Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Mayıs 2017, 13:32
şimdilik iki arkadaşımızı görebildik ve alan bir kaç kişi daha var.Genci yaşlısı alıyor, hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/bajajdominar400turkiye/[COLOR="Silver"]
Reklamlar
-
19 Mayıs 2017, 14:43
-
19 Mayıs 2017, 17:48
bir dominar daha sahibini buldu.
-
20 Mayıs 2017, 15:40
Geçen gün test sürüşü için bilgilendirmesinden sonra bugün gelen dominar 400 için hazır mesajı atan ve ilgi alakaları için öncelikle Abaylar Motor beylikdüzü ekibine çok teşekkür ederim.
Marka ve tanıtımdan beklediğim herşeyi aldım. Tek silindir ve euro4 normlarının hiç bir sıkıntısı yok bence. 34 beygir galiba, sanki zor oralara çıkar diye düşünüyordum ama markanın şehir içi için olan genel tutumunu yansıtıyor. Diyeceksiniz arkadaş zaten öyle olması gerekiyordu Ama olmadığınıda bir çok markada gördük Test sürüşü için yazılıyor ve karşıdaki insanlarda takip ediyorlarmış. Teşekkür ederim. Hızlanmayla alakalı olarak kısa bir video ekliyorum bağlantıdan umarım olur. https://www.facebook.com/husnu.arslan.50/posts/10154703458953775
-
20 Mayıs 2017, 15:56
kdiner adlı üyeden alıntı
Güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanın...Darısı basımıza
-
21 Mayıs 2017, 10:20
Arkadaşlar buradan bayi adı yazıp arkadaşları zor durumda bırakmak istemem zira fiyat indirimini fazla yapmayan bayilerde olabilir. Ben bu motoru yakından inceledim ve fiyat olarakta 17.300 e kadar düşürttürdüm. Bu fiyat üzerindende kredi kartına vade farksız 12 taksitte yaptırabiliyorum. Biraz peşin verip kalanını böldüreceğim sanırım. 18.000 tl üzerinden hesaplama ve yorum yaparak fiyatını fazla bulan arkadaşlarıma duyurulur.
-
21 Mayıs 2017, 14:40
Satın alan sayısı arttıkça, test edildikçe satışları artacaktır. Bir sorunu çıkmazsa altı ay sonra 250 cc mi alayım, Dominar mı alayım sorusu rafa kalkacak.
-
22 Mayıs 2017, 03:34
Bu makine ön-arka abs fren + kaydırmalı debriyajlı mı?
-
22 Mayıs 2017, 08:22
-
22 Mayıs 2017, 10:13
selam arkdaşlar
cumartesi günü önce yeni rc 200 sonra dominarın test sürüşünü gerçekleştirdim. beylikdüzünde autopiadaki bayi yetkilisi arkadaş özellikle dominar için abi korkma asıl gaza ve frenlere tork patlamasına bak vs dedi. daha motosiklet 31 km idi. 0-100 de herkese hitap etmeyebilir diye düşünüyorum 9-10 bin devir arası kesiciye giriyor. ama 3-6 bin devir arası iyi ivmeleniyor. frenlere aşık oldum diyebilirim. plakalı olmadığı için bina etrafında turlanabiliniyor. açıkçası ben çok beğendim. benim joymaxtan sonra beni 1-2 yıl kudurtur yoldaherkese test sürüşünü tavsiye ediyorum ama sadece test sürüşünü. alınırmı , parasını hak edermi ,ona ilgilenen kişi karar verir zaten biz sadece fikir verebiliriz. bajaj türkiyede dahada iyi yol alacağa benziyor. kendilerine başarılar diliyorum
-
22 Mayıs 2017, 12:39
Değerli arkadaşlar;
İstanbul’da aşağıdaki bayilerimizde DOMİNAR 400 test motoru hazır. İlgi duyan arkadaşlar kendileri ile görüşebilirler. Açık adreslerine bajaj.com.tr’den ulaşabilirsiniz. Sadece plaka ruhsat işlemi tamamlanmamış bayilerimiz olabilir. Görüşmeniz uygun olacaktır.
