Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Haziran 2017, 18:43
intothewild adlı üyeden alıntı
wowwwww oldukça güzel olmuş...
Reklamlar
-
09 Haziran 2017, 20:29
intothewild adlı üyeden alıntı
fiyat 130 tl arkadaşlar bilginiz olsun, daha internet sitelerine koymadılar ama sitede cep numarası var oradan banka hesap nosu bildiriyorlar havale yapıyorsunuz ürünü kargoluyorlar ,ben almayı düşünüyorum
-
10 Haziran 2017, 15:45
-
10 Haziran 2017, 17:39
Gouranga adlı üyeden alıntı
Bugün Rally e bazı aksesuarlar aldım.Far koruma, çanta demiri ve bakım sehpası... Piyasaya göre gayet uygun fiyatta ve kaliteli... Akyazı dan Selami Usta gayet ilgili ve yardımsever bir arkadaş, kendisi de CRF250L kullanıcısı, daha bir çok ürünü var ve yenilerini de yapıyormuş isteyen arkadaşlar facebook tan CRF AKYAZI dan iletişime geçebilir diye düşündüm. Gayet iyi alternatif diye paylaşmak istedim.
Selami Usta gerçekten işinin ehli. Temiz iş yapıyor. Ayrıca, yardımseverliği konusunda da sana katılıyorum Gouranga.
Ben de Selami Usta'dan far koruma ve bakım sehpası aldım. Soft yan çanta demiri yapmasını bekliyorum.
Selami Usta'nın ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim.
-
30 Haziran 2017, 12:10
bir crf alsam, uzun yola düşsem acaba ne yakar diye merak edenlere gelsin: 16bin km boyunca tüm tüketimleri kayıt altına aldım.
http://www.motorumla.net/honda-crf250l-yakit-tuketimi/
-
03 Temmuz 2017, 11:02
arkaaşlar zincir için hangi yağı kullanıyorsunuz ben würth aldım ama zincirin yağlanıp yaglanmadığı belli olmuyor değişik bir yağ tavsiye edbileceğiniz marka varmıdır?
-
03 Temmuz 2017, 11:52
murat 60 adlı üyeden alıntı
arkaaşlar zincir için hangi yağı kullanıyorsunuz ben würth aldım ama zincirin yağlanıp yaglanmadığı belli olmuyor değişik bir yağ tavsiye edbileceğiniz marka varmıdır?
FArklı alternatifler var ama en iyisi hangisi dersen Motul C2 plus..
-
03 Temmuz 2017, 14:54
Albion adlı üyeden alıntı
FArklı alternatifler var ama en iyisi hangisi dersen Motul C2 plus..
temizlikde ne kullanıyorsunuz servisde yaglamışlardı cok yapışkan bir yağ ne olduğunu bilmiyorum temizlemek de ayrı sıkıntı orınglı zıncırı ne ile temızlıyebılırım
-
03 Temmuz 2017, 16:04
temizlikde ne kullanıyorsunuz servisde yaglamışlardı cok yapışkan bir yağ ne olduğunu bilmiyorum temizlemek de ayrı sıkıntı orınglı zıncırı ne ile temızlıyebılırım
ben bunu kullanıyorum. gayet memnunum ama çok alternatif var.
http://www.motosikletaksesuarlari.com/IPONE-Chain-Clean-zincir-temizleme-spreyi-750ML-Motosiklet-Bakim-urunleri_773.html
Bir de gazyağı diyorlar ama ben pek güvenemedim. Kimisi oringlere zarar veriyor diyor, kimisi alakası bile yok diyor.
