Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Kasım 2020, 12:56
Titreşim konusunun abartıldığını düşünüyorum. Yok demiyorum ama araç tek silindir, bir yerden sonra alışıyorsun. Esas sorum şu:
Dominar 400 den 400 UG'ye geçen var mıdır? Ciddi farklar var mıdır acaba?
Reklamlar
-
24 Kasım 2020, 15:16
Ekrem bey şöyle kampanya yapsanda birertane uglensek nasıl olur? Öldü buralar yazan eden yok. Fiyatlar tavan tavan yapınca milletin alım gücüde kalmadı.Hep bizdenmi azıcıkda sizden. Kampanya bekliyoruz. Kampanya yapmazsan honda alacam.
-
24 Kasım 2020, 15:50
Arkadaşlar selamlar,
Aynalardan pek memnun değilim buna çözüm olarak hangi marka modelin aynasını önerirsiniz?
Arka kuyruğu iptal edip Gp Kompozitin çamurluk sıyırıcısını takan arkadaşlar, kuyruk olmadan çok çamur atıyor mu arka seleye?
-
24 Kasım 2020, 15:55
muhammetcon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar,
Aynalardan pek memnun değilim buna çözüm olarak hangi marka modelin aynasını önerirsiniz?
Arka kuyruğu iptal edip Gp Kompozitin çamurluk sıyırıcısını takan arkadaşlar, kuyruk olmadan çok çamur atıyor mu arka seleye?
Ben apaçi aynası takmıştım.Çok kalitesiz görününce orjinal aynayı geri taktım.Gidon yükseltme olunca görüş açısıda bir nebze iyileşiyor.
Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehaletini Alsa Da, Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır.
-
25 Kasım 2020, 08:32
Arkadaşlar selamlar,
Gp nin ayna uzatması ile kullanıyordum epeyce fayda sağlıyor,orjinal haline göre.
-
25 Kasım 2020, 09:21
gondors1990 adlı üyeden alıntı
Gp nin ayna uzatması ile kullanıyordum epeyce fayda sağlıyor,orjinal haline göre.
O da aklımda zaten onu deneyeceğim de, şu çamurluk sıyırıcıyı merak ettim
-
25 Kasım 2020, 11:15
Arkadaşlar selamlar,
Ayna uzatma için de kullanılabilen ŞU TARZ bişey uygun fiyata görüşünüzü rahatlatacaktır biraz, dah da uzunları var, somuncuların olduğu sanayi gibi bir yere giderseniz çok ucuza çeşitli boylarda bulabilirsiniz.
Daha da güzeli aynaları biraz daha ileri ve yukarı alabilen ŞU ÜRÜN tarzıdır.
Ben zamanında aliexpressten 3paraya almıştım ŞUNUN aynısı ürünü. Pulsarımı satarken söktüm, aldığım Dominara taktım. Ancak şu anda vergisiyle(1$= 8tl) ve gümrük muamele ücretiyle(8 tl daha) Türkiyedeki fiyatlarla 30-40 tl oynuyor.
Alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey bir ters(counterclockwise) bir düz(clockwise) diş olmaları gerektiği(yamahaların genelinde de böyle), ikisi de düz diş olan bir aynanıza uymaz.
-
25 Kasım 2020, 14:39
O da aklımda zaten onu deneyeceğim de, şu çamurluk sıyırıcıyı merak ettim
Çamurluk sıyırıcıyı ben de merak ediyorum.
Acaba çamur sıçratmayı kesiyor mu gerçekten?
-
25 Kasım 2020, 18:40
maktama adlı üyeden alıntı
Ayna uzatma için de kullanılabilen
ŞU TARZ bişey uygun fiyata görüşünüzü rahatlatacaktır biraz, dah da uzunları var, somuncuların olduğu sanayi gibi bir yere giderseniz çok ucuza çeşitli boylarda bulabilirsiniz.
Daha da güzeli aynaları biraz daha ileri ve yukarı alabilen
ŞU ÜRÜN tarzıdır.
Ben zamanında aliexpressten 3paraya almıştım
ŞUNUN aynısı ürünü. Pulsarımı satarken söktüm, aldığım Dominara taktım. Ancak şu anda vergisiyle(1$= 8tl) ve gümrük muamele ücretiyle(8 tl daha) Türkiyedeki fiyatlarla 30-40 tl oynuyor.
Alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey bir ters(counterclockwise) bir düz(clockwise) diş olmaları gerektiği(yamahaların genelinde de böyle), ikisi de düz diş olan bir aynanıza uymaz.
Teşekkür ederim inceliyorum şimdi..
