Slm Arkadaslar rodajlar bittimi?Düz crf den daha uzun gibi vites araliği fark görebildinizmi daha önce crf 250L sini satip Rally alan Arkadaşlar motor gucu ,hiz,serilik gibi bi fark görebildinizmi?Duz crf ilk kalkişlari daha seri geldi bana uzun yolda Rally daha hizli vites aralari daha uzun sanki.En son gördüğünüz hizlar nedir?
Rodaj tamamlandı, yağ değişti ve motor uçuyor. Yağ değişiminden sonra çok fark var vites geçişleri, hız, hızlanma, ses vb... Tek sıkıntı şu anlık acil fren çalıştıktan sonra arka frende bir zayıflama ve sertleşme oldu servise götüreceğim. Sın hız olarak rüzgsr arkada hafif yokuş aşşağı 157 km, düz yolda rüzgarsız havada 132 km gördüm.
Hangi yaği koydular? Frenler benim güzel çalişiyo fakat lastikler fren yapildiğinda esniyor dişler bukulüyor irc lastikler asfaltta pek iyi deyil
İpone koydular, kabul etmediler dışardan başka yağ. Lastikleri değiştirdim heidinau k60 var üstlerinde gayet memnunum. Bilmiyorum frenler gayet iyiydi ancak çalışmadan sonra kasmaya başladı.
Bende ipone koydurdum 15-50 10-40 ince kaliyor sicaklarda.Abs kapatip deneyin arka tekeri abs açik kapali bi farki varmi? Lastik değiştikten sonrami oldu bu problem?
Bu akşam kapatıp ABS i denerim. Hayır lastik değiştikten sonra değil, acil frenleme çalışması yaptıktan sonra oldu. 7-8 defa çalıştım, sonra yola devam ettim frene bastığımda boşalmıştı, pompaladım sonra şişti ve düzelmedi.
Model 1 deki aparata nereden sahip olabilirin
Yarın 1000 km bakımına göndericem motosikletimi ama hala aksesuar gelmedi diyorlar
Birde usb şarj girişi gibi elektronik aksamlar takıldığında garanti iptal olur dediler kendileride takmıyor bu konudada yardımcı olursanız sevinirim
Usb şarz cihazini kendim bağlamiştim önceki crf motoruma banada garantiden çikar demişlerdi powerbank ta olabilir çok uzun yola gitmiyecekseniz.
Slm Arkadaşlar interkom almak istiyorum bildiğiniz kullandiğiniz marka model varmi? Nolan kaskada uyabilecek içten takmali
abdullah bir arkadaşımla beraber bu intercom u aldık cok iyi değil kötüde degil telefonunu bağlayıp müzik ve konuşma yapabiliyorsun linkini paylaşıyorum biz iki kişi paylaştık ücretini fena da olmadı k.kartı ile aldığımızda banka 3,33 tl olarak kesmişti 1 doları
https://tr.aliexpress.com/item/surpr...b-bc58acc25947
Teşekürler Murat
Selam herkese, Crf 250L ile 250Rally arasında kaldım. Rally alacağım muhtemelen yarın, 28 mm gidon aldım, alçaltma kitini çift taraflı olacak şekilde sipariş verdim o şekilde üretime başladılar bilginiz olsun Lastik için Pirelli scorpion tipi hoşuma gitti, ama michelin sirac çok iyi diyorlar. Pirelli iş yapar mı %80 şehir içi kullanıcam. Başka lastik tavsiyeniz varsa alabilirim bütçe sınırı yok lastikte. Teşekkürler.
hayırlı olsun şimdiden hangisini alır isen , lastik olarak Rally'e aldıktan 400 km sonra Heidenau K60 aldım ve oldukça memnunum %50/%50 bir lastik ve hem asfaltta hem arazide (çamur deneyimi olmamakla birlikte) gayet başarılı bir sonuç elde ettim ,Üzerindeki IRC ler ile asfaltta sıfır atraksiyon ile gitmeni öneririm keza gerçekten kötü lastikler ,
Selam. Ben de rally alarak araniza katildim. 250 kilometre agirlikli arazide kullandim. Bu kullanimda bende lastikten memnun kalmadim. En kisa zamanda degistirmem gerektigine karar verdim. Heidenau en ideali gibi. Ancak arama yaptigimda agirlikli scout cikiyor. Sizin aldiginiz model hangisi. Almam gereken tam olarak nedir?
kendim yapmış olduğum arka çanta demiri imalatı
yeterliekipman olmamasına rağmen yapmaya çalıştım bakalım beğenecekmisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
hayırlı olsun şimdiden
alçaltma kiti için çift taraflı derken nedemek istediğinizi anlayamadım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)