Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
150 sayfayı benim okumam imkansız. Google tarayıcı eğer isterseniz sayfayı türkçeye çeviriyor. O kadar bir zahmet yapın artık.
Benim okuduğum sayfalardaki şikayetler aşağıda. En komiği de Bajaj'ın Hindistandaki müşterilerine bile kullanıcı el kitabı vermekte zorlanması. Bundan şikayet eden bile var forumda.
Vivek Sreekumar nikli üye
Yeni aldığı motoru 5000 rpm’yi geçmiyormuş. Ayrıca titreşimden şikayet ediyor.
Khushal Mistry nikli üye
Benim dominar tamamen kötü bir tecrübe oldu. İkinci günü ve motorum hala serviste. Titreşimin çözümü için bir ipucu yok, yakıt deposu ve ön panelden gelen sesler düzelmedi. Kötü kötü kötü.
Bhadoriabtp nikli üye
Motorun aküsü ile ilgili bir sorunum var. iki gün boyunca kullanmamanız durumunda çalışmıyor.
Pradheep Noam nikli üye
4k - 6k devir aralığında bir sallanma gürültüsü duyuyorum .. vites değil ama can sıkıcı bir sallanma sesi ... 6k dev / dak sonra kayboluyor
ben eski bir telefondan ilkel bir şekilde yazılarını okumaya çalıştığım için size sormuştum malesef bir bilgisayarda olduğu gibi siteye tam hali ile hakim olamıyorum ama yinede cevaplar için sağolun
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bmw'nin iki silindirli Rotax üretimi F serisi motorları da böyle, iki silindir aynı anda inip çıkıyor, altta bir balans şaftı var tersine dönüyor. 12-13 yıldır üretimde.
-
sanausbe adlı üyeden alıntı
Bmw'nin iki silindirli Rotax üretimi F serisi motorları da böyle, iki silindir aynı anda inip çıkıyor, altta bir balans şaftı var tersine dönüyor. 12-13 yıldır üretimde.
Iki silindir farkli yonlerde hareket edince ikisine ayri atesleme sistemi gerekiyormus. Ama birlikte hareket ederlerse tek sistem paylasiliyormus, maliyet ciddi azaliyormus. Diger baslikta 250cc V-motor isteyenlerin kulaklari cinlasin
-
Fiyat biraz düşündürücü;
ayrıca ilk gelen modeller alınmaz deriz hep (aslında demediğimizde olur ama marka bu kadar eleştiriye kapalı olunca, eleştiri yapılan yazı yorum ve videoları kaldırtmak isteyince deriz)
Çünkü hatalar çıkar. ama her markada böyledir, kullanıcı yorumlarına göre düzeltilir bunlar.
pulsar 2014 yılında çıktığında;
denge sensörü, sert koltuk, stopetme (ki hala var) gibi sorunları vardı. ama çözüldü.
bizim ülkemizde hep karşıt görüşler çıkmıştır ve çıkacaktır. ama şunu söyleyebilirim ki; çin malı kullanmış biri olarak hiç yolda kalmadım, uzun turlar yaptım.
yani çin malı, hint malı yada japon malından ziyade neyi nasıl kıyasladığımızı bilmektir.
mondial köylü ile ybr kıyaslanmamalı bence.
çin malından korkmayın derim. ille bir kıyaslama yapacaksanız en büyük faktörün parça kalitesi olduğunu unutmayın (ama mt25 ve r25in birçok parçası endonezyada üretiliyor)
ben cf 400 nk nın görünüşüne bayıldım. fiyat açıklanmadı galiba daha ama dominarla satıs konusunda rekabet edecek gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
-
02 Nisan 2017, 16:48
Motoru bugün test ettim. Bir kere müthiş gidiyor ve frenleri mükemmel. Titreşimi NS200'den az, artçı titreşimi hiç yok gibi bir şey ve de kullanımı son derece kolay bir motor. Biner binmez sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi hissettirdi. Kısa sürüşte beni rahatsız eden hiçbir şeyi olmadı. O videolardaki zırıltı sesi de yoktu. Ses demişken gerçekten çok güzel, tok bir egzoz sesi var.
Konunun başında da belirttiğim gibi bu fiyata kesinlikle alınır diyorum. Kalite olarak da performans olarak da NS200'le alakası yok. Ha, başka motorlardan da daha kaliteli ama buraya marka yazıp polemiğe girmek istemiyorum.
-
02 Nisan 2017, 16:55
Seko adlı üyeden alıntı
Motoru bugün test ettim. Bir kere müthiş gidiyor ve frenleri mükemmel. Titreşimi NS200'den az, artçı titreşimi hiç yok gibi bir şey ve de kullanımı son derece kolay bir motor. Biner binmez sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi hissettirdi. Kısa sürüşte beni rahatsız eden hiçbir şeyi olmadı. O videolardaki zırıltı sesi de yoktu. Ses demişken gerçekten çok güzel, tok bir egzoz sesi var.
Konunun başında da belirttiğim gibi bu fiyata kesinlikle alınır diyorum. Kalite olarak da performans olarak da NS200'le alakası yok. Ha, başka motorlardan da daha kaliteli ama buraya marka yazıp polemiğe girmek istemiyorum.
Nerede test ettiniz? bizim test etme sansımız var mı?
-
02 Nisan 2017, 20:16
Fabrikada etkinliğe davet ettiler, orada test ettim.
-
02 Nisan 2017, 20:30
Seko adlı üyeden alıntı
hadi ya ... beni nasıl davet ederler?
