Herkese merhabalar arkadaşlar, dominar 400 alıp motora ayak uyduramayan ,hoşuna gitmeyen arkadaş varsa özelden yazabilir mi ? Teşekkürler
Herkese merhabalar arkadaşlar, dominar 400 alıp motora ayak uyduramayan ,hoşuna gitmeyen arkadaş varsa özelden yazabilir mi ? Teşekkürler
Daha canlıyı göremedik, garaja mı kitlediler noldu, merak ettiğimiz bir motor olarak kalacak sanırım
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bugün yayınlanan resmi gazete ile ithal motorlara %20 ek gümrük vergisi uygulanmasına karar verildi. Bu fiyatları mumla arayacağız gibi görünüyor.
Arabacılara birşey yok mu?
Uzaklarda arama al 680 km de rodajı bitmemiş ilanda üstelik 15.500 yazmış .https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-acil-satilik-1-hafta-kullanilmis-murdum-rengi-hatasiz-dominar-466371099/detay
Al 700 km de https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-acill-fiyat-dustu-500-bakimi-yeni-yapilmis-sifir-dominar-464454449/detay
Yaz mesajlardan ilana cevap yazarlar sana.
Merhaba,
Bugün itibari ile bir abimiz ile 2 ad dominar aldık. Test sürüşünde genel hatlarıyla beğendiğim motoru sürdükçe göreceğiz.
Merhaba arkadaşlar dominarın soğutma sıvısı minumum düzeye inecek kadar azalmış.herhangi bir sızıntı yok.buharlaşma mı acaba?normal seviyeye radyatör sıvısı ile çıkarayım mı?servise mi götüreyim.ne dersiniz?
Aynı renk radyatör sıvısı ile ekleme yapıp aralıklarla kontrol edin,
Belki fabrika çıkışlı sıvı eksik olabilir.
Yine kısa zamanda biterse bi sorun vardır,
Geçen sene benim motorda hortumlardan birinin kelepçesi gevşemişti sıvının azalmasından anlaşıldı.
inşallah öyle bir şey olmaz.daha 200 km de
Dominar 16.000 olmuş antalya alanya bayisinde hadi hayırlı olsun
%20 zam beklerken fiyatı hala düşüyormu bunun ?
Hafta sonu Bajaj servisleri Bay-Moto ve Oktay motor sayesinde test motorlarını 2 gün 1 geceliğine aldık ve uçmakdere üzerinden çanakkale yaptık, ön camdan dolayı biraz rüzgar bizi sarstı ama gayet güzel bir gün geçirdim.
ilk durak uçmakdere kamp alanı biraz bozuk yollardan gittik oda navigasyon yüzünden yollar toprak çukur neyseki pulsara göre koltuk ve amortisörler daha iyi en azından biraz rahatladık yoksa sıkıntı olacaktı.
Çanakkale de dualarımızı ettikten sonra geri dönüş yaptık normalde Biga Bursa üzerinden dönecektik ama geç olur diye tekrar Tekirdağ üzerinden geri dönüş yaptık.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
normalde çıkarken depoyu fulleyecektik ama ilk benzin istasyonu bozuktu bizde depoda olan benzin ile 100km gittikten sonra dolum yaptık ve gittiğimiz yol toplam git gel 657km ama 100km daha ekleyince 757km yol yapmışız buna göre toplam 150tl gibi bir yakıt ödemesi yaptım yanlışlık olabilir yaptığım hesaplama artı eksi bu.
bu manzarayı dönüşte yakıt alırken çektim gayet güzel çekmişim telefon Asus Zenfone 3 Lazer.
Gerçekten kendi ayaklarına sıktılar. Çok beklemeleri gerekmiyormuş şu gün bütün firmaların habire zammı kökledikleri vakit bütün piyasayı siler süpürürlerdi ama işte tamahkarlığın sonu hüsran oluyor çok müşteriyi küstürdüler. Liste fiyatı 16,5a verseydiler zaten çok iyi satarlardı bugün ise piyasayı kapatırlardı başka marka tek motor sattırmazlardı. Duke 250 bile 20yi geçmiş diye okudum yanlış değilse. Yamaha gümrük harici ön zamla r 25i 19500e çıkarmış. Böyle bir piyasaya mutlu müşteriyle girmek varken alan alacak herkesi küstürdüler şimdide kulaklarının arkasını kaşıyorlar. Çok söyledik çok yazdık ama beyhude çabaladık
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Dominar hakkında yaptığımız çanakkale gezisinde birde ilk defa test motoru ile uzun yola çıkmış olan süleyman abim ile yaptığımız bir vide izlemenizi isterim.
https://youtu.be/eeFya3WjFhY
Bu motoru en baştan 16 bine satışa sunsalar idi ben almıştım. Ama fiyatı duyunca tnt250 aldım. Elbet performans olarak karşılaştıramam ancak rahatlık, konforu ile gram pişmanlık yaşamadım. Dominarı test ettiğimde titreşimi hissedince düşüncelerim daha da pekişti. Ancak atikliği ile şehir içinde kesinlikle keyif verir. İlk başta fiyatı düşük tutsalardı çok fazla benim gibi müşteriyi çalmışlardı.
Arkadaşlar 16.5'e düştü 16'ya düştü yazanlar kendileri o fiyata mı almışlar yoksa internette mi görmüşler belirtsinler de biz de öğrenelim.
Ben 15.5'e düştü diye sallasam buraya girip bakanlar yanlış bilgilendirilmiş olacaklar lütfen kaynağınızı ve hangi bayinin bu fiyattan sattığını belirtin.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)