Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Haziran 2023, 10:07
Tüm bajaj modellerine sessiz sedasız bir şekilde zam gelmiş bulunmakta. Dominar 400 154.100₺ olmuş. Dominar 250 109 bin küsür olmuş.
Reklamlar
-
07 Haziran 2023, 13:11
MSMorkan adlı üyeden alıntı
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Noter için biz hallediyoruz o zaman.
Siz teslimatta gecikme yaşadınız mı? Ben sipariş geçeli 1 hafta oldu. Tahmini teslimat tarihi hala aynı gözüküyor sitede (yeni satın alacaklar için).
Ben 29 Nisan da sipariş verdim teslim tarihi de 30 Mayıs idi ama ben 1 haftaya yakın erken geldi tabi ben teslim alamadım üzerime kayıtlı motor olduğu için sigorta 3 bin TL çıkıyordu, motoru satınca sigorta 1370tl ye indi sigortayı yaptım 1 Haziran da teslim aldım, noter plaka size ait ücreti zaten.
-
08 Haziran 2023, 16:59
Bugün Sarıyer’de hastanede işim vardı
Motorla gitmeye karar verdim hem motoru biraz TEM de süreyim diye rodajda olmasına rağmen TEM de beklentimi karşılayacak gibi
Sonrada kendime bir ödül vereyim dedim isim bitince sahilden bogaz havasında salına salına Sarıyer Yeniköy İstinye Emirhan Bebek Ortaköy’e kadar geldim oradan E5 e çıktım güzel bir gezi oldu rodaj km si bitsin diye uğraşıyorum
Motorun yol bilgisayarı verisi 1/26km gösteriyordu bende benzin aldım ölçtüm şaşırtıcı şekilde yol bilgisayarı verisi doğru çıktı yani güvenebilirmisiz motor 100km de 3.9lt benzin tüketmiş
-
08 Haziran 2023, 23:31
Motosiklet yaklaşık 10 gündür garajda duruyordu dün biraz yol yapayım dedim 70 km falan dolandım dikkatimi çeken şu oldu soğutma sıvısı minimum düzeyde sanırım servisten teslim edilirken öyle edildi bunu fakettiğimde 10 kmdeydi, yeşil renkli antifriz mi koymam gerekiyor buna ? Marka tavsiyesi alabilirmiyim
-
08 Haziran 2023, 23:45
OkNisT adlı üyeden alıntı
Motosiklet yaklaşık 10 gündür garajda duruyordu dün biraz yol yapayım dedim 70 km falan dolandım dikkatimi çeken şu oldu soğutma sıvısı minimum düzeyde sanırım servisten teslim edilirken öyle edildi bunu fakettiğimde 10 kmdeydi, yeşil renkli antifriz mi koymam gerekiyor buna ? Marka tavsiyesi alabilirmiyim
Putoline ice cooler
https://www.n11.com/urun/2-l-can-put...dasmotoryamaha
-
09 Haziran 2023, 00:07
lordmayros adlı üyeden alıntı
Motorla gitmeye karar verdim hem motoru biraz TEM de süreyim diye rodajda olmasına rağmen TEM de beklentimi karşılayacak gibi
Sonrada kendime bir ödül vereyim dedim isim bitince sahilden bogaz havasında salına salına Sarıyer Yeniköy İstinye Emirhan Bebek Ortaköy’e kadar geldim oradan E5 e çıktım güzel bir gezi oldu rodaj km si bitsin diye uğraşıyorum
Motorun yol bilgisayarı verisi 1/26km gösteriyordu bende benzin aldım ölçtüm şaşırtıcı şekilde yol bilgisayarı verisi doğru çıktı yani güvenebilirmisiz
motor 100km de 3.9lt benzin tüketmiş
https://i.hizliresim.com/si0tmjg.png
Bu hangi uygulama. Kmyi elle mi giriyorsunuz yoksa gpsten otomatik mi alıyor
-
09 Haziran 2023, 07:37
gerivites adlı üyeden alıntı
Bu hangi uygulama. Kmyi elle mi giriyorsunuz yoksa gpsten otomatik mi alıyor
Fuelio diye bir uygulama km yi ben giriyorum elle fişlerin fotosunda çekiyorum güzel istatistik çıkıyor ortaya grafik felanda var
-
09 Haziran 2023, 08:21
Motorun yol bilgisayarı verisi 1/26km gösteriyordu bende benzin aldım ölçtüm şaşırtıcı şekilde yol bilgisayarı verisi doğru çıktı yani güvenebilirmisiz
motor 100km de 3.9lt benzin tüketmiş
https://i.hizliresim.com/si0tmjg.png
Yakıt değerimiz aynı hemen hemen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
Sıfır motorda eksilmesi normal sıkıntı yapacak durum yok bakım samanı ekleme yaptırırsınız.
-
09 Haziran 2023, 08:53
Benimki de 540km oldu, yarın ilk bakıma girecek.
Akşam eve geldiğimde baktım soğutma sıvısı MIN çizgisinin de altına inmiş çok az.
Pencere içi de biraz buğulanmıştı.
Yarın bakım sonrası aynı şey olacak mı bakalım.
-
09 Haziran 2023, 09:26
Benimde eksilmişti. İlk bakımda servis tamamladı.
Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehaletini Alsa Da, Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır.
-
09 Haziran 2023, 09:27
mavellen adlı üyeden alıntı
Bakım sonrası tekrar eksilme yaşadınız mı?