ABAYLAR-YEŞİLYURT MOTOR-OKTAY MOTOR-KAYALAR MOTOR-BAY MOTO-YAŞAR MOTOR
Ayrıca çarşamba gününden itibaren bajaj test sürüşleri etkinliğimiz başlıyor.
-Çarşamba günü Tekirdağ,
-perşembe günü Çanakkale,
-cuma günü Balıkesir,
-cumartesi günü Manisa Akhisar,
-pazar günü İzmir- Karşıyaka'dayız.
Aşağıdaki link adresinden detay bilgilere ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla…
https://goo.gl/JVb84Y
Not: Bu satıları yazarken Kütahya merkezden bir satış haberi daha geldi. İlhan Bey’e hayırlı olsun diyoruz.
-
22 Mayıs 2017, 15:28
Güzel motora benziyor, millet bir alsın bakalım, 1 sene sonra sorun yaşatmazsa alınabilir.
-
22 Mayıs 2017, 16:23
Açıkçası 200NS'den sonra yeterince büyük bir basamak olarak görmediğimden almayı düşünmüyorum. Fakat tek başına ele alındığında herşeyi ile ideal bir motosiklet gibi görünüyor. Kullanıp denemek de istiyorum açıkçası. Forum genelinde konuları ve üzerinde bu kadar konuşulması da daha piyasaya girmeden gösteridiği büyük bir başarıdır. Karalayanların üzerinde durmamak gerek. Bu işleri yapan bir kaç çocuk var malumunuz. Takılmayınız.
-
23 Mayıs 2017, 10:30
Ekrem bey mesajlarımızı takip ediyorsunuz diye düşünüyorum. NS 200 modelini kullanıyorum gayette memnunum. dominar ı yarın test etme imkanım var ama almak benim için bir hayal gibi. çünkü fiyatınız herşeyi düşündüğümüzde pahalı geliyor bizlere. istisna kişilerin aldığını bir tarafa koyarsak genel kanı 18 bin başlangıç fiyatının yüksek olduğu kanısında. şimdi siz döviz di vergiydi anlatırsınız haklı olarak ama bizim size önerimiz önce piyasada alış yönümüzü size doğru çevirmeniz için gerekirse agresif fiyat politikası izlemenizdir. örnek olarak vermek gerekirse ki çok önemlidir: yamaha mt07 ve r25 modellerini ilk çıkardığında çok uygun lansman fiyatlarıyla piyasaya sürdüler ve gerçekten yok sattılar. sonuç ne oldu peki? bu iddalı modelleri vitrinlerde kalmadı. aksine millet sıraya girdi 1 yıl noyunca yamaha motosiklet yetiştiremedi. en nihai sonuçta ortada: piyasa bu modellerle doldu.
size fiyat önermek abesle iştigal olur ama ben kendi açımdan fiyat beklentimi söyleyeyim max 15500 lira lansman fiyatıyla çıkarsaydınız şimdi gönderdiğiniz ilk parti malınız plaka işlemlerine başlamıştı ve gelen müşteri 2. parti için sıraya girmişti.
kendi şahsi düşüncelerimdir.
saygılar...
-
23 Mayıs 2017, 10:35
-
23 Mayıs 2017, 10:44
ozzzzz80 adlı üyeden alıntı
Ekrem bey mesajlarımızı takip ediyorsunuz diye düşünüyorum. NS 200 modelini kullanıyorum gayette memnunum. dominar ı yarın test etme imkanım var ama almak benim için bir hayal gibi. çünkü fiyatınız herşeyi düşündüğümüzde pahalı geliyor bizlere. istisna kişilerin aldığını bir tarafa koyarsak genel kanı 18 bin başlangıç fiyatının yüksek olduğu kanısında. şimdi siz döviz di vergiydi anlatırsınız haklı olarak ama bizim size önerimiz önce piyasada alış yönümüzü size doğru çevirmeniz için gerekirse agresif fiyat politikası izlemenizdir. örnek olarak vermek gerekirse ki çok önemlidir: yamaha mt07 ve r25 modellerini ilk çıkardığında çok uygun lansman fiyatlarıyla piyasaya sürdüler ve gerçekten yok sattılar. sonuç ne oldu peki? bu iddalı modelleri vitrinlerde kalmadı. aksine millet sıraya girdi 1 yıl noyunca yamaha motosiklet yetiştiremedi. en nihai sonuçta ortada: piyasa bu modellerle doldu.
