nerdesınız beyler yavv..... kayboldunuz ortalıktan anlıyoruz ınemıyosunuz guızelım todayınızdan ama barı gecelerı bakın su sıteye daha motoruna kavusamayanlar var....
nerdesınız beyler yavv..... kayboldunuz ortalıktan anlıyoruz ınemıyosunuz guızelım todayınızdan ama barı gecelerı bakın su sıteye daha motoruna kavusamayanlar var....
today or yesterday or anyway
Motor motordur arkadaşlar
şaanedir ayrıca bu scooter, TEM de her gün işine gelip giden bir abimiz var gördüğüm, yaz kış tepesinde
Poturdak
harbiden ha nere kayboldu bu millet kesin today le geziyolardır.bide ben alabilsem
harbiden yaw kimse kalmadı topic te.millet today le geziyo tabi
birazda buraya bakın arkadaşlar
herkes almadan once konudaydı bı ben bı de tolga kaldı gultekın abı de daha ugramıyor sanırsam onun today ısı yatmıs .... keske herkes alabılse....
bi aksilik çıkmazsa eylül başı alıyorum todayimi.sarı mı kırmızı mı mavi mi aşamasındayım şu an...artık yakından bakınca karar vericem ona.
BENCE KIRMIZI AL A.A ABİ
BENDE KIRMIZI ALCAM ALABİLİRSEM
bencede en ıyısı kırmızı o olmadı mavı o olmadı sarı o da olmadı pembe sıralama bu sekılde en sonada grıyı koydum....
bugün gittim motora baktım,üstüne bindim.dizlerim dönüşlerde çarpıo ama herhalde genelde bu sorun herkesde oluyo..beğendim motoru.2 hafta içinde alıcam.renkte hala karar kılamadım.hepsi sanki çok güzel geldi.bu arada ekimdeki ehliyet sınavına giricem.kasım sonu aralık başı ancak alırım herhalde ehliyeti.B sınıfı alırken beraber almadıkta şimdi uğraş dur bu salak şeyle..kasıma kadar ehliyetsiz dolaşıcaz artık.kaskı eksik etmezsek herhalde durdurmazlar..
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM.DARISI BENİM BAŞIMA
manisa ve çevresinde honda today arıyorum izmir de de olabilir km az olursa iyi olur ailem izin vermiyor ama alıp getircem kapının önüne koyucam moturu
yaramaz_g91@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
MİLLET NERELERDESİNİZ YAW
gültekin abıyı merak edıyorum neden gırmıyo dıye yaa adam bı kontrol eder alma ıhtımalı kalmamıs olsada ne guzel burda ortam da kurmuşuz....
tolga forumda buyuk harfle yazmak gunah şaka bı yana forumda moderatorler buyuk yazanlara kızıyo yıne saka bı yana buyuk yazı hem hos durmadıgı hemde bagırma vs. anlamı tasıdıgı ıcın forumda yasak
valla konuyu bı ben bıde tolga yurutuyoz valla bızde yazmasak guncelde kalamaz bu topic
Merhaba..Evet giremiyorum çünkü işlerim var dersane falan başlıyor artık siteye fazla giremeyeceğim zaten..
enes pardon birader bi daha büyük yazıyla yazmam
enes pardon yaw.enes çok pardon yaw
onemlı degıl tolga ben sadece uyardım mod.lar gormeden mod.lar gorse azar ısıtırsın....neymıss..dostt acı soylermıs...
unuttunuz bizi yaw.tabi today le gezmek daha iyi dimi.bide ben alabilsem
Today i ilk aldığımda bazen dalgınlıkla dizlerim gidona çarpıyordu ama bu durum kısa süre sonra kendiliğinden geçti aylardır bir defa bile gidona çarpmadım ve buna özellikle dikkat de ediyor değilim. Geçen hafta köprüyü geçtim ve dolapdereye gittim klimalara malzeme aldım yaklaşık 35 KG kutu motorun üzerinde kadıköye geri döndüm dolapdere yokuşunu 125 lik motorla aynı rahatlıkta çıktım uzun yola bile gidilir bunla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)