dislilerin durumu iyi sayilir dediginiz gibi zinciri degistirmekle yetinecegim cevabiniz icin tesekkur ederim
Makyajlı değil yurtdışında satılan tour versiyonu geliyor..
üzerinde baya güzel ekstralarla geliyor. bence güzel olmuş.
Bu gezi versiyonu uzun yol yapmak isteyenler yanlara çanta takmak gezmek isteyenler için aslında ilk akseuar olarak satılıyordu ekstradan sonradan tour ismiyle de hazır setli bir model çıkartmaya başladılar ne zamandır yurtdışı YouTube kanallarında görüyordum
Uzun zamandır takip ettiğim bu motor, eklentilerle birlikte bir enduromsu havası oluşturmaya başladı, yine kanım kaynamaya başladı ama acele etmek te istemiyorum satın alma için zaman iyi bir ilaç alanlara hayırlı olsun..
Motosikleti sadece şehir dışı ve uzun yolda kullanan biri olarak üstündeki aksesuarlar ile birlikte baya aklıma yattı.Normalde motosikleti bırakmıştım.3 yıl aradan sonra tekrar başlarsam sanırım ilk bakacağım modellerden biri olacak.Bu fiyata rahat rahat uzun yol yapılabilecek 0 km motor yok sanırım.
Herkese Selamlar. D400 almayı düşünüyorum, bu çerçevede Eskişehirde yaşayan varmıdır grupta? Uygun zamanda buluşup bi çay kahve içip tanışmış oluruz, hemde bilgi edinmiş olurum. Saygılar.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ve-cozumu.html
2017 model Dominar 400 motosikletimde meydana gelen sorunu ve çözümünü paylaştım. Benzer sorun yaşayan arkadaşlara fikir vermesi için bu başlıkta da paylaşmak istedim.
2500 küsür kilometredeki, çiziksiz ve hatasız 2021 model 400ug satılıktır. ilgilenen arkadaşlar olursa iletişime geçelim, görüşelim. istanbuldayım...
Konu ölmüş halde olduğu için, kimsenin sorun yaşamadığını da düşünerek, uzun zamandır (3 sene) sorunsuz kullanıp, hiç bir sorun yaşamayan arkadaşımın da gazıyla sıfır aldığım motor, benden çok serviste kaldı. Bugün itibariyle 9 gün, yarın 10 gün olacak. Bir parça getirtip değiştirmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum gerçekten. Stop etme sorunu var ve almadan önce göz önünde bulundurun. Çanakkale gibi küçük bir şehirde, servisin önünde 6 motor yatıyor. Hepsi parça bekliyor en az 10 gündür. Hem konuyu canlandırmak hem de sorunu dile getirmek amaçlı bu foruma yazayım dedim. Motoru 3 gün kullandık, 10 gün serviste kaldı ve kalmaya da devam ediyor. Bakalım hasret ne zaman bitecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
[/COLOR]Ülkede motosiklet alacak olsam öncelikle ürün memnuniyetinden ziyade distribütör memnuniyetine bakarım çok net.Artık motosikletim yok ama geçmişte de böyleydi halen de böyle maalesef.İstediği kadar güzel makina olsun ,satış servis yedek parça desteği açısından sınıfta kalıyorsa o motorun da gözümde hiçbir değeri yok.
NS 200 bundan çok daha rahat ikisini kullandığım için biliyorum
bazı seri Dominar ve KTM’lerde yaşanan stop etme sorunu Bosch üretimi TPS sensörlerinin garantiden değişmesi ile halloldu. Daha doğrusu bajaj da halloldu, ktm lerdeki durumu bilmiyorum. Benim makinede de garanti kapsamında değişim yapıldı.
Bazı servislerde uzun bekleyenler olmuş, ben rodaj bakımına gidince talep ettim, sonraki hafta aradılar parça geldi diye. Bazı servisler talep biriktirip fabrikaya geçiyorlarmış, bu da haklı olarak memnuniyetsizlik yaratıyor.
Nasipte varsa yaza sıfır dominar ile dönecek gibiyim. Gezegene duyuralım sinerjiyi. Yaklaşık 3 sene oldu heralde motora binmeyeli.
An itibari ile dominarın siparişini verdim. Siyah renk. eft yi yaptık. Kısmet ise Mart 13 de teslim edecekler. Vatana millete hayırlı olsun. Daha iyi leri sizlerin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)