2006 model metalik mavi rfenkde 3100 km de 1200 istiyorum garantiside halen devam etmekdedir
2006 model metalik mavi rfenkde 3100 km de 1200 istiyorum garantiside halen devam etmekdedir
bende bende honda today alacağım ilk defa motora bineceğim vergis falan yokmuş sanırım
içindeki heyecanı anlayabiliyorum bahar bende 2 sene cross tecrübesinden sonra şimdi today e geçiyorum aslında birazda maddi düşündüğümden 1 seneliğine falan ama çok hoşuma giderse hiç satmam motor çok güzel hiç kafana bişey takılmasın 2175 peşin satış fiyatı 49 cc olduğu için sanırım b sınıfı ehliyet geçiyor vergi olarakta bişey tutmaz rahat ol şimdiden hayırlı olsun
Bacoman
100 cc altı oldugu için evet vergisi yok..beleş beleş kullan
ehliyet konusundada bence başını ağrıtmazlar...ama ehliyetsiz bin de demiyorum..
arkadaşlar bende de var today 50 bir ay oldu alalı yaşım 16 vallahi şidiye kadar 4-5 polisle karşılaştım hatta polislere motorla yanına gidip abi bunlara ehliyet gereklimi dedim adam bana trafiğe çıkmadıkça birşey demezler dedi devam et dedi motor performans olarak bence güzel ancak ana yolda biraz yavaş kalıyor ara sokaklarda üstüne yok benimkinin km teli kopuk ama aynı yoldan araba ile 60 km de giderden motorda o hızda gidiyor yani 6000 km de bile 60 km yapabiliyor yakıt olarak 5 ytl lik benzin ile 35 km falan gidiyor bence süper motor 2 kişi dik yokuşları çok rahat çıkıyor ilk başlayanlar için çok ideal bir motor tavsiye ederim:D
atalay today ı kullanıpta senin yazdıgın yazının tersini yazan olmamıştır sanıyorum
herkes aynı şeyi söylüyor ise demekki motor kaliteli ve güzeldir :D
sende gel bizim guruba demektirr yaşı 18 den küçük olanlar bzm grupta benim yaşım 14
e_devils1903@hot...
by_trex43@hot...
ekle bunları grubun ıkı baskanı var enes (ben) furkan (o)
seni de yardımcı yaparız gel
oncelıkle selamun aluylum arkadaslar ben bilgisayarcıyım 8 ay oldu honda today kırmızı aldım bı guzelde modifiye ettım şeker gibi daha 1 yll masraf etmedım gınde ortalama 10-40 km yol yapıyor degıl ıkı kısı 4 kısı bınmısız banamısın demıyor motor servıste ıste eve gıderken butun iş guc yollarını bununla gidiyoruum vergisi yok masrafı yok saglam baba gıbı motor ben 2100 ytl aldım 12 taksıtle gercekden yetr artar kafam cok rahat arka tekırı kalın geniş bir teke taktım kavasakı gıbı arkası gorunuyor ve kendını yakıtla vergıyle amortı eden motor sakın sasmamyın yoksa cokk pişmamn olursunuz benımle beraber arkadaslar mondıal ramzey arora v.s bunlar cin malı dandık suan arkadaslar her ay 100-150 ytl masraf yapıyorlar ve bana keske bızde alysadık yaaa arkadaslar fark buuuu işteeee saglam ve ekonomık şiirn
atalay sendemı todaycısın
hatta 2 tane daha alacam servıs için elamanlar binsin hafta sonuda gezsınler kendıne :D:D:D:
honda todayden nefret ediyorum ve ne yazıkki bendede varr:(:(: allah kahretsin yavaşşşşşşşşş:(:( çkk yavaşş:(:(
yorumlara devam hadi todaycilerrrr:D
asıl sen yazıcan yorumları motor sendee...
bugun gezerken şöyle oldu böyle oldu diye..motor hakkında ne düşündüğünü yazıcan...hatta foto da koycann... foto isterizzz
atalay012,Dostum 5 YTL 35 km çok yakmıyormu sence sonuçta küçücük motor
slm siz todaycilere bir sorum olacak bende bu today varda ya abi alet daha 4 binde ön freni sıkdığım zaman böel nasıl desem direksiyon sağa çeker gibi oluyor sağa çekior sanki sağa kayıyor sebebi nedir?
bende eğitimdeyken WC ye bununla gitmiştim
binerken hiç umarsamamıştım amacım bi yere ulaşmaktı
bindikten sonra aman allahım bu nasıl bi zevktir çok hoşuma gitti
almayı bile düşünüyorum
vallahi motor çok güzel herkese tavsiye ederim kısa mesafeler için çok ideal trafikte yavaş kalıyr ama kısa mesafelerde mutheşem motor bide bu istanbul trafiğinde motor en ideal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)