size fiyat önermek abesle iştigal olur ama ben kendi açımdan fiyat beklentimi söyleyeyim max 15500 lira lansman fiyatıyla çıkarsaydınız şimdi gönderdiğiniz ilk parti malınız plaka işlemlerine başlamıştı ve gelen müşteri 2. parti için sıraya girmişti.
kendi şahsi düşüncelerimdir.
saygılar...
Değerli ozzzz80;
Elbette düşüncelerinize saygı duyuyorum. Keşke dediğiniz fiyatlar olabilse idi. Ama üzerinde % 37 ötv, % 18 kdv yükü olana bir segmentten bahsediyoruz.
Bu fiyat lansman fiyatı, buna inanın ve üzerinde çok çalışıldı.
Lütfen özelliklerini inceleyin ve mutlaka bir test sürüşüne katılın. Sonra kıyaslama yapın.
Ön, arka çift kanallı ABS, kaydırmalı debriyaj, 3 aşamalı yağ süzme, 2 yağ pompası, Led mozaik far, dijital ekran, çok düşük devirlerde yüksek tork ve güç gibi ayrıntılar ile beraber göz önüne alın.
İnanın en iyi fiyat için çalıştık. Zamanla dediklerimiz çok daha iyi anlaşılacak.
Bu modelimizde aşağıdaki temel değerleri vaat ediyoruz. İlk yorumlar zaten bizi doğruluyor. Ayzek arkadaşımızın da yazdıkları önemli…
1. Mükemmel güç ve tork dengesi,
2. Konfor,
3. Üst düzey Güvenlik,
4. Ekonomi,
5. Uzun yıllar sürecek dayanıklılık,
Satışlarımız ve gösterilen ilgili de bunu doğruluyor.
Ama inanın keşke o fiyatlar olsa idi diyorum. Ama olmayacak…
Saygılarımla…
-
23 Mayıs 2017, 10:45
Riptalon adlı üyeden alıntı
Açıkçası 200NS'den sonra yeterince büyük bir basamak olarak görmediğimden almayı düşünmüyorum. Fakat tek başına ele alındığında herşeyi ile ideal bir motosiklet gibi görünüyor. Kullanıp denemek de istiyorum açıkçası. Forum genelinde konuları ve üzerinde bu kadar konuşulması da daha piyasaya girmeden gösteridiği büyük bir başarıdır. Karalayanların üzerinde durmamak gerek. Bu işleri yapan bir kaç çocuk var malumunuz. Takılmayınız.
Aynı düşüncede ve aynı pozisyonda beklemedeyim.
ozzzzz80 isimli arkadaşa katılıyorum. Döviz fiyat açıklanan dönemden 20-30 kuruş aşağıda seyrediyor. Hindistan perakende fiyatı 2500 dolar ürünün burda şu gün itibariyle 5.050 dolardan satılması gerçekten adil değil ve sadece vergiyle açıklanamaz. Uygun olsaydı pulsar gibi sıraya girerdik ben pulsarın ikinci parti kullanıcısıyım alabilmek için sıra kapıştık ama bunda bekliyorum ve alternatif arayışındayım. Ekonomik durumumuz ortada
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
23 Mayıs 2017, 10:56
-
23 Mayıs 2017, 11:07
Test konusunda şunu diyeceğim, bu motoru bulduğunuz yerde mutlaka test edip sonra ne alacağınıza karar verin. Dominar'ı denemeden aynı paraya gidip 250 cc bir motor alırsanız sonrasında denediğinizde çok pişman olabilirsiniz. NS200'le markası dışında alakası olmayan bir motor. Onun için NS200 deneyimizi unutup mutlaka bir kez sürün derim.
-
23 Mayıs 2017, 14:08
merhabalar dün itibari ile dominar 400 sahibiyim, sormak istediğiniz yada merak ettiğiniz bir durum varsa seve seve cevaplayabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)