Tabiki de olur e-mail ini özelden yazarsan msn de konuşabiliriz..
Sevgili kardeşim, sürer misin süremez misin bir şey diyemem ama bak ben 35 yaşındayım, az çok tecrübem de var motorda, benim bile bu küçük aletle zorlandığım, tehlikeye düştüğüm anlar olmuyor değil. Bu nedenle, aynı zamanda yasal koşulları da dikkate alarak, senden biraz daha sabırlı olmanı dilerim. Ehliyet yaşın gelsin önce. Bu yaşlarda motosiklet yerine bisiklet düşünmen daha uygun olur. Ben de eski bir bisikletçiyim, bisikletin verdiği özgürlük keyfi motosiklet kadar var, hatta kimi öznel koşullarda daha da fazla. Hem bu yaşta sıkı bir bisiklet kullanıcısı olman, ilerki yaşlarda sağlığın açısından da çok faydasını göreceğin bir şey.
arkadaslar ben msn mı ozelden vermeyeyım buraya vereyım ısteyenler eklesın sewimli_serseri_13@hotmail.com ısteyenler eklesın honda today hakkında konusuruz bana vıdeo yok muu ??
siz video isteyin
ben çekeyim today seven herkezle konuşabilirimmm
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaslar msn im klavyecix @hotmail.com beni ekleyin honda today ile ilgili resim video paylaşımı yapabilirim..
İyigünler arkadaşlar 2. el today aramalarım başarısızlıkla sonuçlanmasından dolayı dün gidip bi 0 today aldık kampanya varmış 1500 verdik 800 de 8 taksit yaptılar sarı 2007 koruma demiri, sepet, yarım kask hediye ettiler.
çok hoşuma gitti eşime aldım ama bugün paso ben gezdim sürmesi çok zevkli bi motormuş allah kaza bela göstermesin iyigeceler hepinize.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
bende diyom marmariste sarı renk today çavalmış diye meğer hep sen geziyomuşun.ben sana demedimmi 0 al diye.bak sözüme gelmişin
güle güle kullanın
Mustafa Kemal Atatürk
saolasın kardeş ama gerçekten sarılar bu ara baya bi çoğaldı
vallahi arkdaşar ben falconun yanına kardes aldım todayı ama yakıttan şikayetim var km de 80 ykr yakıyo ama daha rodaj donemini tamamlamadı 650 km de daha sizce normal mi...
Honda Falcon NX4
Honda Today
walla benim ablamın todayde 500 kusur km de 5 ytl benzini 50-55kilometrede yaktığını gözlemledim bu bir beat le kıyaslandığında bile daha fazla yakıyo bende şaşkınım bu duruma hatta benim cbf150 im le hemen hemen aynı yakıyo
rodaj tamamlanınca bende sorcam
Mustafa Kemal Atatürk
valla arkadaşlar aynı dert bizdede var motoru 0 aldım 5 ytl lik benzin attım içine 45 km ye geldiğinde benzin ışıgı yanmaya başladı anlamış deilim. benim ybr daha az yakıyor valla.
Ama rodajdanda olabilir diye düşünüyorum çünkü böyle olmaması lazım öyle deilmi ?
Alla allaa Rodajı bekleyelim bakalım.. Sadece biz de değilmiş baksana..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
vallahi oyle insallah rodaj bittiğinde km de 60 ykr kadar düser yoksa geri veririrm todayi honda ya en kötü ihtimal beat alırım biraz daha rahat nasıl olsa...
Honda Falcon NX4
Honda Today
Hee hiç değilse rahatça otururum arkanda yahu
vallahi tatlım sırf senin için zaten degiştirecegim merak etme
Honda Falcon NX4
Honda Today
Deli çocuk....
valla bende böyle devam ederse veririm valla hondaya valla benim ybr den bile fazla yakıyor. Çok ilginç neden acaba??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)