Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Mart 2018, 14:43
ozomoto adlı üyeden alıntı
Bilgi için teşekkür ederim hocam , peki pulsar ve dominardaki titreşim eşit seviyede mi ? Test etme şansınız oldu mu ?
ben titresim hissetmedim ama kisa suruslerde bunu hissetmek zaten zor olur genelde. japon kullanmadigim icin cok titresimsiz motor nasil oluyor bir fikrim yok acikcasi. pulsar ile sadece uzun yolda avuclarim uyusuyordu ve onu da gidon yukseltme ile halletmistim. dominarda deponun orda biraz var diyorlar titresim ama bence onemsiz. motor dedigin biraz titrer zaten bence.
Reklamlar
-
20 Mart 2018, 23:55
Gidon yükseltme fazla gelip gaz teli, fren teli v.s kastırmış olabilir. Genelde sanırım 2.5, 2.7 falan takıyorlar. Tavsiyem gidon yükseltme aparatını bir söktürüp deneyin.
-
21 Mart 2018, 11:24
-
21 Mart 2018, 20:57
Dominar'cı arkadaşlar ciddi ciddi merak ve kaşıntı içindeyim. Norton 772 gibi gazlanıp Dominar'a doğru yürüyesim var lakin İstanbul trafiğinde Pulsar gibi çevik mi? Oraya buraya girer mi? Ön tur camı takmazsak Pulsar gibi 100km/sa den sonra rüzgar geriye tepikliyor mu? Titreşimi Pulsar'da 7000 devir'in üstüne çıkıp hallediyorum ama bu motorun devri düşük. Düşük devirlerde gidersem aheste aheste elim ayağım küçük kardeşi gibi titrer mi???
-
21 Mart 2018, 21:51
Angrypower adlı üyeden alıntı
Dominar'cı arkadaşlar ciddi ciddi merak ve kaşıntı içindeyim. Norton 772 gibi gazlanıp Dominar'a doğru yürüyesim var lakin İstanbul trafiğinde Pulsar gibi çevik mi? Oraya buraya girer mi? Ön tur camı takmazsak Pulsar gibi 100km/sa den sonra rüzgar geriye tepikliyor mu? Titreşimi Pulsar'da 7000 devir'in üstüne çıkıp hallediyorum ama bu motorun devri düşük. Düşük devirlerde gidersem aheste aheste elim ayağım küçük kardeşi gibi titrer mi???
hahaha, valla ben de hala kredi sartlarinin belli olmasini bekliorum. gorusme yapiyorlarmis bankayla dusuk faiz icin. kafama yatarsa alicam yatmazsa belki gidip ucuz yollu bir sey alicam. belki yeni cb 125 f olabilir. kredi kartina taksit kampanyasi varmis
-
21 Mart 2018, 22:36
Çoğu arkadaşın imkanı olmayıp senin elinin altında olan test motorunu denemiyorsun, Avrupa ve Anadolu yakasında test motoru var bir test et üzerine bin kimse niye test ediyorsun veya üzerine oturuyorsun diye para istemiyor, bu imkanı dene artısı ile eksisi ile karşılaştır fark varmı yokmu anlamış olursun bu yapacağına eminim, imkanı değerlendir. Biraz sert oldu bu yorum galiba anlayışla karşılarsan sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Cam taktırmasan bile gidon yükseltme şart onu söylim.
-
21 Mart 2018, 22:51
dün ilk defA yunus emre kültür merkezinin önünde gördüm bayaa bayaa güzel olmuş kalıplı kaslı güzel motormuş yau
-
21 Mart 2018, 23:07
potasyum adlı üyeden alıntı
dün ilk defA yunus emre kültür merkezinin önünde gördüm bayaa bayaa güzel olmuş kalıplı kaslı güzel motormuş yau
Vitesli motosiklet satışlarında en çok satan 4.motosiklet olmuş dominar.Pulsar 1.
-
22 Mart 2018, 14:45
Keoma adlı üyeden alıntı
Vitesli motosiklet satışlarında en çok satan 4.motosiklet olmuş dominar.Pulsar 1.
nereden bakabiliriz bu istatistiklere acaba? ben de cok merak ediyorum hangi marka ve modeller ne kadar satti diye.
-
22 Mart 2018, 15:10
Norton772 adlı üyeden alıntı
nereden bakabiliriz bu istatistiklere acaba? ben de cok merak ediyorum hangi marka ve modeller ne kadar satti diye.
Ekrem ata facebook sayfasında paylaşmış
-
22 Mart 2018, 15:58
Keoma adlı üyeden alıntı
Ekrem ata facebook sayfasında paylaşmış
simdi gordum, tesekkurler. keske soyle tam bir liste olsaydi ilk 10 yada 20 motosiklete dair.
-
22 Mart 2018, 19:02
kdiner adlı üyeden alıntı
Çoğu arkadaşın imkanı olmayıp senin elinin altında olan test motorunu denemiyorsun, Avrupa ve Anadolu yakasında test motoru var bir test et üzerine bin kimse niye test ediyorsun veya üzerine oturuyorsun diye para istemiyor, bu imkanı dene artısı ile eksisi ile karşılaştır fark varmı yokmu anlamış olursun bu yapacağına eminim, imkanı değerlendir. Biraz sert oldu bu yorum galiba anlayışla karşılarsan sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Cam taktırmasan bile gidon yükseltme şart onu söylim.
İyi demişsin, hoş demişsin, güzel demişsin fakat o test motorlarını al 3-5 dk sonra getir falan muhabbetleriyle o motoru tam anlamıyla teset edemem değil mi?
Mesela Pulsar'ı hakikaten çok seviyorum ve şöyle bir kullanım var. Vitesi gerektiği zaman redline'ye doğru uzatarak atabiliyorsun veya sadece ara hızlanma için vitesle oynamana gerek kalmıyor. Pulsar'daki 2000rpm, Dominar'daki 1000rpm'ye mi eşit? Gerektiğinde sollama da vs de apışmak işime gelmiyor. Bunu da mahalle arasında bakamam. Bu yüzden siz kullanan arkadaşlara soruyorum. Bazen gaza trafiğin kaos'a gireceği yerlerde çabucak kaçmak için. Bu motor gözümdeki hantal imajını silemedi.
O yüzden sizlere soruyorum
-
22 Mart 2018, 19:15
İyi demişsin, hoş demişsin, güzel demişsin fakat o test motorlarını al 3-5 dk sonra getir falan muhabbetleriyle o motoru tam anlamıyla teset edemem değil mi?
Mesela Pulsar'ı hakikaten çok seviyorum ve şöyle bir kullanım var. Vitesi gerektiği zaman redline'ye doğru uzatarak atabiliyorsun veya sadece ara hızlanma için vitesle oynamana gerek kalmıyor. Pulsar'daki 2000rpm, Dominar'daki 1000rpm'ye mi eşit? Gerektiğinde sollama da vs de apışmak işime gelmiyor. Bunu da mahalle arasında bakamam. Bu yüzden siz kullanan arkadaşlara soruyorum. Bazen gaza trafiğin kaos'a gireceği yerlerde çabucak kaçmak için. Bu motor gözümdeki hantal imajını silemedi.
Devir vites arası kısa ama pulsardan atik o artın var, hangi yakada oturuyorsun bilmiyorum telefon numaram profilimde var 05464168600 irtibata geç ben sana gerekli uzun kullanım sağlarım o konuda sıkıntı olmaz bu senin için yeterli olurmu tşk ederim.
-
22 Mart 2018, 19:19
İlgin ve alakan için teşekkür ederim. Avrupa yakasında oturuyorum. Hafta sonu yağmurdan bunalmazsam bu servis etkinliğine bir gidip slm veririm gelenlere. O ara bakınırım test motoruna denk gelirse. Aklıma takılan olursa da seninle irtibata geçerim. Teşekkürler
-
22 Mart 2018, 19:51
İlgin ve alakan için teşekkür ederim. Avrupa yakasında oturuyorum. Hafta sonu yağmurdan bunalmazsam bu servis etkinliğine bir gidip slm veririm gelenlere. O ara bakınırım test motoruna denk gelirse. Aklıma takılan olursa da seninle irtibata geçerim. Teşekkürler
Hangi bayiye gideceğini mesaj olarak atarsanız eğer irtibatım var ise görüşür gerekli yardımı yapar daha fazla yardımcı olmalarını sağlayabilirim.
-
22 Mart 2018, 20:10
Yağmur çok yağmazsa Oktay Motor'a gitmeyi planlıyorum.
-
22 Mart 2018, 22:25
Yağmur çok yağmazsa Oktay Motor'a gitmeyi planlıyorum.
Gidersen şayet bana mesaj at bende oktay abi ile görüşür seni söylerim gerekli testi geniş geniş yapmış olursun gerisi sana kalır ister değişim yaparsın istersen Pulsar ile yola devam edersin, benim elimden gelen bu kadar.
-
23 Mart 2018, 10:11
Bende pulsarla arasında farkın az olduğunu sanıyordum.Taki bir adet edinenekadar.Meğersem aynı motor değilmiş.Üzerine oturunca başka bir motora bindiğini anlaman pek fazla sürmüyor.
-
23 Mart 2018, 16:37
Uzun süre düşündüm birçok marka araştırdım ve en sonunda dominarda karar kıldım. Bu piyasada bu fiyat aralığında en mantıklı motor olduğunu düşünüyorum. Rodaj dönemini nasıl atlattığınızı ve sonrasında nasıl sonuç aldığınızı yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
-
23 Mart 2018, 19:05
hantal kesinlikle degil. soyle ornek vereyim. benzinli araba deviri oldukca yuksek cevirir ve ust devirlerde adam akilli atalet kazanir. dominar dizel gibi dusun ve dusuk devirlerden itibaren atalet kazaniyor. yani yavas hizlanan bir chopper gibi dusunme sakin. ben kirk yillik motorum gibi bindim gecen gunku testte ki aylardir motora da binmiyorum cunku sattim. imkanin varsa ne kadar farkli oldugunu gorursun zaten. attan inip esege binmeye benziyor dominar'dan inip pulsar'a binmek bana gore.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)