Herkese Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum, bende honda today talibiyim
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...?keyword=honda
Ankara'dayım ve yukarıdaki honda'yı buldum bende.
Daha önce motorum olmadı, ya kiraladım ya da arkadaşlarınkini falan kullandım işte. Gönül isterdi ki 0 bi tane alayım, yukarıdaki biraz daha cazip geldi. Gidip görmedim daha motoru daha, fikir yürütmeye çalışıyorum.
Şimdi today sahibi motorseverlere bikaç sorum olucak
Ben today'i alıp, uzun yola çıkmayı planlıyorum, sırtımda kamp malzemem olucak zaten, çok tartışılmış hız konusu ama zaten zaman problemin yok amacım geze geze kamp yapa yapa ilerlemek. Diğer türlü arabayla giderdim zaten
1- Today'in kullanışı yorucu mu? Özellikle uzun süre yolculuk yapan arkadaşlara sormak lazım. Geçen sene yaklaşık 8 saat süren (2 saati mola) bi yolculuk yapmıştım ve akşamına (zannedersem kymco agility 125'leydi) kollarım zangır zangır titriyordu, çok sarsıntı yaptı motor. Ağrısını çektim iki gün Hiç uzun yola çıkmış olanınız var mı?
2- Dayanıklılığı özellikle dikkatimi çekti today'in ama genede sormadan edemicem. Yol üstünde bi bakım vesaire gerektirir mi today?
3- Son olarak da ehliyet mevzu. Otomobil ehliyetim var (B) gördüğüm kadarı ile "50cc lik motorlar için ehliyete gerek yok" olayı şehir efsanesiymiş. Şu ana kadar hiç ana yoldan (şehirlerarası için) gitmediğim için sorucam, polisin motorculara karşı davranışları nasıl? Böyle bi yolculuğa motor ehliyeti olmadan çıkmak çok mu riskli?
Arkadaşlar bir yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler