Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Honda Today Hakkında

REKLAM ALANI
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klavyecix ı goren vaaa mı ?? kac gundur ugramıyor konuya msn dede pek fazla goremıyorum yenı today alanlara hayırlı olsun kazasız surusler...bu arada fenerbahce damgalı motorda benımde kanım var ne de olsa olumune fenerlıyızz....(sewdıgım motorda sewdıgım takımın stıckerı) herkese kazasız belasız surusler ozellıkle marmarıstekı sarı motorun sahıbıne tubıs snn motorda ne var fazla kucaga alıstırmayın kendı basına uyusun nedır cok nazlı yaptınız o yuzden cok yakıyordur bence

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda beat
    arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak birisi

Kl@vY€CiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı by_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    klavyecix ı goren vaaa mı ?? kac gundur ugramıyor konuya msn dede pek fazla goremıyorum yenı today alanlara hayırlı olsun kazasız surusler...bu arada fenerbahce damgalı motorda benımde kanım var ne de olsa olumune fenerlıyızz....(sewdıgım motorda sewdıgım takımın stıckerı) herkese kazasız belasız surusler ozellıkle marmarıstekı sarı motorun sahıbıne tubıs snn motorda ne var fazla kucaga alıstırmayın kendı basına uyusun nedır cok nazlı yaptınız o yuzden cok yakıyordur bence
    Geldim Bikaç gündür uğrayamıyordum işlerim vardı.Ama bakıyorum bu başlık gittikçe büyüyor

evet bende fark ettım 1 hafta ugramadım 3 sayfa gerıden takıp ettım okudum....buyumesı guzel motor kucuk konusu buyuk

Motosikleti
    honda beat
    beyler yok mu bana yardım edecek

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    beyler geçirdiğim kendi motorumla trafik kazası sonrası motora binmicem dedim ama ablamın motoru olan today e hayatım boyunca binerim.çünkü bu motor gözümde hiç tehlikeli gelmiyo bana süper ya yerle yakın hızlıda gitmiyo tam artık bana göre.kaza geçirince motosiklet hakkında görüşlerim değişti arkadaşlar motosiklet çok ama çok tehlikeli bir tutku.en iyisi en güveniliri (((today)))
    Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı crazykatil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler yok mu bana yardım edecek
    ,

benimde motor almama ızın vermıyorlar ama ben bır umut tasıyorum ıcımde bırgun motoru sewecekler dıye ınsallah sewerler....

Kl@vY€CiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sabredin biraz elbet sevmeye başlayacaklar ama zaman gerek birde çok ısrarcı olmayın hepten soğurlar motordan..

benım taktıgım sudur ve son gunlerde ıse yaramaya basladı arkadaslar yavas yavas annenızle konusun babanızla degıl cok fazla sıkmadan yerını ve zamanını bılerek mumkunu varsa motoru seven aıle dostlarından yardım ısteyın ben oyle yaptım konustu babamla...bunlar ıste bıde hersey zamana baglı en kotusu de buu ama ben mutluyum yakında ızın verırler ...

Motosikleti
    honda beat
    saol by_moto bende aynısını yapam

Motosikleti
    honda beat
    arkadaşlar nerdesiniz lan

arkadaşlar aranızda herhangi bir honda bayiinin net adresi war mı ?warsa bana werebilir misiniz

arkadasım sordugun soru mu google ye yaz honda dıye kjarsına konsuk un mutluhan ın vs .. bırsuru honda bayıının net adresı cıkar tıkla gır....bu arada onemlı degıl dostum bıde sınırler gerıldıgı zaman sus konuyu kapat sonra tekrar gırersın...

Motosikleti
    honda beat
    saol by_moto tşkr ederim.her şeyime yardım ediyosun çok saol

gorevımız bu onemlı degıl kardesım hepımız kardesız burda snn durumun aynısı bende vardı ben once mobılet alcam annem ızın verdıı....motora bu yasta baslarsan mecbur mobılet....ben bırde espırılıyımdır hanı motoru esprılerdede kullanıyordum onun gıbı herseyde motor varmıs gıbı davran oyle sansınlar...msn den gorusebılırz bu durumu cok ıyı bılırım ve sana yardım etmek ısterım msn adresım : enesgulbeyaz@hotmail.com ıstersen ekleyebılırsın...

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Alıntı botan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav hakketen çok abartmışınız ya motorda sorun ya hesapta yani olmazsaa tüşşşşş diebilrmym senin sıpaya! kardeş yav ben 5 ytl ile son gaz 90 km yol yapıorum enaz oda
    dostum bende o arkadaş gibiyim 5 ytl benzinle 50-55 km gidiyor acaba rodajda oluğumuzdanmıdır. benim şu an 320 km de 0 aldım motoru allah alla neden acaba acaba rodajdan sonramı düzelecek he ne dersin

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler geçirdiğim kendi motorumla trafik kazası sonrası motora binmicem dedim ama ablamın motoru olan today e hayatım boyunca binerim.çünkü bu motor gözümde hiç tehlikeli gelmiyo bana süper ya yerle yakın hızlıda gitmiyo tam artık bana göre.kaza geçirince motosiklet hakkında görüşlerim değişti arkadaşlar motosiklet çok ama çok tehlikeli bir tutku.en iyisi en güveniliri (((today)))
    kardeş geçmiş olsun üzüldüm nasıl oldu ve nasılsın sende bişey varmı??
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    kardeş geçmiş olsun üzüldüm nasıl oldu ve nasılsın sende bişey varmı??[/QUOTE]

kardeş sağol arkadaş sürüyodu motoru hızlıydık virajda kamyonla karşılaştık altına girerken son anda kırdık lastiğine çarptık hayatımız kurtuldu.ama artık motor sevdamı sorgulamaya çektim
    en iyisi today hiç korkuyok tasa yok tabi şehir içi kullanımlık tatlı scooter
    Mustafa Kemal Atatürk

aman dıkkatlı surun sakaya gelmıyo valla motor surerken 3 sanıye gozunuzu kapatın gozunuzu acın bıse goremezsınız gorsenız bıle beyaz bı bez gorursunuz o da sızın kefenınızdır...

Motosikleti
    honda beat
    walla çok büyük geçmiş olsun kardeşim

Motosikleti
    MZ 125
    çoook güzel abartma güzel yok yok iyi buda olmadı idare eder ne bilem ben yaaaa iyidir heraldeee

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş geçmiş olsun üzüldüm nasıl oldu ve nasılsın sende bişey varmı??
    kardeş sağol arkadaş sürüyodu motoru hızlıydık virajda kamyonla karşılaştık altına girerken son anda kırdık lastiğine çarptık hayatımız kurtuldu.ama artık motor sevdamı sorgulamaya çektim
    en iyisi today hiç korkuyok tasa yok tabi şehir içi kullanımlık tatlı scooter[/QUOTE]

Tekrar geçmiş olsun allah korumuş. Valla haklısın en iyisi today hayatını seviyorsan onu kullanacan. ama insan başına gelmeden anlıyamıyor malesef. Allah kimsenin başına vermesin.
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler