Benim motor 8 binde full depoyla orta halli kullanımla 300 km falan yapıyorum normal mi dostlar ?
Benim motor 8 binde full depoyla orta halli kullanımla 300 km falan yapıyorum normal mi dostlar ?
100km de kaç litre yakıyor bu motor ?
Full depoyu ne kadar kullanıyorsunuz?
Ben depoyu doldurdugumda genelde 9.5 veya 10 litre alıyor ve tek çizgiye düşene kadar kullanıyorum, tek çizgiye düşünce tripmetreyi sıfırlayıp hemen yakıt dolduruyorum.
Bu şekilde ortalama 260 ile 280km arasında gidiyor. Rodajda olduğundan sakin kullanıyorum.
Vandamme senkn soruna da cevap olmuştur sanıyorum. Rodajda en düşük gördüğüm ortalama 3.3lt/100 idi. genelde 3.5 ile 3.8 arasında çıkıyor.
Arkadaşlar d400 ug aldım şuan 700 küsür km de trip a ve b sıfırlamaya başladı böyle bir durumla karşılaşan varmı
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Bizim buralarda hava çok sıcak olmaya başladı ve fabrikadan gelen tankpad soyulup gidiyor.
Bana güzel bir tankpad önerebilir misiniz?
Yarim litre yada 750 mililitre kalana kadar falan kullanıyorum
Ortalama 5.8 yakması imkansız. Yanlış bilgi. Benim tüketimim 3,1-3,5 arası sakin kullanım. Agresif kullanımda 4-4,5 a doğru çıkıyor
Yani tam depoyla bitmeye yakın olana kadar kaç km yapabiliyorsunuz ?
2017 modelini sıfır olarak almıştım.rodajını kendim yaptım.geçen haftada yaklaşık 2000 km lik akdeniz ege turuna çıktım.gelelim yakıt tüketimine,benzin aldığım her yerde hesaplama yaptım ne kadar yaktığıyla alakalı.ortalama 2.7 ile 3 litre arasında yaktı motorum.kullanımım ise tamamen hız kurallarına ve hız tabelalarına uyarak(ceza yememek için)) kullandım.
Dominar 400 ug hangi geri zekalı mühendis tasarladığı ki iki tane uzun kısa far var ama 4 lü sinyal yapmamışlar
dostum o dominarların hepsinde var.onun mantığı şu.sağ gidonda olan uzun kısa far düğmesinde sadece kısa ve sadece uzun farı açabiliosun.sol taraftaki düğmede ise her motorda olduğu gibi sadece kısa farı yakma ve uzun fari açıncada uzun ve kısa aynı anda yani ikiside yanıyor.yani sağ gidondakinin farkı sadece uzun farı yakabiliosun kısa farı açmadan yani.
1 Depoyla göstergede çizgi kaybolana kadar sürdüm. Hatta kayboldu birazda öle benzinliğe kadar gittim. 280 km falan gitti.
2017 Model 2019 çıkışlı 3500 kmde.
Bi sorum olucak 3000-4000 km nin altında bi gitmeme istediği oluyor. herkezde aynımı
Tüm çizgiler bittiğinde depoda 2-2,5 litre kadar kalıyor, sakin kullanımda 60-70 km kadar(belki de daha fazla) gidebiliyorsunuzama bilmediğin uzun yolda isen yusuf yusuf gidiliyor, tavsiye etmem . Tüm çizgileri bitirip 25-45 km gittiğim çok olmuştur, zira hem işe giderken hem de eve dönerken son km'lerde shell benzin istasyonu var, onlara girip alıyorum.
"3000-4000 devir bandında" demek istediyseniz evet, özellikle 4000 devir civarında boğulma/gaz yememe, sonra kendine gelme gibi bir sorun birçok kişide ortaya çıkıyor. Çözümü: Serviste yazılım güncellemesi
Arkadaşlar ön cam vidalarımın lastikleri yırtılmış tur camı zırıltı yapıyor. ön cam vida takımı alabileceğim bir yer var mı.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)