Yakıt işini ben de anlamış değilim. Rodajın bitmesine 20-30 km kaldı. Bakalım ne olacak. yakıt tüketim verilerini girerim buraya. Bu arada rodaj için kitapçıkta 500 km diyor, farklı bilgisi olan var mı ?
Yakıt işini ben de anlamış değilim. Rodajın bitmesine 20-30 km kaldı. Bakalım ne olacak. yakıt tüketim verilerini girerim buraya. Bu arada rodaj için kitapçıkta 500 km diyor, farklı bilgisi olan var mı ?
Today zaten trafikte diğer motorlardan çok daha hızlı çünkü hiç durmuyorsun sonuçta
arkadaslar today da kırmızı ışık yanınca (benzin ışıgı) kaç km gidiyor veya içinde ne kadar benzin oluyo...(lt)
Honda Falcon NX4
Honda Today
ıyı beyler ve bayanlar hepınıze hayırlı olsun. darısı benım basım demekten bıktım artıkkk...
Peki senin ki km de ne kadar yakıyor.. Biz Today i yeni aldık da, henüz rodajı tamamlamadı, eğer çok yakarsa beat almayı düşünüyor erkek arkadaşım.. (knkn07) Çünkü normalde bir tane de Falconumuz var.. Alma amacımız az yakan bi motosiklet... Böyle giderse de değiştirecek...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya işte o kırmızı ışıkta sorun eger 30 u geçmezseniz km de 40-50 bin arası fakat geçeriz biz biskletler geçince zorumuza gidio dereseniz :D (benim gibi) ozaman 70 bini buluo
ya benm tek sorunum ön lastiklerin körüklerinim bulamamam bir diğeri modifiye olarak ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim arkdaşlar..
Geçmiyo zaten, bazen arkadan atlayıp yürüyesim geliyo
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
eee yürü o zaman ne duruyon...
Honda Falcon NX4
Honda Today
honda todaY LE SAĞLAM MOTOR AMA ÇOK YAVAŞ YAW BEN ONLA KEBAB ÇIDA SİPARİŞ BIRAKIYODUK İNANIN SAĞLAM AMA ÇOK YAVAŞ TAVSİYE ETMEM ÇOCUK MOTORU GİT ACTİVE AL DAHA İYİ
valla today e modiye olarak bi sren takanı gördüm burada o da çoook güzel olmus çaldımı sireni millet yoldan kaçıyo...
Honda Falcon NX4
Honda Today
Oncelikle sunu soyleyim honda hayat kesinlikle onda.ben today ile kusadasindan izmire gittim ve yetmezmis gibi tekrar da dondum bu yolu otobanda yaptim ve hic gaz kesmeden red line da 100 km gidis 100 km donuste mesafe katettim.simdi sorarim size hangi aracin motoru 100 km red line da gitmeye dayanir.yolda hic bi sorun yasamadim ve cok eglendim.fotolari gormek isterseniz forumda gezi yazilarinda kusadasindan izmire todayle basligi altinda bulabilirsiniz.uzun zaman oldugu icin biraz geri sayfalarda.Tekrar soyluyorum alcaksan honda al uc bes az verip cin mali aliyim deme bi arkadasimin giderken gidonu elinde kaldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)