Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Honda Today Hakkında

REKLAM ALANI
    mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    2006 model metalik mavi rfenkde 3100 km de 1200 istiyorum garantiside halen devam etmekdedir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bende bende honda today alacağım ilk defa motora bineceğim vergis falan yokmuş sanırım

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    Alıntı bahar_alp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bende honda today alacağım ilk defa motora bineceğim vergis falan yokmuş sanırım
    içindeki heyecanı anlayabiliyorum bahar bende 2 sene cross tecrübesinden sonra şimdi today e geçiyorum aslında birazda maddi düşündüğümden 1 seneliğine falan ama çok hoşuma giderse hiç satmam motor çok güzel hiç kafana bişey takılmasın 2175 peşin satış fiyatı 49 cc olduğu için sanırım b sınıfı ehliyet geçiyor vergi olarakta bişey tutmaz rahat ol şimdiden hayırlı olsun
    Bacoman

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    100 cc altı oldugu için evet vergisi yok..beleş beleş kullan

ehliyet konusundada bence başını ağrıtmazlar...ama ehliyetsiz bin de demiyorum..

Motosikleti
    Honda Today 50 CC

today 50

arkadaşlar bende de var today 50 bir ay oldu alalı yaşım 16 vallahi şidiye kadar 4-5 polisle karşılaştım hatta polislere motorla yanına gidip abi bunlara ehliyet gereklimi dedim adam bana trafiğe çıkmadıkça birşey demezler dedi devam et dedi motor performans olarak bence güzel ancak ana yolda biraz yavaş kalıyor ara sokaklarda üstüne yok benimkinin km teli kopuk ama aynı yoldan araba ile 60 km de giderden motorda o hızda gidiyor yani 6000 km de bile 60 km yapabiliyor yakıt olarak 5 ytl lik benzin ile 35 km falan gidiyor bence süper motor 2 kişi dik yokuşları çok rahat çıkıyor ilk başlayanlar için çok ideal bir motor tavsiye ederim:D

atalay today ı kullanıpta senin yazdıgın yazının tersini yazan olmamıştır sanıyorum

Motosikleti
    Honda Today 50 CC
    herkes aynı şeyi söylüyor ise demekki motor kaliteli ve güzeldir :D

sende gel bizim guruba demektirr yaşı 18 den küçük olanlar bzm grupta benim yaşım 14

e_devils1903@hot...
    by_trex43@hot...

ekle bunları grubun ıkı baskanı var enes (ben) furkan (o)

seni de yardımcı yaparız gel

oncelıkle selamun aluylum arkadaslar ben bilgisayarcıyım 8 ay oldu honda today kırmızı aldım bı guzelde modifiye ettım şeker gibi daha 1 yll masraf etmedım gınde ortalama 10-40 km yol yapıyor degıl ıkı kısı 4 kısı bınmısız banamısın demıyor motor servıste ıste eve gıderken butun iş guc yollarını bununla gidiyoruum vergisi yok masrafı yok saglam baba gıbı motor ben 2100 ytl aldım 12 taksıtle gercekden yetr artar kafam cok rahat arka tekırı kalın geniş bir teke taktım kavasakı gıbı arkası gorunuyor ve kendını yakıtla vergıyle amortı eden motor sakın sasmamyın yoksa cokk pişmamn olursunuz benımle beraber arkadaslar mondıal ramzey arora v.s bunlar cin malı dandık suan arkadaslar her ay 100-150 ytl masraf yapıyorlar ve bana keske bızde alysadık yaaa arkadaslar fark buuuu işteeee saglam ve ekonomık şiirn

Alıntı antihacker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelıkle selamun aluylum arkadaslar ben bilgisayarcıyım 8 ay oldu honda today kırmızı aldım bı guzelde modifiye ettım şeker gibi daha 1 yll masraf etmedım gınde ortalama 10-40 km yol yapıyor degıl ıkı kısı 4 kısı bınmısız banamısın demıyor motor servıste ıste eve gıderken butun iş guc yollarını bununla gidiyoruum vergisi yok masrafı yok saglam baba gıbı motor ben 2100 ytl aldım 12 taksıtle gercekden yetr artar kafam cok rahat arka tekırı kalın geniş bir teke taktım kavasakı gıbı arkası gorunuyor ve kendını yakıtla vergıyle amortı eden motor sakın sasmamyın yoksa cokk pişmamn olursunuz benımle beraber arkadaslar mondıal ramzey arora v.s bunlar cin malı dandık suan arkadaslar her ay 100-150 ytl masraf yapıyorlar ve bana keske bızde alysadık yaaa arkadaslar fark buuuu işteeee saglam ve ekonomık şiirn

aha bi tane daha öyle mesajj...helal olsun şu today'e bea

atalay sendemı todaycısın

hatta 2 tane daha alacam servıs için elamanlar binsin hafta sonuda gezsınler kendıne :D:D:D:

Motosikleti
    honda todayden nefret ediyorum ve ne yazıkki bendede varr:(:(: allah kahretsin yavaşşşşşşşşş:(:( çkk yavaşş:(:(

Motosikleti
    Honda Today 50 CC
    yorumlara devam hadi todaycilerrrr:D

asıl sen yazıcan yorumları motor sendee...

bugun gezerken şöyle oldu böyle oldu diye..motor hakkında ne düşündüğünü yazıcan...hatta foto da koycann... foto isterizzz

enderkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco like 125

Bir foto da benden olsun, bu da benim sıpam.
    Bu arada sevgili sıpamı (Honda Today'imi) satılığa çıkardım, ilgilenen arkadaşlar sitemizin "satmak isteyenler" bölümünde açtığım başlıkta satışla ilgili fiyat vb. ayrıntı bilgileri bulabilir.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    atalay012,Dostum 5 YTL 35 km çok yakmıyormu sence sonuçta küçücük motor

inşallah bir an önce satılır enderkaptan

Motosikleti
    slm siz todaycilere bir sorum olacak bende bu today varda ya abi alet daha 4 binde ön freni sıkdığım zaman böel nasıl desem direksiyon sağa çeker gibi oluyor sağa çekior sanki sağa kayıyor sebebi nedir?

bende eğitimdeyken WC ye bununla gitmiştim

binerken hiç umarsamamıştım amacım bi yere ulaşmaktı

bindikten sonra aman allahım bu nasıl bi zevktir çok hoşuma gitti

almayı bile düşünüyorum

Motosikleti
    Honda Today 50 CC
    vallahi motor çok güzel herkese tavsiye ederim kısa mesafeler için çok ideal trafikte yavaş kalıyr ama kısa mesafelerde mutheşem motor bide bu istanbul trafiğinde motor en ideal

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler