bu arada pazar günü yani yarın kenan sofuoğlu pistinde süper moto yarişları varmış yeni öğrendim bugün servisse yağ değişimine gideceğim kısmetse yarında 3 - 4 arkadaş gitmeti pilanlıyoruz gelmek isteyenlere duyurulur
1 çizgi kaldığında alıyorum ama o zaman daha 160-170 km yapmış oluyorum ,orda da alıyor 6.5 litre falan , bence deponun dibinde daha çok var hatta 100 km daha rahat gider bence ama güvenemiyorum ki işte kalırız yolda vs diye , sıkıştırıyorum biraz
1 çizgi kaldıktan sonra ne kadar gider acaba ona bi bakmak lazım
-
29 Mayıs 2017, 21:55
Şiiri bıkac konu ya daha gonderınce engel yedık
-
30 Mayıs 2017, 03:33
Crf akyazı selamı usta on numara yapmıs far korumayı
Bi görüş derim birde çanta demiride var adamın elinde elinde
-
30 Mayıs 2017, 07:16
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
30 Mayıs 2017, 08:02
1 çizgi kaldığında alıyorum ama o zaman daha 160-170 km yapmış oluyorum ,orda da alıyor 6.5 litre falan , bence deponun dibinde daha çok var hatta 100 km daha rahat gider bence ama güvenemiyorum ki işte kalırız yolda vs diye , sıkıştırıyorum biraz
1 çizgi kaldıktan sonra ne kadar gider acaba ona bi bakmak lazım
160 km'de 6.5 litre yakıyorsa, 100 km'de 4 litre yakar. Sıkıştırılan bir motor için gayet güzel de neden motoru sürekli sıkıştırıyorsun onu anlamadım ?
-
30 Mayıs 2017, 08:52
Merhaba, sanırım rüzgar saptırıcı var siperliğin üstünde. Ben de düz crf için acaba diyorum, o yüzden sizin deneyiminizi merak ettim. İşe yarıyor mu? Ciddi bir fark yarattı mı? Bir de kolayca indirip iptal edebilir muyuz çıkarmadan, yoksa takılı mı kalıyor her zaman?
-
30 Mayıs 2017, 21:34
Seko adlı üyeden alıntı
160 km'de 6.5 litre yakıyorsa, 100 km'de 4 litre yakar. Sıkıştırılan bir motor için gayet güzel de neden motoru sürekli sıkıştırıyorsun onu anlamadım ?
hafta içi iş güçten hiç kullanamıyorum , haftasonu çıktığımda da dayanamayıp sesini dinliyorum gücünü hissetmeye çalışıyorum , özlediğimden yani ama bıraktım biraz daha sakinim artık , çok da abartmamak iyi
-
31 Mayıs 2017, 02:10
habara adlı üyeden alıntı
Merhaba, sanırım rüzgar saptırıcı var siperliğin üstünde. Ben de düz crf için acaba diyorum, o yüzden sizin deneyiminizi merak ettim. İşe yarıyor mu? Ciddi bir fark yarattı mı? Bir de kolayca indirip iptal edebilir muyuz çıkarmadan, yoksa takılı mı kalıyor her zaman?
Evet Habara, rüzgar saptırıcı var. Gp Kompozit'ten getirttim. Oldukça kolay hükmedilen bir mekanizmaya sahip. Yukarı, aşağı, öne ve arkaya hareket ettirilebiliyor. En alt seviyede neredeyse iptal edilmiş gibi alçalabiliyor.
Henüz uzun soluklu bir tur yapamadım. O yüzden, işe yarayıp yaramadığı konusunda henüz bir deneyime sahip değilim. (Hala 60 km.de.İşler güçler)Ama illa ki etkisi olacaktır.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
31 Mayıs 2017, 08:24
Merhaba Güven61. Mobilde alıntı yapamamıştım, size sorduğumu anlayıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Benim de aklımda gp kompozit var. Zaten listemdeydi, sanırım bir süre sonra ben de alırım. Ara sıra kolayca kapatabilmeyi istiyordum çünkü.
Keyifli sürüşler
-
31 Mayıs 2017, 23:01
guven61 adlı üyeden alıntı
Evet Habara, rüzgar saptırıcı var. Gp Kompozit'ten getirttim. Oldukça kolay hükmedilen bir mekanizmaya sahip. Yukarı, aşağı, öne ve arkaya hareket ettirilebiliyor. En alt seviyede neredeyse iptal edilmiş gibi alçalabiliyor.
Henüz uzun soluklu bir tur yapamadım. O yüzden, işe yarayıp yaramadığı konusunda henüz bir deneyime sahip değilim. (Hala 60 km.de.İşler güçler)Ama illa ki etkisi olacaktır.
daha yakından bir kaç foto çekmeniz mümkün mü rica etsem , gp kompozit sitesinden inceledim ama mekanizma veya montajı anlaşılmıyor , bir de ücreti nedir ?
-
01 Haziran 2017, 07:20
daha yakından bir kaç foto çekmeniz mümkün mü rica etsem , gp kompozit sitesinden inceledim ama mekanizma veya montajı anlaşılmıyor , bir de ücreti nedir ?
Elbette. Bugün çeker, buraya atarım.
''Ürünler'' bölümünde ''Diğer Ürünler'' sayfasında görülüyor ve A Model olarak geçiyor.
Bulunduğum şehirdeki Honda Bayii getirtip taktı. Hesaba işlediler. Sormadım doğrusu. Bugün fiyatını öğrenirim. (150 Tl.gibi bir fiyatı vardı)
-
01 Haziran 2017, 07:58
-
01 Haziran 2017, 09:32
Motorun bana çok yüksek gelmesi nedeniyle dominar 400 aldım.Ama aklım hala onda.
-
01 Haziran 2017, 19:39
-
02 Haziran 2017, 08:56
herkese günaydın arkadaşlar
honda yine fıyat güncellemesi yapmış
https://honda.com.tr/App_Assets/Pric...let-170601.pdf
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
avarekasnak adlı üyeden alıntı
Motorun bana çok yüksek gelmesi nedeniyle dominar 400 aldım.Ama aklım hala onda.
yapardık sana alcaltma aparatı kurtarırdık işi
-
02 Haziran 2017, 09:17
[QUOTE=guven61;4158921]Evet Habara. Bu model de mevcut. Ama ben A modelini tercih ettim. [QUOTE=guven61;4158921]
Guven61, çok teşekkürler. Ve evet, ben gözden kaçırmışım, iki farklı model varmış. Biri (sizinki) ön cam uzatma diye geçiyor, "A" da asansörlü demek sanırım. Diğeri (benim bağlantısını paylaştığım) rüzgar saptırıcı olarak geçiyor GP Kompozit'te. Sizinki çok daha işlevsel görünüyor. Uzun yol deneyiminizi de burada paylaşırsanız çok sevinirim.
-
02 Haziran 2017, 13:05
Rodajım bitti, şöyle bir sorun yaşamaya başladım; 5000 sabit devirde motorun sesi değişiyor ve eksoz patırdamaya başlıyor. Servise götürdüm dinledi, mekanikte herhangi bir sorun olmadığını kullandığım benzinden kaynaklı olabileceğini söyledi(hep aldığım shell den alıyorum ve 3 depodur devam ediyor). Egsozdaki patırdamaya bişey diyemedi Honda yı arayıp soracağını, belki bir çözüm üretebilecekleri söyledi.
Sizde buna benzer bir sorun var mı?
-
02 Haziran 2017, 14:08
Gouranga adlı üyeden alıntı
Rodajım bitti, şöyle bir sorun yaşamaya başladım; 5000 sabit devirde motorun sesi değişiyor ve eksoz patırdamaya başlıyor. Servise götürdüm dinledi, mekanikte herhangi bir sorun olmadığını kullandığım benzinden kaynaklı olabileceğini söyledi(hep aldığım shell den alıyorum ve 3 depodur devam ediyor). Egsozdaki patırdamaya bişey diyemedi Honda yı arayıp soracağını, belki bir çözüm üretebilecekleri söyledi.
Sizde buna benzer bir sorun var mı?
ben o patırdıya hayranım gazı kapatınca patırdıyor ve çok hoş bir ses neden rahatsız oldunuz anlayamadım bu ses için insanlar egsozt takıyor fmf filan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)