Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
haırlı olsun diyeyim sattınız demek cup ile idare edersiniz artık çok zaman kalmadı
Reklamlar
-
Sattim sağolun bekliyoruz rally'yi
-
acaba bu motorsıklete de super moto yapan olurmu nasıl durur acaba olurmu kı
-
yabancı forumları okuyorum canada ya falan nisan mayıs anca gelir diyorlar , bize mart teslim dediler ama nisana mayısa kalmaz inşallah..
-
intothewild adlı üyeden alıntı
yabancı forumları okuyorum canada ya falan nisan mayıs anca gelir diyorlar , bize mart teslim dediler ama nisana mayısa kalmaz inşallah..
biraz önce görüştüm mart son hafta pazartesi teslim edeceklermiş.
-
mphlvn77 adlı üyeden alıntı
biraz önce görüştüm mart son hafta pazartesi teslim edeceklermiş.
hangi bayi ile görüştünüz acaba, ben istanbul doğu batı bayiinden aldım ama tam tarih belirtemiyorlar sizin söylediğiniz gibi
-
Arkadaşlar bugun honda'ya uğradim bazi 2017 model motorlar gelmis normal crf 250L de gelmiş başka subeye inmiş büyük bi ihtimal rally de gelmiştir 1-2 haftaya motorlar bayilere dağitilir
-
apokolips adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugun honda'ya uğradim bazi 2017 model motorlar gelmis normal crf 250L de gelmiş başka subeye inmiş büyük bi ihtimal rally de gelmiştir 1-2 haftaya motorlar bayilere dağitilir
hangi bayiye gittiniz acaba?
-
Rally nin kesin geldiği belli deyilmiş gelmişte olabilir dediler pcx crf 250L gibi baska 2017 model motorlar gelmiş Kusadasi bayine gittim
-
Cbf 500 satip, yalnizca kemerburgaza/agvaya kahvaltiya giderken mekanin girisi ile kahvalti masasi arasindaki toprak yolu gitmek icin crf 250 rally e gecmek istiyorum. Bir de yuksek motora binmek istiyorum. Caiz midir?
-
Granis adlı üyeden alıntı
Cbf 500 satip, yalnizca kemerburgaza/agvaya kahvaltiya giderken mekanin girisi ile kahvalti masasi arasindaki toprak yolu gitmek icin crf 250 rally e gecmek istiyorum. Bir de yuksek motora binmek istiyorum. Caiz midir?
haha, caizdir kardeşim , hepimizin ayrı ayrı abidik gubidik sebepleri var bu aleti almak için bir an önce teslimatlara başlasalar da rahatlasak
-
intothewild adlı üyeden alıntı
hangi bayi ile görüştünüz acaba, ben istanbul doğu batı bayiinden aldım ama tam tarih belirtemiyorlar sizin söylediğiniz gibi
haldız honda bayi kocaeli ile görüştüm. inşallah dedikleri tarihte teslim ederler.
-
Slm Arkadaslar varmi bi gelişme? 27 sinde teslim edecekler heralde
-
2 gun önce görüştüm , CRF 250 L ler hem Şekerpınar Honda'ya hem bayilere gelmiş ama CRF 250 Rally daha gelmemiş ama hala inatla martın son haftası teslim edeceğiz diyorlar , anlamlandıramamakla birlikte heyecanla bekliyoruz ,inşallah artık yakındır.
-
Bütün 2017 model motorlar gelmiş rally gelmedi hayret Nisanin 2 sinde bi kargo daha gelecekmis hondadan Türkiye'ye sabirsizlikla bekliyoruz
-
Bütün 2017 model motorlar gelmiş rally gelmedi hayret Nisanin 2 sinde bi kargo daha gelecekmis hondadan Türkiye'ye sabirsizlikla bekliyoruz
hadi hayırlısı elimdeki mtoruda sattım kaldık ayazda güneşi gördükce heyecanlanıyorum gelsin artık yeter daaaaaa
-
Motor önümüzdeki hafta pazartesi 27 sinde geleceği söylenmisti ertelediler heralde tarihi nisanin 10 unda gemi gelecekmiş demişler arkadaşima
-
Motor önümüzdeki hafta pazartesi 27 sinde geleceği söylenmisti ertelediler heralde tarihi nisanin 10 unda gemi gelecekmiş demişler arkadaşima
Hangi Bayi bunu diyen ?
-
Kusadasinda sormus arkadaş siz yakin zamanda sordunuzmu? Hondanin sitesinde rally gözükmüyor fiyatmi güncelliyecekler acaba
-
Kusadasinda sormus arkadaş siz yakin zamanda sordunuzmu? Hondanin sitesinde rally gözükmüyor fiyatmi güncelliyecekler acaba
fiyat artarsa kötü olur valla!!!!! dolarda düştü ama ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)