-
09 Haziran 2023, 09:34
Benim rodajdan sonraki ilk mecburi bakıma 1500 km kaldı. 2000 km de ara bakım yapmıştım. Gelecek sefer Castro koyacağım. 3.9 litreler benim için hayal. Ortalamam 4 litrenin üstünde. Gazı açınca sömürüyor. Hala son viteste kesiciye giremedim. Devir ışığını dahi yakacak duruma gelemedim. Son hızım 162 km. %7 eğimli rampayı tırmanırken, rampanın ortasında dahi gazı açarsam 150km hıza çıkabiliyor. O rampada o hızlara 150 hp altında hiç bir araç çıkamaz. Çok değişik araçlarlada o rampayı çıktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
Lunatique adlı üyeden alıntı
Bakım sonrası tekrar eksilme yaşadınız mı?
eksilmedi.
Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehaletini Alsa Da, Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır.
-
16 Haziran 2023, 12:19
kdiner adlı üyeden alıntı
Yakıt değerimiz aynı hemen hemen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
Sıfır motorda eksilmesi normal sıkıntı yapacak durum yok bakım samanı ekleme yaptırırsınız.
mavellen adlı üyeden alıntı
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, ünlem işareti yanmıştı acaba su seviyesinin düşük olmasından kaynaklı mı diye düşünmüştüm yakıt düşük olunca da yakıyormuş.
bu arada 150 tl yakıt almıştım motoru aldığımda, 110 km yol gittim.
motosiklet fiyatlarına yine zam gelmiş.
-
16 Haziran 2023, 14:04
Arkadaşlar merhaba,
ben de inşallah aranıza katılacağım, dominar 400'ü sipariş verdim, bayram öncesi veya sonrası gelecekmiş bekliyorum.
Teslimat anında dikkat etmem gerekenler var ise uyarılarınıza açığım.
Motorda orijinaline nazaran değişiklik gerektiren şeyler var ise (fren balataları, lastikler vb.) önerilerinizi rica ederim. Bir de İstanbul Avrupa yakasında bakım için memnun olduğunuz servis varsa yazabilir misiniz?
Teşekkürler,
-
16 Haziran 2023, 17:37
Lawyered adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
ben de inşallah aranıza katılacağım, dominar 400'ü sipariş verdim, bayram öncesi veya sonrası gelecekmiş bekliyorum.
Teslimat anında dikkat etmem gerekenler var ise uyarılarınıza açığım.
Motorda orijinaline nazaran değişiklik gerektiren şeyler var ise (fren balataları, lastikler vb.) önerilerinizi rica ederim. Bir de İstanbul Avrupa yakasında bakım için memnun olduğunuz servis varsa yazabilir misiniz?
Teşekkürler,
Ben Bakırköy NİSH Oto ya gidiyorum 2 tanede motor aldım memnunum oradan satış ve servis te var
-
22 Haziran 2023, 11:37
Selamlar. Geçen ay Japon markaların fahiş bayii fiyatları nedeniyle Dominar 400 sipariş verdim ve geçen hafta motosikleti teslim aldım. Lastiklerimi değiştirdim.
Metal çanta ve telefon tutucu araştırması yapıyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
(Dominar 400 ile ilk izlenimim: Beklediğimden daha iyi performans.)
-
22 Haziran 2023, 21:55
Bi ben sevemedim su motoru :(
Biniyorum ama titreşimli ve acayip sesler duyuyorum servis te normal diyor :(
Mesela on frene basınca bizzzz diye ses geliyor
Abs sesli çalışıyormuş servis öyle diyor bence hiç alakası yok ilk kez abs li motora binmiyoruz
Gaz verincede çözemediğim bir ses geliyor gazi kesince seste kesiliyor
Bugün 150km sürmüşüm Gebze’ye gittim geldim
Valla hısımı çıkarttı :(
-
22 Haziran 2023, 22:12
Bi ben sevemedim su motoru :(
Biniyorum ama titreşimli ve acayip sesler duyuyorum servis te normal diyor :(
Mesela on frene basınca bizzzz diye ses geliyor
Abs sesli çalışıyormuş servis öyle diyor bence hiç alakası yok ilk kez abs li motora binmiyoruz
Gaz verincede çözemediğim bir ses geliyor gazi kesince seste kesiliyor
Bugün 150km sürmüşüm Gebze’ye gittim geldim
Valla hısımı çıkarttı :(
Enteresan sesler geliyor evet.
Ancak 1-2 ay önceki fiyatlara göre konuşursak parasına göre bir motor.
Çok takılmamaya çalışın. Kulaklık takınca o sesleri duymuyorsunuz bile.
Titreşimle ilgili bir konuda uyarıda bulunmak istiyorum.
Bazı servisler yakıt sarfiyatını azaltacağı inancıyla ön arka lastiğe 38psi gibi saçma bir hava basıyorlar.
Bu da motoru normalden 3 kat daha fazla titreşimliymiş gibi hissettiriyor.
Ön 29 Arka 32 yaptığınızda Bajaj'ın belirttiği gibi 110km ile giderken neredeyse hiç titreşim olmuyor.
120 ve sonrasında uzun süre kullanınca rahatsız ediyor evet.
-
23 Haziran 2023, 09:54
Bendende geliyor garip bir ses. Mesela 96 başlıyor 106 km hızlara gelinceye kadar bir uğultu var. Arabalarda motor kulağı değişim zamanı geldiğinde yaptığı ses gibi.
Motorda titreşim var. İlk bakımdan sonra titreşiminiz azalacak. 2 bin km sonrada azalacak. Mesela 110 km hızla giderken elciklerde hiç titreşim olmayacak. Ayaklarda hissediliyor olacak.
-
23 Haziran 2023, 11:16
Benim motorda var titreşim gp kompozit koruma takınca dahada arttı. Birde benim ki çok stop etti. En son servise götürdüm. 2000 doluca dediki zorlayabildiğin kadar zorla kırılırsa değiştireceğim. Zorladım baya her viteste kesiciye soktum. Sonra geçti stop olayı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)