nerdesiniz beyler yaw
nerdesiniz beyler yaw
nerde bu todayciler kimse yokmu benimki 10500km de saat gibi çalışıyo ama 55km hızı geçmiyor daha 60 ı görmedim nedense 9000deyken almıştım
Bacoman
slm byler daa yeni kayıt oldum todaylere çok ilgim var kesici fln demişiniz 75 yapıo fln demişiniz dogru mu ya bide motora zarar verio mu? today alacam babamı ikna ettimde kredi kartı borçlarıdır fln uzadı anca dier yaza off kesici işini alatırmısınız ??
şimdiden teşekürler cevaplarınız için
todyaciler nerdesiniz yaaa
bana yardım edecek biri yok mu today ciler nerdesiniz bea...
bileniniz varsa bu todayin arka amörtisörü ne kadar? kaç lira
ben sana bi akıl verim şirin durduğuna bakma sen bu motora tek mi bineceksin
arkadaşınla binmek istesen binemessin ztn tek kişi yokuşu zor çıkıyo motor
bu parayı buna verim hem kendine hem motora yazık etme git 150 lik bin çin motor al işini görür bunun kullanım alanları kısıtlı yani düz ayak kısa mesafe tek
kiş için ideal benzinde yakmıyo desek yeridir. bigine. .
arkadaslar todayde şu kesici nasıl iptal ediliyor bilen warsa ltfn bi bilgi verirmisiniz....yardımlarınız için simdiden tskler....
Ben sanayiden 25ytl ye yan ayaklık taktırıyorum. Today de çok güzel oluyor duruken Yarın fotoğraf koyarım.
merhaba bende yeni katıldım bu siteye bendede honda today var 2005 model yan ayaklık çok güzel olmuş çok lazım today'ye bende taktırmayı düşnüyorm + benim motorum diğer todaylere göre çok iyi galiba hafif rampalarda kesiciye girio yaklaşık 55km/h ve hızını koruyo ztn düz yolda anında 59-60 km/h oturuyo ve daha 8500km'de bende bu arada 65kg
Çok iyi ya şu renk işini de çözseler daha çok satar bu minik dev.
renk işi dediğin ne abi anlayamadım.kötümü renkler onumu demek istedin.
Hani krem, klasik açık mavi,yeşil,sarı ve bilimum bu yakışıklıya yakışacak renklerden bahsediyorum. Vespa'dan biraz ders alsın Honda.
hıı anladım abi hakılısn dediğin renkler gerçekten hoş olur..
maaşallah güzel gözüküyor kazasız elasız nice 6binlere
arkadaşlar bütün sayfaları yılmadan okudum... bende bir today almak istiorum... bizim burda sordum soruşturdum arkadaşlar çok memnunum dediler... 60hız da boru değil düşsen kol bacak kırılır yani.. benzin konusundada petrol ofisinin yolunu unutuoruz dediler :D ... heryere bütün yokuşlara çıkıormuş... adamlar 2 kişi yol gidiormuş gene canavar gibi motor diolar... valla ben hızı seven biriym ama genede today alıcam çünkü param ona yetiyor... zaten param olsada bi today alırdım heryere giden bir motor... bence aklına koyan huzurla alsın derim... yok hızlı deilmiş yok buymuş şuymuş... alın arkadaş honda deilmi bu... dandik çin malı alcaana today al hem ömür boyu kullan... Saygılar ve sevgiler herkese
Bir arkadaş 100 kg ,bir yetişkin 65kg Ayvalık'daki en dik asfalt rampayı çıkıyor.
Hatta 4 kişi bindiklerini bile gördüm 2 çocuk 2 de bunlar
çok güzel fotolar.
al arkadasım bır yerden basla ama japonla basla.cın malı alıpta senı motordan sogutmazlar en azından.satarken fazla zorlanmassın.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)