Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
2016 da bu model yoktu ki yeni yılda ülkeye geldi sipariş verirken kimse bize 2016 gelicek de demedi saçma bir durum olmaması gerekir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
habara adlı üyeden alıntı
Murat bey, ben bahsedilen önanlaşmayı fotoğraf olarak istemiştim WhatsApp'tan, o vardı elimde. Ordaki tarihte fark ettim ki, bayi ile ilk konuştuğumuzda (daha para bile göndermeden) benim ismime o önanlaşmayı hazırlamış bile Atilla abi. Telefonda 3 Ocak'ta konuşmuştuk, ben kaporayı 7 Ocak'ta yollamıştım, sözleşmedeki tarih 3 Ocak idi. Ben motoru alırken, son ödemeyi yaptığımda yaptık hesabı ilk ve son kez. Bence içiniz rahat olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
Apocolips beyin söylediklerine katılıyorum genel olarak. Ama sizinle aynı bayiden aldığımız için, bu olay özelinde, içiniz rahat olsun, dedim, kendi deneyimimden yola çıkarak.
Siz teslim aldınız mı bu model durumu sizde nasıl 2017 olarak geçiyordur umarım bir ara tanışmak da isterim
Reklamlar
-
Ruhsatta 2017 yaziyorsa dogru sizinki 2017 model üretimide aynidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Ben motoru kullaniyorum daha faturayi vermediler hazirliyorlarmis 2017 dir insallah
-
26 aralık da yatırdım ben kaporayı lansmanın hemen arkasindan
-
murat 60 adlı üyeden alıntı
Siz teslim aldınız mı bu model durumu sizde nasıl 2017 olarak geçiyordur umarım bir ara tanışmak da isterim
Evet, geçtiğimiz Çarşamba günü teslim aldım. Motor ayın 16'sında (P.be) hazırdı, ben 22'sinde (Ç.ba) alıp döndüm. Yolunuz Çanakkale'ye düşerse, haber edin mutlaka. Ben de tanışmak isterim.
-
Model konusunu atlamissiniz 16 mi 17 mi
Buda apokolips arkadaşımızın motoru hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin
-
Teşekürler
-
Yok, Murat bey, atlamadım. Bir önceki sayfada yazmıştım. 2017 model benimki. Ama Rally almadım ben, düz/çıplak CRF aldım.
-
habara adlı üyeden alıntı
Yok, Murat bey, atlamadım. Bir önceki sayfada yazmıştım. 2017 model benimki. Ama Rally almadım ben, düz/çıplak CRF aldım.
tamam teşekkür ederim yeni görüştüm bayi ile rally modelinde böyle birşeyin sözkonusu olmadığını gelen motorların 2017 olduğunu söylediler özellikle rally modeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
apokolips adlı üyeden alıntı
Teşekürler
çanta demiri eksi crf den sanırım
-
Evet çanta demirini eski crf den söktüm tam uydu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Faturayi aldim 2017 model
-
Evet çanta demirini eski crf den söktüm tam uydu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Faturayi aldim 2017 model
Çok sevindim korktuğumuz gibi olmadı hayırlı olsun tekrar
-
Sağolun kafamda soru işareti vardi şimdi kafam rahat çok şirin motor tok duruyor
-
selamlar arkadaşlar , bugün bende teslim aldım , inanılmaz dikkat çekici bir motor , e6 da kaç tane araba hızını benle sabitleyip inceledi seyir halindeyken süspansiyonlara inanamayacaksınız , bu kadar yumuşak olması çok ilginç , motorun sesi , hızlanması vs çok güzel , kazasız belasız kullanalım , herkesin ki bir an önce teslim olur umarım.
-
Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.Amortisörleri çok konforlu
-
hayıtlı olsun güle güle kullanın
bir ben kaldım galiba herkes teslim aldı makınesini
bendekide ne şans mış gelmek bilmedi arkadaş
-
Paylaşilan fotolari benim telefon göstermiyo note4 ne yapmak lazim? Tablette açiliyor
-
Paylaşilan fotolari benim telefon göstermiyo note4 ne yapmak lazim? Tablette açiliyor
resim görünmüyorsa link vardır tıkladığında yüklenen siteye yönlendirir bu şekilde demi göremiyorsun?
bende s5 mini var böyle bir sorun yaşamıyorum android sürümü nedir telefonu güncellemeyi deneye bilirsin
-
01 Nisan 2017, 08:03
Sitede de çikmiyor telefon guncel.Tabletimde açiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
Galeriler güncellenince foto gösteriyor şimdi sorun çözüldü
-
01 Nisan 2017, 21:45
arkadaşlar,CRF 250 L de ortalama tüketim ve hava sıcaklığı göstergesi var mıydı ? ben rally de total km , trip a ve trip b den başka hiçbişi bulamadım ..
acaba ortalama yakıt ve hava durumu var mı ben mi bulamadım ,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim .
-
02 Nisan 2017, 07:24
Yakit tüketimini ve hava sicakliğini gösteren bişey yok
-
02 Nisan 2017, 10:16
Yakit tüketimini ve hava sicakliğini gösteren bişey yok
tamamen hayal kırıklığı, hadi vitesi gösterme ok ama ortalama yakıt göstermemek de neyin nesiymiş :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)