Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Honda CRF 250 Ralli Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı intothewild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatını hala bildirmediler ama fotolar geldi gayet başarılı duruyorlar , uygulama fotosunu da istedim , gelirse eklerim,

https://i.hizliresim.com/LnYgaZ.jpg
    https://i.hizliresim.com/r2m8Q3.jpg
    wowwwww oldukça güzel olmuş...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CRF 250 Rally
    Alıntı intothewild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatını hala bildirmediler ama fotolar geldi gayet başarılı duruyorlar , uygulama fotosunu da istedim , gelirse eklerim,

https://i.hizliresim.com/LnYgaZ.jpg
    https://i.hizliresim.com/r2m8Q3.jpg
    fiyat 130 tl arkadaşlar bilginiz olsun, daha internet sitelerine koymadılar ama sitede cep numarası var oradan banka hesap nosu bildiriyorlar havale yapıyorsunuz ürünü kargoluyorlar ,ben almayı düşünüyorum

Motosikleti
    Artık yok
    Bugün Rally e bazı aksesuarlar aldım.Far koruma, çanta demiri ve bakım sehpası... Piyasaya göre gayet uygun fiyatta ve kaliteli... Akyazı dan Selami Usta gayet ilgili ve yardımsever bir arkadaş, kendisi de CRF250L kullanıcısı, daha bir çok ürünü var ve yenilerini de yapıyormuş isteyen arkadaşlar facebook tan CRF AKYAZI dan iletişime geçebilir diye düşündüm. Gayet iyi alternatif diye paylaşmak istedim.
    NOT: İlk kez resim yüklemeye çalıştım, bakalım

Aydin1966, Guven, apokolips ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı Gouranga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Rally e bazı aksesuarlar aldım.Far koruma, çanta demiri ve bakım sehpası... Piyasaya göre gayet uygun fiyatta ve kaliteli... Akyazı dan Selami Usta gayet ilgili ve yardımsever bir arkadaş, kendisi de CRF250L kullanıcısı, daha bir çok ürünü var ve yenilerini de yapıyormuş isteyen arkadaşlar facebook tan CRF AKYAZI dan iletişime geçebilir diye düşündüm. Gayet iyi alternatif diye paylaşmak istedim.
    Selami Usta gerçekten işinin ehli. Temiz iş yapıyor. Ayrıca, yardımseverliği konusunda da sana katılıyorum Gouranga.
    Ben de Selami Usta'dan far koruma ve bakım sehpası aldım. Soft yan çanta demiri yapmasını bekliyorum.

Selami Usta'nın ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir crf alsam, uzun yola düşsem acaba ne yakar diye merak edenlere gelsin: 16bin km boyunca tüm tüketimleri kayıt altına aldım.
    http://www.motorumla.net/honda-crf250l-yakit-tuketimi/
    Albion, Guven ve mertowski bunu beğendiler.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    arkaaşlar zincir için hangi yağı kullanıyorsunuz ben würth aldım ama zincirin yağlanıp yaglanmadığı belli olmuyor değişik bir yağ tavsiye edbileceğiniz marka varmıdır?

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660ZA
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkaaşlar zincir için hangi yağı kullanıyorsunuz ben würth aldım ama zincirin yağlanıp yaglanmadığı belli olmuyor değişik bir yağ tavsiye edbileceğiniz marka varmıdır?
    FArklı alternatifler var ama en iyisi hangisi dersen Motul C2 plus..
    murat 60 bunu beğendi.

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı Albion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FArklı alternatifler var ama en iyisi hangisi dersen Motul C2 plus..
    temizlikde ne kullanıyorsunuz servisde yaglamışlardı cok yapışkan bir yağ ne olduğunu bilmiyorum temizlemek de ayrı sıkıntı orınglı zıncırı ne ile temızlıyebılırım

Motosikleti
    Artık yok
    temizlikde ne kullanıyorsunuz servisde yaglamışlardı cok yapışkan bir yağ ne olduğunu bilmiyorum temizlemek de ayrı sıkıntı orınglı zıncırı ne ile temızlıyebılırım
    ben bunu kullanıyorum. gayet memnunum ama çok alternatif var.
    http://www.motosikletaksesuarlari.com/IPONE-Chain-Clean-zincir-temizleme-spreyi-750ML-Motosiklet-Bakim-urunleri_773.html

Bir de gazyağı diyorlar ama ben pek güvenemedim. Kimisi oringlere zarar veriyor diyor, kimisi alakası bile yok diyor.
    murat 60 bunu beğendi.

mrtkulaksiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx150
    Selam arkadaslar.bugun bende corlu honda isildan crf 250 rally almis bulunuyorum.cok inceleme firsatim olmadi ama viraj olayi nasildir uzerindeki lastikler ile?bana pek guven vermedi gibi ama dedigim gibi suan icin 40 km kullanabildim
    Guven bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda wave 110i - crf 250 rally
    Hayirli olsun.Viraja aşiri yatilmadiği sürece yol tutuşu iyi biraz ses yapiyo dişli lastikler.Yağmurlu havada kaydirir

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı mrtkulaksiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar.bugun bende corlu honda isildan crf 250 rally almis bulunuyorum.cok inceleme firsatim olmadi ama viraj olayi nasildir uzerindeki lastikler ile?bana pek guven vermedi gibi ama dedigim gibi suan icin 40 km kullanabildim
    hayırlı olsun güle güle kullanın
    asvalt da vırajları gayet iyi dişli olmasına rağmen ben memnunum senin lastiklerin mumlu henüz dikkatli ol zamanla viraj yapmaya başlarsın

Motosikleti
    pcx150
    Cok tesekkur ederim bilgi ve iyi dilekleriniz icin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ----------

hayırlı olsun güle güle kullanın
    asvalt da vırajları gayet iyi dişli olmasına rağmen ben memnunum senin lastiklerin mumlu henüz dikkatli ol zamanla viraj yapmaya başlarsın
    Alıntı apokolips adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun.Viraja aşiri yatilmadiği sürece yol tutuşu iyi biraz ses yapiyo dişli lastikler.Yağmurlu havada kaydirir
    Cok tesekkurler iyi dilekleriniz ve bilgi icin.dediklerinizi dikkate alicam.yani cokta bi viraj beklemiyorum zaten ama hicte yatamiyorum sanki on taraf saga sola yalpa yapiyor gibi.bu sabah guzel bi temizleyim lastikleri bide oyle deneyim.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Hayırlı uğurlu olsun Mrt.
    Lastiklerden ben de memnunum. Viraj deyince,17 inch jant kullanılan yol motosikletleri kadar olmasa da, 21 inch jantın viraj kabiliyeti kapsamında viraja sonuna kadar izin veriyor. Gayet güzel.
    (Asfaltta kullanacaksan lastikleri Michelin Sırac gibi bir yol lastiğiyle değiştirebilirsin)
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Motosikleti
    pcx150
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Mrt.
    Lastiklerden ben de memnunum. Viraj deyince,17 inch jant kullanılan yol motosikletleri kadar olmasa da, 21 inch jantın viraj kabiliyeti kapsamında viraja sonuna kadar izin veriyor. Gayet güzel.
    (Asfaltta kullanacaksan lastikleri Michelin Sırac gibi bir yol lastiğiyle değiştirebilirsin)
    Cok tesekkur ederim.suan icin 140 km kadar bi tecrubem oldu ama o lastikleri yakindan izliyorum.olmadi bi takim sirac alicaz artik
    Guven bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık yok
    Yol michelin sirac, arazi+yol Heidenau K60 Scout... Bi bakın isterseniz.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Hayırlı olsun.
    Güven abinin dediği gibi siraç kullan. Ben çok memnundum.

Virajda dizler yerde.
    Sakın mitaş alma.. Kurudan ıslağa geçince bu kadar rezil olduğunu bilmiyordum. İlk crfmde siraç ikincide mitaş vardı. Arada dünyalar fark var bilgin olsun..
    Guven bunu beğendi.

Motosikleti
    pcx150
    Alıntı Gouranga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol michelin sirac, arazi+yol Heidenau K60 Scout... Bi bakın isterseniz.
    En kisa zamanda degistircem sanirim.tesekkurler.

Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.
    Güven abinin dediği gibi siraç kullan. Ben çok memnundum.

Virajda dizler yerde.
    Sakın mitaş alma.. Kurudan ıslağa geçince bu kadar rezil olduğunu bilmiyordum. İlk crfmde siraç ikincide mitaş vardı. Arada dünyalar fark var bilgin olsun..
    Tesekkur ederim, cok sagolun.cogunluk olarak yolda surucem gibi.o yuzden sirac yazdim bir kenara cok tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    [/COLOR]Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?[/QUOTE]

benim bildiğim kadarıyla yok ki olsaydı alçaltma aparatı almaz dık diyorum çünki daha tecrübeli abilerimiz de alıp taktı sen ne yapmak istiyorsun alçaltma mı yükseltme mi

Motosikleti
    pcx150
    [/COLOR]Arkadaslar arka amortisor ayari varmidir crf 250 r da?

benim bildiğim kadarıyla yok ki olsaydı alçaltma aparatı almaz dık diyorum çünki daha tecrübeli abilerimiz de alıp taktı sen ne yapmak istiyorsun alçaltma mı yükseltme mi[/QUOTE]

Sadece biraz sertlestirmek istiyodum arkayi ama aley cantasindada anahtar olurdu olsaydi.sanirim yok

REKLAM ALANI
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)