-
12 Temmuz 2017, 14:42
Selam arkadaslar.bugun bende corlu honda isildan crf 250 rally almis bulunuyorum.cok inceleme firsatim olmadi ama viraj olayi nasildir uzerindeki lastikler ile?bana pek guven vermedi gibi ama dedigim gibi suan icin 40 km kullanabildim
-
13 Temmuz 2017, 11:45
Hayirli olsun.Viraja aşiri yatilmadiği sürece yol tutuşu iyi biraz ses yapiyo dişli lastikler.Yağmurlu havada kaydirir
-
13 Temmuz 2017, 14:01
mrtkulaksiz adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar.bugun bende corlu honda isildan crf 250 rally almis bulunuyorum.cok inceleme firsatim olmadi ama viraj olayi nasildir uzerindeki lastikler ile?bana pek guven vermedi gibi ama dedigim gibi suan icin 40 km kullanabildim
hayırlı olsun güle güle kullanın
asvalt da vırajları gayet iyi dişli olmasına rağmen ben memnunum senin lastiklerin mumlu henüz dikkatli ol zamanla viraj yapmaya başlarsın
-
14 Temmuz 2017, 02:41
Cok tesekkur ederim bilgi ve iyi dilekleriniz icin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ----------
hayırlı olsun güle güle kullanın
asvalt da vırajları gayet iyi dişli olmasına rağmen ben memnunum senin lastiklerin mumlu henüz dikkatli ol zamanla viraj yapmaya başlarsın
apokolips adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun.Viraja aşiri yatilmadiği sürece yol tutuşu iyi biraz ses yapiyo dişli lastikler.Yağmurlu havada kaydirir
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz ve bilgi icin.dediklerinizi dikkate alicam.yani cokta bi viraj beklemiyorum zaten ama hicte yatamiyorum sanki on taraf saga sola yalpa yapiyor gibi.bu sabah guzel bi temizleyim lastikleri bide oyle deneyim.
-
14 Temmuz 2017, 06:43
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
14 Temmuz 2017, 12:37
guven61 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Mrt.
Lastiklerden ben de memnunum. Viraj deyince,17 inch jant kullanılan yol motosikletleri kadar olmasa da, 21 inch jantın viraj kabiliyeti kapsamında viraja sonuna kadar izin veriyor. Gayet güzel.
(Asfaltta kullanacaksan lastikleri Michelin Sırac gibi bir yol lastiğiyle değiştirebilirsin)
Cok tesekkur ederim.suan icin 140 km kadar bi tecrubem oldu ama o lastikleri yakindan izliyorum.olmadi bi takim sirac alicaz artik
-
14 Temmuz 2017, 14:07
mrtkulaksiz adlı üyeden alıntı
Yol michelin sirac, arazi+yol Heidenau K60 Scout... Bi bakın isterseniz.
-
14 Temmuz 2017, 14:18
-
15 Temmuz 2017, 19:35
Gouranga adlı üyeden alıntı
Yol michelin sirac, arazi+yol Heidenau K60 Scout... Bi bakın isterseniz.
En kisa zamanda degistircem sanirim.tesekkurler.
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Güven abinin dediği gibi siraç kullan. Ben çok memnundum.
Virajda dizler yerde.
Sakın mitaş alma.. Kurudan ıslağa geçince bu kadar rezil olduğunu bilmiyordum. İlk crfmde siraç ikincide mitaş vardı. Arada dünyalar fark var bilgin olsun..
Tesekkur ederim, cok sagolun.cogunluk olarak yolda surucem gibi.o yuzden sirac yazdim bir kenara cok tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?
-
16 Temmuz 2017, 17:39
[/COLOR]Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?[/QUOTE]
benim bildiğim kadarıyla yok ki olsaydı alçaltma aparatı almaz dık diyorum çünki daha tecrübeli abilerimiz de alıp taktı sen ne yapmak istiyorsun alçaltma mı yükseltme mi
-
16 Temmuz 2017, 17:46
[/COLOR]Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?
benim bildiğim kadarıyla yok ki olsaydı alçaltma aparatı almaz dık diyorum çünki daha tecrübeli abilerimiz de alıp taktı sen ne yapmak istiyorsun alçaltma mı yükseltme mi[/QUOTE]
Sadece biraz sertlestirmek istiyodum arkayi ama aley cantasindada anahtar olurdu olsaydi.sanirim yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)