hocam az titreşim demişsiniz fakat hinduların birçok videosunda titreşimden şikayet var. Youtube 'a göz gezdirebilirsiniz.
dolar - euro uçtu tekrar ve bugün önemli veriler var açıklancak yani 18.500 aşağısı hayal gibi.
Herkese iyi günler.. Sırf Dominar 400 yorumları için siteye üye oldum. Şu an CBF 150 kullanıyorum. Yaklaşık 1 buçuk senedir motosiklet kullanıyorum. Açıkçası CBF 150'yi satıp CBR 250 alma niyetindeyim. Fakat Dominar 400 bana daha mantıklı geliyor. ABS olsun, naked olsun, tork olsun. Eee fiyat konusuna da gelince, şayet fiyat sıfır km cbr 250 civarında olursa, kendi açımdan alınacak en iyi motosiklet olacak. Hayırlısıyla bekliyoruz. Herkese iyi günler diliyorum...
E bugün cuma 😂 Açıklansın artık şu fiyat ve gidip bayiye konuşalım ilk sahiplerinden olalım 😂
Sanırım motorun fiyatı 18.000 den aşağı olmayacak. Bu fiyata da kim alır oda güzel bi soru
Yahu neden bu kadar karamsarız ve kendi kendimize fiyat yükseltiyoruz o fiyata olursa herkes Japon'a yönelir 250 cc olsa bile bekleyelim de şu fiyatı görelim artık
Tahminler alalım
16.500tl 17.500 tl arası
gönlümden geçen
11.000 tl
19 diyorum ben
psikolojik sınırım 15, +1 olsa filan iyidir. ama 18-19 olacak bence =)
hindistan satış fiyatı artı navlun, gümrük, KDV,ÖTV dahil türkiyeye tahmini gelişi 12.000tl. Üzerine koyucakları kâra göre fiyatı tahmin edebilriz :D
hani bugün açıklanıyordu ..
15999dan satışa sunulacaktır.
Gönül bunu der.
Fiyat doğruysa dominari kimse tutamaz,piyasanın lideri olur.
Hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)