Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #6001

    Üyelik
    09 Haziran 2019
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    D400UG
    Alıntı braveheartz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu çok yardımcı oldu. Ben üzerine oturduğumda abes kaçar diye çok korkuyorum. Ebatsal olarak geniş omuzlu, 8 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşan biri olduğum için çekincelerim oluştu haliyle. Görüntüsünü beğendiğim bir motor almak istiyorum, o yüzden dominar 400 hic fena değil. Başka motorları da denediniz mi hocam? Daha büyük dediğiniz super sport, sport touring, naked önerileriniz varsa duymak isterim.
    Naked olarak ns200 vardı eskiden, 90 kilo halimle bile alet baya küçük duruyodu hatta tüpçü fikret olmuştu bi ara adım. Bajajda Rs200, Ktm de Rc'ler grenajlar sebebiyle kalıplı duruyor onu da deneyebilirsiniz. Eğer illa vitesli olsun demiyorsanız maxi scooterlara da bakabilirsiniz (xmax kesinlikle öneririm). Tarzınızı bilmiyorum ama Crf, Xpulse gibi crosslar yerden baya bir yüksek olduğundan ebat farkını rahatlıkla kapatıyor. Ben de sizinle aynı kafadayım o yüzden genellikle gidonu yüksek, selesi 82nin üzerinde motorlara bakıyorum. Henüz deneme fırsatım olmadı ama muhtemelen bir üst segmentim NC, Tenere tarzı olur. Benim motosikletteki amacım hızlı gitmek değil istediğim yerden gitmek. Bu tarz motorlar görüntü sorununu da direk ortadan kaldırıyor.
    braveheartz bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #6002

    Üyelik
    08 Eylül 2023
    Şehir
    egenin incisi .
    Motosikleti
    vardı bir şeyler
    hayırlısı ile kullanın .

  3. #6003
    Yunus Özbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400 2023 & Kanuni Mati 125 2023
    Yetkili servisler garanti dışı motor sökme takma işçiliği olarak ortalama 20 bin lira istiyor. Bundan 3 ay önce sarı sitede 25 bine kelle motor görmüştüm.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)