-
29 Kasım 2020, 12:27
Beyler daha önce dominar 400e shad sh36 çanta seti için çanta demiri yaptıran var mı veya yurtdışından biyerden alan? Shad orjinal olarak üretmiyomuş maalesef.
-
29 Kasım 2020, 20:27
impetum adlı üyeden alıntı
Beyler daha önce dominar 400e shad sh36 çanta seti için çanta demiri yaptıran var mı veya yurtdışından biyerden alan? Shad orjinal olarak üretmiyomuş maalesef.
Bursa da imalat yapan Ali cabbar a ulaş belki bilgisi vardır.
-
02 Aralık 2020, 22:45
Mersin İl Temsilcisi
impetum adlı üyeden alıntı
ybs ( yıldız bisiklet sanayi )'den ben çok uyguna, sanırım bursa vs de satılanların yarı fiyatı gibi bir şeye aldım. sağlam. 20+ kg yükü taşıdı defalarca.
netten numarayı bulup görüşün.
montajı da 15 dakikada kendim oyalana oyalana yaptım.
ybsmotor diye aratın.
istanbul Eyüp/alibeyköy
-
06 Aralık 2020, 03:29
400 UG'de gidon aynası veya diğer adıyla bobber aynası kullanan var mı? Nasıl duruyor merak ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------
nTolga adlı üyeden alıntı
400 UG'de gidon aynası veya diğer adıyla bobber aynası kullanan var mı? Nasıl duruyor merak ediyorum.
Maalesef gördüm arkadaşlar. Hiç aklımdaki gibi olmamış :D
-
13 Aralık 2020, 02:16
Mersin İl Temsilcisi
ekrem beyin telefonunu bilen varsa bana özelden ya da buradan yazabilir mi?
-
25 Aralık 2020, 09:19
Arkadaşlar günaydın.
Motorum acil olarak satılıktır. Henüz ilana koymadım. 2019 çıkışlı 2017 model mürdüm renk dominar. 3500km de olup arıza veya kaza yaşamamıştır, orjinaldir.
İlgilenen arkadaşlar 5067639363 nolu telefondan öncelikle mesaj yoluyla ulaşsın lütfen.
-
04 Ocak 2021, 10:24
Domi 44800tl den 42500tl ye indirilmiş fiyatı,
%10 gümrük vergisi kaldırıldı sanırsam.
-
04 Ocak 2021, 14:07
kdiner adlı üyeden alıntı
Domi 44800tl den 42500tl ye indirilmiş fiyatı,
%10 gümrük vergisi kaldırıldı sanırsam.
Geçici gümrük vergisi kaldırıldı, fırsatçı satıcı bunu yıl sonu kampanyası gibi lanse ediyor
-
11 Ocak 2021, 10:46
arkadaslar selam. dominar ug nin kronik problemleri oldugunu okudum bazi kullanicilardan.
-motorun saga cekmesi,
-hatali benzin gosterme,
-trip resetleme.
ug kullanan arkadaslar varsa, bu sorunlarla karsilastimi acaba? karsilastiysaniz servis sorunu cozebildimi?
tesekkurler
-
17 Ocak 2021, 03:53
Mr.wind adlı üyeden alıntı
arkadaslar selam. dominar ug nin kronik problemleri oldugunu okudum bazi kullanicilardan.
-motorun saga cekmesi,
-hatali benzin gosterme,
-trip resetleme.
ug kullanan arkadaslar varsa, bu sorunlarla karsilastimi acaba? karsilastiysaniz servis sorunu cozebildimi?
tesekkurler
Elleri salmadığınız sürece sağa çekme yok. Lastikleri değiştirdiğiniz zaman bu sorunun çok azaldığını söylüyorlar.
Aslında hatalı değil de yakıt ışığını uyarı için erken yakıyor o kadar. 2 diş kalıyor ama içinde en az 20-30 liralık benzin var.
Trip resetlemeye denk gelenler var ama ben daha hiç denk gelmedim. Tamamen şans meselesi. Servis çözüm bulamadı diye biliyorum.
-
17 Ocak 2021, 08:57
nTolga adlı üyeden alıntı
Elleri salmadığınız sürece sağa çekme yok. Lastikleri değiştirdiğiniz zaman bu sorunun çok azaldığını söylüyorlar.
.
Bence bu çok ciddi bir sorun. Ne demek sağa çekiyor ! Adam hurda motosikletin üstünde ayak ayak üstüne atıp, çay içiyor milim yoldan sapmıyor ama 42 bin lira verecem 2020 model motosiklet sağa çekecek...Enteresanmış. Daha doğru bilgileri Ekrem abi verecektir eminim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)