-
02 Nisan 2017, 20:41
Seko adlı üyeden alıntı
Seninkini teklif edip üstü için pazarlık ettiniz mi, ya da aklından hiç geçti mi
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
02 Nisan 2017, 22:21
Aydin1966 adlı üyeden alıntı
hadi ya ... beni nasıl davet ederler?
Seko rumuzlu arkadaş motoru o kadar çok övdüki adamlar fabrikaya test etmeye çağırmışlar. Ama bu motora 18bin vermek çılgınlıktan başka bir şey değil.
-
03 Nisan 2017, 00:13
Mazzini adlı üyeden alıntı
Seko rumuzlu arkadaş motoru o kadar çok övdüki adamlar fabrikaya test etmeye çağırmışlar. Ama bu motora 18bin vermek çılgınlıktan başka bir şey değil.
satarlar satarlar bastımmı gitsin boğulmasın uzun yola gelsin parçası olsun abs si olsun az yaksın 5 sene binicem diyen adamın motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=RoFvwhVtvME
şöyle bir test gelmiş
-
03 Nisan 2017, 00:45
Türkiye'deki bu distrivütörlerin bu youtube kanallarına parayla yaptırdıkları reklamlardan artık gına geldi.
-
03 Nisan 2017, 02:43
Seko adlı üyeden alıntı
Ben iyi olacağını tahmin ediyordum. RC390'a bindim güzel ve oldukça atak bir tek silindirli idi. Bu da ondan türediğine ve de alt devir torku arttırılmış dendiğine göre daha da güzel bir hissiyatı vardır diye tahmin ediyorum.
-
03 Nisan 2017, 03:01
Tasarimi egale edersek Bajaj sektorde kucuk orta segmentte devrim yaratmakla beraber ulkemiz icin konusursak CIN hakimiyetini bitirdi. Mondial ve Asya artik sadece koylerde satiliyor.
Iscilik ve parca kalitesi ile ilgili cok konusup tartisabiliriz ancak bu tartismalarin aynini inanin japonlarda da yapariz, hatta avrupali motorlarda en az cinliler kadar yapariz.
Bajaj motorlari isim geregi diger butun markalarla birlikte neredeyse her gun suruyorum. Dominar'i henuz denemedim ancak pulsardan edindigim deneyime dayanarak 400lugu cok daha harika olmustur diye dusunuyorum.
Kucuk bir bilgi. Bajajlardaki BYBRE Fren sistemi 60-100 bin tl arasi bmw ve ducatilerde gordugumuz Brembo'nun cocuk sirketi. Hatta meali de "By Brembo"dur. 10 liraya brembolu frene sahip motora bindigini dusun. Tamam abarttim biraz ama son sozum soyle; Bajaj'dan sikayet edecek olursaniz evvelce para-cokomel iliskisini kurun. Bajaj yeni Yamaha benim gozumde.
-
03 Nisan 2017, 08:29
polo34 adlı üyeden alıntı
Seninkini teklif edip üstü için pazarlık ettiniz mi, ya da aklından hiç geçti mi
Farikaya mı ?
Ben şu anda değiştiremem malesef ama değiştireceğim zaman TNT25 ile birlikte liste başında olacak. Eşim NS200'ü beğenmemişti ama buna bayıldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
Mazzini adlı üyeden alıntı
Kağıt üzerinde ve markaya uzaktan bakınca öyle gibi duruyor ama binince çok düşünmeden verirsiniz. Çok güzel bir motor ve gidişi Duke 390'ı andırıyor ki aynı temelli motoru barındırdığından bu gayet normal. Duke 390 ile kıyaslanamayacak kadar rahat. Islakta arka ABS harika iş görüyor, ön frende ise ABS'yi devreye bile sokamadım, asılınca yerine çakılıp durdu. Bir kere test edin, göreceksinz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
burak burk adlı üyeden alıntı
satarlar satarlar bastımmı gitsin boğulmasın uzun yola gelsin parçası olsun abs si olsun az yaksın 5 sene binicem diyen adamın motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=RoFvwhVtvME
şöyle bir test gelmiş
Ne boğulması, motor deli gibi gidiyor. Boş bulununca eşim arkamdan düşecekti neredeyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
sanausbe adlı üyeden alıntı
Ben iyi olacağını tahmin ediyordum. RC390'a bindim güzel ve oldukça atak bir tek silindirli idi. Bu da ondan türediğine ve de alt devir torku arttırılmış dendiğine göre daha da güzel bir hissiyatı vardır diye tahmin ediyorum.
30 kg ağırlık fazlası nedeniyle Duke'tan daha az daha deli dolu ama bu daha oturaklı ve kontrollü bir sürüş hissi veriyor. Teste açıldığında mutlaka test edin.
-
03 Nisan 2017, 08:59
Seko adlı üyeden alıntı
merhaba bende test etkinliğinde idim tanışmak isterdim, bir kaç kişi eşi ile veya kız arkadaşı ile gelmişti ama kim nedir ne değildir bilmediğim için bir şey soramıyorsun tabi.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
03 Nisan 2017, 15:03
Canlı canlı şahit olduğum pulsarın akışkanlık hastalığı bunda da var galiba.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
03 Nisan 2017, 23:02
-
03 Nisan 2017, 23:38
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Aha gelmiş yine. Seni kışkışlamamışlar mıydı :D o değil de gelir gelmez 2 mesaj yazmış ikisi de bajajla alakalı :D yav az ötede oyna seni kimsenin iplediği yok. Bak yine kışkışlanırsın ona göre :D
-
17 Nisan 2017, 11:29
Ankara ya geleydi de, birde biz deneyeydik.. iyi olacağıdı..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)